Po pierwsze. To że kupujesz najtańszy karnet nie znaczy że robią tak inni. Więc z tą stratą akurat nie wyliczaj mi tu co do grosza.
Po drugie. Nie jest to kwestia pięniędzy.
Po trzecie. Jest to kwestia zasad i szacunku do osób które płacą za wstęp. A psim (nomen omen tu pasuje) obowiązkiem organizatora jest zapewnić sprawną sprzedaż.
Po czwarte. Nie ja narobiłem zamieszania z meczami czy to w Sosnowcu czy na SS. Kwestią kolejną jest który karnet kupić w zależności od stadionu.
Po piąte. Zapewne zdążyłbym zakupić karnet nawet bez wiedzy odnośnie stadionu, gdyby sprzedaż odbywała się (już pomijam miejsce na wielickiej, w pizdu od centrum) w godzinach dłuższych niż 10-18. Prawie każdy normalny człowiek, nie student, nie uczen, nie emeryt pracuje w godzinach otwarcia sklepu klubowego!. Niedawno gościłem na stadionie Celtic-u. Tam sklep jakoś może być otwarty do 22!
Po szóste. Nie cwaniakuj Biedron, bo takich głosów jak mój jest na tym forum i nie tylko więcej. Przydałoby się troszke w nie wsłuchać a nie wybielać rzeczywistość. Zwłaszcza że w tym tonie, łącznie ze mną, wypowiadają się przedewszystkim osoby które swoją postawą na forum od początków jego istnienia udowodniły że są rzeczowe a nie bijące piane!
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
szymciuKSC - wczoraj sprzedawali do oporu, dziś również będą, więc godzinami sprzedaży się nie przejmuj.
dzisaj otwarte od 8, wczoraj było czynne do 23:30 wiec nie gadajcie ze nie macie czasu i daleko bo od 22 to sie cały krakow w kwadrnas autem przejezdza, (a jak ktos pracuje od 8 do 23 to niech lepiej zmieni prace bo pieniadze to nie wszystko)
byłem dzisaj punkt 8:00, stalem godzine, kupowalem 5 karnetow i kilkadziesiąt biletów i idzie to bardzo powoli, wszczególnosci karnety
teraz to juz nie ma po co isc bo kolejka do 14 jak nic.
szymciuKSC - po pierwsze jak ktoś ma kase na drogi karnet, to i proporcjonalnie większa strata pewnie mniej go zaboli. z resztą rób jak chcesz - dla mnie mój czas jest cenniejszy niż te kilkanaście złotych ewentualnej straty. jak to mawiają: "skąpy płaci 2 razy" ;)
po drugie, tak ciężko zrozumieć, że tu nie tylko klub decydował, ale właśnie różne komisje ligowe, ZISy, policje itp. zamieszanie z SS/Sosnowcem to nie Twoja wina? Tabisza chyba też nie.
po trzecie, przypomnij mi, czy Celtic gra na swoim stadionie czy na prowizorycznym obiekcie innego klubu (w dodatku upadającego)? jak można teraz porównywać sytuacje naszych klubów?? czas na to będzie na jesieni najwcześniej.
po czwarte, szymciuKSC, jak tych głosów jest tyle, to co nowego wniósł Twój post? na prawdę niezbędny jest 125. post w stylu Tabisz to @#$%? są na tym forum ludzie, którzy z klubem rozmawiają i starają się dbać o interes kibiców w sposób najlepszy jaki jest możliwy.
po piąte, jak już pisałem, wszyscy widzimy, że nie jest dobrze (nic nie wybielam) i też bym chciał żeby było super. natomiast sytuacja jest prowizoryczno-partyzancka i jakoś trzeba sobie do jesieni poradzić.
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzisaj otwarte od 8, wczoraj było czynne do 23:30
> wiec nie gadajcie ze nie macie czasu i daleko bo
> od 22 to sie cały krakow w kwadrnas autem
> przejezdza, (a jak ktos pracuje od 8 do 23 to
> niech lepiej zmieni prace bo pieniadze to nie
> wszystko)
>
> byłem dzisaj punkt 8:00, stalem godzine,
> kupowalem 5 karnetow i kilkadziesiąt biletów i
> idzie to bardzo powoli, wszczególnosci karnety
>
> teraz to juz nie ma po co isc bo kolejka do 14 jak
> nic.
