I się ta kolejka wcale nie rusza :/
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
jutro o 14 będą zamykać, aby przenieść kompa i drukarkę? może być niezłe widowisko
Jeśli w ciągu godziny sprzedają 10 biletów to aby sprzedać 1000 kart wstępu potrzeba 100 godzin. Tak więc pozostało jeszcze około 19 godzin sprzedaży = 190 sprzedanych biletów!!!!!!!!!!!!!!!!
Wynika stąd, że będziemy grać przy pustych trybunach??????????????
trzeba jakos przetrwac ten jeden mecz , ale jest to po prostu TRAGEDIA !
K mać znowu płacze.
Kolejka się porusza powoli bo prawie każdy kupuje kilka a niektórzy nawet kilkanaście biletów lub karnetów
Nie było biletów - źle, są bilety - też narzekanie
Dajcie luz
Czemu tak wolno idzie? Na drukarce igłowej drukują te bilety?
/edit - eredin wyjasnil
Jezzzu, zamiast szybko drugą drukarke załatwić to sie pieszczą z jedną... W końcu Comarch nie sprzedaje ziemniaków, czy to taki problem załatwić dodatkowy sprzęt na chwile? Znowu fajny pomysł, a słabe wykonanie. Moje drugie podejście wieczorem, po pracy...
Gdyby liczbę 190 pomnożyć przez 5 to i tak klapa. Ja wcześniej kupiłem karnet i mnie to nie dotyczy, ale mi chodzi o coś więcej niż o własną osobę, mnie chodzi o Cracovię. Widzę, że ów system wymyślił jakiś kretyn lub wróg naszego Klubu.
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> a niektórzy nawet [b]kilkanaście[/b]
> biletów lub karnetów
> Nie było biletów - źle, są bilety - też
> narzekanie
> Dajcie luz
sa tez tacy , ktorzy kilkadziesiat :)
chodzi eredin o fakt , zeby taka sytuacja sie juz nigdy nie powtorzyla !!
pasiak na zawsze Napisał(a):
>
> chodzi eredin o fakt , zeby taka sytuacja sie juz
> nigdy nie powtorzyla !!
Bez szans - jest jedna drukarka, ZIS nie da więcej więc podobnie może być co mecz. Rozwiązaniem jest sprzedaż jak największej ilości karnetów.
Choć przed innymi meczami będzie pewnie sprzedaż biletów od poniedziałku do piątku, więc powinno być łatwiej, choć sam proces sprzedaży biletów nie będzie szybszy
Eredin, czy nam ktoś łaskę robi, że sprzedaje bilety? I jakim prawem ZIS rozporządza sprzedażą biletów?
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pasiak na zawsze Napisał(a):
>
> >
> > chodzi eredin o fakt , zeby taka sytuacja sie
> juz
> > nigdy nie powtorzyla !!
>
> Bez szans - jest jedna drukarka, ZIS nie da
> więcej więc podobnie może być co mecz.
> Rozwiązaniem jest sprzedaż jak największej
> ilości karnetów.
> Choć przed innymi meczami będzie pewnie
> sprzedaż biletów od poniedziałku do piątku,
> więc powinno być łatwiej, choć sam proces
> sprzedaży biletów nie będzie szybszy
Wiesz już czy ceny karnetów będą obniżane po meczach? To jest chyba jedyne rozsądne wyjście. Jestem chory i nie pójdę na Legię, a co mecz stać w kolejce po bilety mi się nie chce. Będzie też więcej czasu żeby każdy przekonał znajomych do kupna karnetu.
Nie ma jeszcze takiej informacji. Być może tak, choć może dopiero po meczu z Koroną
"24.02.2010
[u]Bilety na Legię od rana do wieczora[/u]!"
Brawo!!! Jesteśmy strasznie wdzięczni, że będzie taka możliwość! To jest niesamowite, chyba nigdzie indziej nie ma takiej możliwości! Wielkie łał ! Jednak mając na uwadze wasze zdrowie (by nie doszło do przepracowania), może wprowadzić jakieś dodatkowe zasady, hm... np. bilety tylko dla posiadaczy wąsów, albo na sektor 1 tylko dla Jakubów? Bądźcie zdrowi, o, wielcy pracownicy MKS-u!
#$%@#$%#@%^
No to ja im zrobie na złość i przyjade o 19:55.
A ja i tak się cieszę nawet ,patrząc na to całe zamieszanie 2,5 godziny w kolejce jest z kim pogadac, powspominac stare czasy A KARNET ZAKUPIONY I NA MECZYK !!!!!!!!!!!!!!!
Info z kolejki z ostatniej chwili DRAMAT!!! Stania na 4 h.
[quote="Pasiak 89"]
jakim prawem ZIS rozporządza sprzedażą biletów?
[/quote]
normalnym prawem: ZIS jest inwestorem na SS i system sprzedazy biletow nalezy do niego, to akurat proste i naturalne
inna sprawa, ze nie bardzo rozumiem, czemu nie mozna dokupic 1-2 drukarek a we wrzesniu odsprzedac innemu użytkownikowi tego systemu - jako lekko uzywane - za np 70 procent ceny
:) , hmmmm, jak to w Polsce - czekać na ostatnią chwilkę, by później napierdzielać. Czy to po wymianę dowodu osobistego, czy złożenie PIT-u czy kupienie karnetu. Ja zakupiłem karnet w drugi dzień, stałem 5 minut. Jedno co musiałem zrobić, to jeszcze raz się udać do klubu po jego odbiór (ale już go otrzymałem bez stania w kolejce)
NAUCZKA NA PRZYSZLOŚĆ ! Nie dziwię się ludziom przypadkowym,tym którzy nie dali rady iść w pierwszy ,drugi dzień, ale najwierniejszym forumowiczom się dziwię,że nie poszli jako pierwsi.....a teraz żale ,że MASAKRA ;)
co znaczy: czekać na ostatnią chwilę? przecież bilety są do nabycia od dzisiaj! a to, że gramy na Hutniku okazało się wczoraj późnym popołudniem.
przestań sie czepiać kibiców, Ianie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)