a skad wiesz ze nie ma zalozen by skrzydlowy tylko markowali krycie? zazwyczaj sa oni slabsi w defensywie wiec jesli przegraja pojedynek to sie robi przewaga a w momencie wrzutki jestesmy gora bo mamy wysokich stoperow twarzą do piłki i bramkarza który może łapać w ręce. znasz założenia?
nie bronie go bo uważam że jest cienki ale krytykowanie wszystkich za wszystko i wyzywanie sie ciągłe na ludziach po jednej porażce jest jakimś dramatem
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
SaNto,z tym markowaniem krycia to oczywiście żartowałeś? :) Nie widziałem powtórki,nie chce mi się szukać tej sytuacji więc nie wiem jak zachował się wtedy Alex.Jedno jest pewne,że nikt u Stawowego(jeżeli chodzi o krycie,doskok,odbiór piłki) nie jest świętą krową i każdy musi dawać z siebie 100%.
Santo pozostawię to bez komentarza:)
Ja się na nim nie wyżywam i uważam go, za jednego z najlepszych naszych zawodników, wręcz twierdzę, że to jego kontuzja w dużym stopniu przyczyniła się do spadku.
Ze zdumieniem jednak czytam pretensje, że Alex nie gra...
W tym momencie jest bez formy i nie zasługuje na grę- co mnie po takiej długiej przerwie nie dziwi.
Dodatkowo w grudniu kończy mu się kontrakt i nie będzie "umierał za Cracovię", ponieważ prawdopodobnie odejdzie za darmo...
zupełnie nie. wiele drużyn pozwala na wrzutki z boku. poco przegrywac pojedynek na skraju pola karnego? chlop wjezdza musi doskocyc stoper, gubi sie krycie i jest zamieszanie. a jak staniesz przed gosciem na niskich nogach schowasz rece zeby nie nabił i jakis kelner nie gwiżdnął to zagrożenie z wrzutki jest małe jeśli ma sie dobrze grających głową wysokich stopeów ustawionych twarzą do piłki.
oglądajcie uważniej te mecze w telewizorni a nie patrzcie tylko jaki żel ma na włosach Ronaldo
Jeszcze nie widziałem, żeby trener kazał zawodnikom nie dochodzić do zawodników wrzucających piłkę, tylko nakazał im dać zawodnikowi przeciwnej drużyny wrzucić piłkę w pole karne:):):) to chyba jakiś żart:):):)
Trochę przesadziłeś:)
Każda wrzutka w nasze pole karne "śmierdzi" bramką a nasi obrońcy po prostu nie grają zbyt dobrze głową, więc proszę skończ temat, bo zaczyna się robić śmiesznie:)
Całkowicie zgadzam się z przedmówcami twierdzącymi że Alex przyczynił się do straty punktów w Katowicach. Wszedł na końcówkę meczu i przez cały czas udawał że biega, udawał że podaje i udawał że gra. Po jego stracie poszedł atak i gol na 1-1.
http://www.youtube.com/watch?v=IBVGOneDSM0 skrót z meczu dla przypomnienia
Santo zawsze lepiej wybić piłkę niż dopuścić do dośrodkowania. Nie mamy pewnych stoperów.
ja zacytuję klasyka, Suvorov po prostu mądrze stał, zamiast głupio biegać, jak to w naturze miał Nowak (SaNtO)
to bedzie ciezki mecz dla reprezentacji Polski, Alex odpoczal i pyknie bramke a "gwiazdy" pogubia sie calkowicie, tak na powaznie to sytuacja jest prosta, ani klub nie zabiega by rozwiazac kontrakt bo praktycznie nie ma juz czego rozwiazywac a sa wieksze problemy (Saidi), ani zawodnik bo i tak chce odejsc a przynajmniej w spokoju moze dojsc do siebie bez cisnienia w nowym klubie, mecze w reprezentacji nawet grane na stojaco (przy zalozeniu ze pokona sie "silna" Polske i info idzie na cala europe) dadza z punktu widzenia szukania nowego klubu wiecej niz kopanina w 1 lidze polskiej, chyba ze ktos zaklada ze jakis skaut mial zamiar wpasc do Ząbek ...
Alex musi w dziwnym języku rozmawiać z Wojciechem bo chyba się nie zrozumieli ;-)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115665,12425471,Suworow___lider_Moldawii_w_Cracovii_gra_w_IV_ligowych.html
Dzięki wybiórczej cała polska może zagłosować w której drużynie Stawowy powinien wystawiać Alexa :D
hehe Alex gra w podstawowym z Anglią .... a za słaby na Dolcan :)
I co, że gra. Pokazał coś?
nic nie pokazał, zmieniony w przerwie
paw71 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hehe Alex gra w podstawowym z Anglią .... a za
> słaby na Dolcan :)
hehe, ja też mogę "grać" przeciwko Anglii. pewnie z podobnym skutkiem.
hehe.
Idźmy dalej, już niebawem przeciwko Anglii wybiegnie jedenastu pocztowców, hydraulików i portierów z San Marino. Brać ich wszystkich! Drodzy nie będą, a taki Dolcan rozniosą w proch i pył, no bo skoro grali w podstawowym z Anglią, hehe, to nie ma innej opcji hehe
Strzelił bramkę Szwecji.
Dla mnie piłkarz roku w Mołdawii to jest ktoś.
No niby jest coś, ale w meczu z Gieksą kiedy wszedł na końcówkę, zagrał potworną padakę. Wychodzi na to że w Mołdawii naprawdę mają problem z klasowymi piłkarzami, zresztą w Polsce też.
W tym momencie dostaje powołania "za zasługi".Nie widzę innej opcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)