Chyba nie graja w rozbieranego?
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
4 dni później
Przed zmianą mocno kuśtykał. Ktoś coś wie co z nim?
Znowu go straciliśmy?
Cosik widać, że lekarzy też mamy świetnych...
zgadnij, ile sie czeka na termin w imedzie na badania do pracy:)
Alex nie nadawał się do gry już od momentu jak Górnik strzelił pierwszego gola, chwilę wcześniej zaczął wyrażnie utykać. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekano ze zmianą, bo tak naprawdę graliśmy w 10, on nie był w stanie normalnie biegać!!! Dopóki czuł się dobrze, czyli na samym początku, to wyglądało to nieźle. Jeśli odnowiła się kontuzja, to trzeba chyba cały ten beznadzieny sztab medyczny wywieść na taczkach, bo te wszystkich kontuzje, odnowienia kontuzji itd. świadczą o poziomie sztabu w naszym klubie - o przepraszam, zapomniałem, że my żadnego sztabu medycznego w klubie nie mamy, to nie ma kogo wywozić...
8 dni później
PASY.TV na facebook:
Czy kontuzja kostki sparaliżuje transfer piłkarza Cracovii do Primera Division? Jak dowiedziały się PASY.TV, kilka miesięcy temu poważnie zainteresowało się Alexandru Suvorovem Deportivo La Coruna. Mołdawskiemu pomocnikowi kończy się kontrakt 31 grudnia więc po sezonie (i ewentualnym spadku) nie miałby problemu i dylematu...Sęk w tym że Alex długo nie grał, a teraz - nie stosując się do rad lekarza (specjalna wkładka w bucie), doprowadził do odnowienia się urazu.
Prawdopodobnie farmazon, ale i tak jest ciekawie. :)
wciaz 1 kwietnia :D
Pasy.tv upierają się, że to nie żart i faktycznie coś jest na rzeczy.
Z całego serca życzę mu transferu do Hiszpanii. Mógłby się tam odnaleźć.
Dzizas, od roku Suworow mówi otwartą kartą o zainteresowaniu nim jednym z hiszpańskich II-ligowców.
Podobno Deportivo
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Suworow-moze-trafic-do-Hiszpanii,wid,14380903,wiadomosc.html
13 dni później
PasyTV na fb:
Alex nie zagra do końca sezonu.. :/
Ciekawe skąd pasy.tv to "wią" :)
Niestety Alex przeradza sie w człowieka-kontuzję. Ale ostatecznie to nasz problem już tylko przez kilka tygodni.
Cala Krakowia to jedna wielka kontuzja...
A jaka w tym jego wina? Nasz sztab medyczny nie istnieje, więc wygląda, to tak jak wygląda. Masa zawodników kontuzjowanych, co chwila komuś się odnawia kontuzja, nawet nie potrafią dokładnie powiedzieć co komu jest, przecież po Zabrzu mówili, że Alex nie zagra 1-2tygodnie. Zresztą mecz z Zabrzem był w piątek, a w wywiadzie powiedzieli, że dopiero w poniedziałek zrobią mu badania, no po prostu jakaś masakra... Jedna wielka szopka...
Alex wracaj do zdrowia jak najszybciej i powodzenia życzę, pewnie już w nowym klubie.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe skąd pasy.tv to "wią" :)
bo maja dobry podsluch z W 11.....;)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe skąd pasy.tv to "wią" :)
było widać nawet na spotkaniu z dziećmi w szkole, że kuleje i coś jest nie tak wiec nie trudno się domyślić, że nie wyzdrowieje w ciągu tygodnia.
edit: a chuj z tym
Lepiej żeby się szybko wyleczył bo jeszcze dostaniemy jakieś pieniądze za niego.
20 dni później
Spotkałem dzisiaj Alexa w M1. Nie chciałem wypytywać o wszystko, mówił tylko, że czuje się zdecydowanie lepiej :)
Czy zostanie czy nie nie pytałem, i tak by mi nie powiedział. Zapewniłem go tylko, ze jak zostanie to wszyscy na niego liczą ;)
ps. ładną ma dziewczynę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)