To byłeś Ty?? Miałem ochotę urwać Ci jaja:P Ale luz na bilety nie ma co narzekać bo idą w miarę szybko nawet jak ktoś ma dłuższą listę. Tylko trzeba to ładnie przygotować wcześniej, żeby Panie sobie mogły ładnie i szybko dyktować. Problem faktycznie z karnetami bo w czasie jednego karnetu można kilka biletów druknąć. I ludzie zastanówcie się nad miejscami wcześniej a nie przed kasą:)
maiłem ładnie liste przygotowaną:)
ale chyba lepiej ze stoi jedna osoba niz jakby mialo stac ich np 15, kazdemu osobno wydawac itp
Zostaje mieć nadzieje, że mecz z Legią jest ostatnim meczem, na który bilety sprzedawane są mając do dyspozycji tylko jedną drukarke, bo jak widać po kolejkach (i wogóle, że ludzie są w stanie wytrwać te kilka godzin w dzień powszedni) przy Wielickiej wszyscy są spragnieni ekstraklasowych emocji.
Kurde, już się nie mogę doczekac meczyku!!!
Nie płakać, kupować, nie takie rzeczy przechodziliśmy!!!!
DSS Napisał(a):
> Zostaje mieć nadzieje, że mecz z Legią jest
> ostatnim meczem, na który bilety sprzedawane są
> mając do dyspozycji tylko jedną drukarke, bo jak
> widać po kolejkach (i wogóle, że ludzie są w
> stanie wytrwać te kilka godzin w dzień
> powszedni) przy Wielickiej wszyscy są spragnieni
> ekstraklasowych emocji.
będzie też lepiej, bo będą szły głównie bilety - większość tych, którzy mieli kupić karnet już to będzie miało załatwione.
kurde - też się nie mogę doczekać!
gaudeamus Napisał(a):
> Nie płakać, kupować, nie takie rzeczy
> przechodziliśmy!!!!
Może ja za młody jestem ale 5 I PÓŁ GODZINY w kolejce po bilety tak jak wczoraj to jeszcze nie stałem :/
Mam nadzieje że do meczu z żółto-czerwoną ogarną jakoś temat sprzedaży biletów.
[quote=wrzo.ksc]
Może ja za młody jestem ale 5 I PÓŁ GODZINY w kolejce po bilety tak jak wczoraj to jeszcze nie stałem :/
[/quote]
tak OT:
w czasie stanu wojennego o 6 (zaraz po zakonczeniu godziny milicyjnej) wyscigi kto pierwszy dobiegnie w kolejke do mięsnego
o 8 otwierali ale nie bylo towaru, dowozili po 9, do 10 trwało przyjecie 5 szynek i 20 kg śląskiej
ok 11 było po zakupach i kolejce
;)
[u][b]A JEDNAK SIĘ UDAŁO![/b][/u]
na oficjalnej pisze ze sprzedaz dzis na Wielickiej do 14-tej, a na hokeju do 21-ej
a po hokeju bedzie jeszcze sprzedaz na Wielickiej?
i czy jutro beda tez sprzedawane bilety?
dzieki za odp.
Jutro bilety w sprzedaży pod Hutnikiem od 8 do 16. Więcej informacji wkrótce na 1906.com.pl
Jutro ponoć już nie.
Jutro podobno bilety pod Hutnikiem od 9-16, tak przynajmniej napisał eredin w innym temacie
Bilety to jedna sprawa. Ale czy ktoś na podstawie newsów na oficjalnej potrafi powiedzieć kiedy i gdzie będą jeszcze sprzedawane KARNETY ?
Robin jak dla mnie to przy siedleckiego dzisiaj zakupisz karnet
No to już mamy oficjalne potwierdzenie. Jeszcze raz powtórzę: a jednak się udało.
[url=http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6556&x=0]BILETY W KASACH NA HUTNIKU[/url]
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6556&x=0
bilety i karnety
i nie bedzie mordobicia o 14 - kasa zostaje na Wielickiej, w hali zapisy na bilety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)