Ale podobno dziś jest mniej obszernych list... wczoraj co druga osoba zapisywała min. 15 osób a zdarzało się że 30-40
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
jeszcze raz jak to jest, bileta sa sprzedawane na Wielickiej, pozniej jest przerwa i sprzedaz przeniesiona na hokej i pozniej znow sprzedaz na Wielickiej po meczu? Czyli o ktorej podownie bedzie mozna kupic bilet?
Widocznie czytali Nasze sugestie odnosnie godzin pracy ,a i chlopaki niezle pomagaja sobie (listy osiedlowe).Pewnie oprocz Prezesa Hutnika - ktory spodziewal sie wypelnienia stadionu w polowie (przez Nas) to i Nasz Zarzad zaskoczylismy. Mysle ze bedzie niezla frekwencja - skoro jeszcze Klub bedzie sprzedawal bilety na Hutniku. Zreszta ja tez bym sie przestraszyl kibicow -ktorzy "wala" po bilety drzwiami .oknami ,dachem ,spod podlogi i wszystkimi kanalami.!
nie ma przerwy zadnej sprzedaja albo do 20 albo do ost, klienta (ale raczej do 20)
masz info na cracovia.pl
Wszystko jest napisane na oficjalnej ...
spoko juz przeczytalem dzieki za info! Do jutra!
nie nie
dziś bilety i karnety na Wielickiej do 20 (oficjalnie)
dziś od 16 zapisy na bilety przy Siedleckiego - bilety do odebrania jutro na SS od 8 do 16
jutro bilety i karnety na SS od 8 do 16
przynajmniej tak wynika z http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6556&x=0
Panowie walić na Wielicką do 20-tej lub na hokej a jutro w ostateczności Hutnik do 16-tej.
Bilety nie muszą być akurat sprzedawane do 20 ,tylko do ostatniego klienta czyli tak jak wczoraj było
30minut temu wróciłem z Wielickiej - powiem krótko - DRAMAT! Nie spodziewałem się, że to tak wygląda.
Żeby w tym punkcie były chociaż dwie "kasy", a nie jedna. Chociaż z drugiej strony te kolejki napawają optymizmem odnośnie frekwencji na jutrzejszym meczu. :D
W kolejce stałem od 9:40 do 13:00. Ludzie przede mną kupowali po kilkanaście, kilkadziesiąt biletów.
Co do biletów, bo akurat byłem przed kasą i pytałem jak to jest, jak była podana informacja o sprzedaży:
Bilety dzisiaj na Wielickiej mają być do ostatniego klienta (tak mi powiedziano), na stronie jest napisane inaczej.
No właśnie czyli tak jak mówiłem ^^^ ,istnieje realna szansa że możemy sie jutro spodziewać kompletu na trybunach ... ;)
wolą nie pisac że do ostatniego klienta. Po prostu muszą miec czas na wydrukowanie biletów dla osob co zapiszą się na hokeju. Zapewne bedą mieli na to około 8h bo od 8 rano maja byc juz odbiory. tak więc chyba najlepszą opcja na teraz jest zapisanie się na hokeju, tam powinno to iśc dużo sprawniej skoro nie muszą drukowac na miejscu.
Byłem dziś o 8.05 na Wielickiej, z kupionym karnetem wyszedłem 9.20. Kolejka za mną jakieś 2.5 h czekania. A to było rano!
No to farta masz że czekałeś tylko godzine i dobrze pomyślałeś żeby wybrać się z rana a nie popołudniu gdzie trzeba czekać 2-4 godz ;D...
Buroki jedne -
jechać na hokej, zapisać się -czwartek
następnie odebrać bilety w NH w piątek między 8-16
następnie przyjść na mecz na 20 - pojeb--ane to wszystko
Co jutro rano na Hutniku mogą byc dwie "maszyny" do sprzedaży
A dzisiaj nie może być jedna na Wielickiej a jedna na Hokeju ?
Myślenie chyba być bardzo trudna rzecz u niektórych
Ja przybyłem na wielicką ok 9 rano, stałem w kolejce prawie do 12, wychodząc kolejka była dużo większa niż rano.
Jedno co cieszy to tak duże zainteresowanie które pozwala sądzić, że jutro na SS będzie atmosfera prawdziwego święta, oby grajki stanęli na wysokości zadania i pyknęli ległe i będzie git :)
Właśnie teraz wszystko w nogach piłkarzy żeby nam wynagrodzili zwycięstwem za te męczarnie.Tak czy siak jutro wszyscy na biało czerwono i CRACOVIA PANY !!!
Kurcze jestem na feriach i mialem przyjechac specjalnie na mecz.
Czyli jak mi kupia dzisiaj bilet na hokeju to znaczy, ze nie moge sobie swobodnie przyjechac na mecz tylko jeszcze mnie czeka podroz przed 16 na SS? W takim razie moge sobie wsadzic samochodowy transport jaki sobie rozkminilem i czeka mnie peksa? Dobrze rozumiem? Musze bilet odebrac osobiscie? Czy da sie to jakos inaczej jeszcze rozkminic?
słuchaj chodzących głosów to nigdzie nie zajdziesz.
nie widziałem nigdzie odpowiedzi: czy kupując bilet za 1zł dla kobiet i dzieci potrzebny jest PESEL?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)