Juz jest 4-ty
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
I pnie sie w gore ;) Bardzo mnie cieszy ze Aleks wywalczyl sobie miejsce w pierwszej 11stce. Wydaje mi sie ze byl sfrustrowany sytuacja, gdy nie mogl sie przebic do pierwszego skladu, a niewatpliwie potencjal ma niesamowity. Teraz widac, ze to wszystko zatrybilo. Tym bardziej musimy sie utrzymac, zeby tacy zawodnicy jak Aleks czy Saidi u nas zostali, mamy nareszcie trenera, widac ze zmienila sie atmosfera. Zal byloby to wszystko stracic wraz z koncem tego sezonu.
włosi się też jego bramką zachwycają: http://www.calciopro.com/video/video-gol-fantastici-pallonetto-alexandru-suvorov/
Dziwne, że w ankiecie prowadzi Sivakov bo jego gol był najbrzydszy z trójki najpiękniejszych goli tamtej kolejki (Suvorov, Grzelczak Sivakov). Z całym szacunkiem do tego trafienia ale przy takim błędzie bramkarza nie jest aż tak trudno strzelić taką bramkę.
Miszczu2007 - Dzieci neostrady klikają
Głosować na Aleksa, już drugi, tylko 13 głosów do Sivakowa!
Zapewniam cię ,że nie jest to takie proste jak ci się wydaje, w tym jednak przypadku można mówić o dużej ilości szczęścia. Natomiast bramka Aleksa to prawdziwy majstersztyk.
http://www.futbol.pl/artykul/103387.html
11 kolejki wg futbol.pl
W następnej "11" kolejki i podsumowaniu najpiękniejszych bramek też się znajdzie z hat trikiem zdobytym na "UBek ARENA" przy Reymonta.
Bramką Aleksa z meczu z Polonią Warszawa, zachwycają się włosi [url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wlosi-zachwycili-sie-golami-z-meczow-ekstraklasy,1,4301760,wiadomosc.html]LINK[/url]
Alex wpisz się w annały, najlepszym sposobem jest bramka strzelona na kartoflisku.
Bedą Cie pasiaki pamiętac i za 100 lat :)
Pasiaki i psiaki, słowem: cały Kraków. ;-)
ja tez sie zachwycam ! dzieki ALEX za NAJPIEKNIEJSZEGO GOLA w mojej historii kibica Cracovii ( od 1980).
tylko Messi tak potrafi oprocz Ciebie !
ciesze sie,ze u nas zostales i ze trener ( w koncu) Cie wystawia w pierwszym składzie!
zatrzymać go w drużynie!
12 dni później
kolejny zajebisty mecz;) i bramka ;) Brawo Aleks !
Aleks jesteś świetny , ciesze się że nareszcie trener w ciebie uwierzył !!!
K_tomas_S Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Aleks jesteś świetny , ciesze się że nareszcie trener w ciebie uwierzył !!!
Dokładnie,Aleks potrzebował dostać tylko szanse a udowodnił,że zasługuje na pierwszy skład.Kolejny gol Suvorova i to z prawej nogi.
Zostań z nami Alex na następny sezon. Brawo, kolejny znakomity mecz.
Znakomity mecz - także w defensywie. No a bramka - tak właśnie trzeba wykorzystywać takie sytuacje ! (może jakieś korepetycje dla Saidiego :))
Alexandru Suvorov po meczu z Jagiellonią i o swojej przyszłości w Krakowie - www.PASY.tv
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)