Craxoholiku każdy wie o co chodzi :D ahh ta Levadia no i oczywiście "wybacz mamo wyjebało nas Dynamo" :D
-
-
Komu i dlaczego kibicujemy/życzymy jak najgorzej(heheh) ,,klubom z zagranicy''
Z zagranicznych oczywiście kibicuje Realowi Zaragozza ponieważ ma układ z Polonią.
Równierz dobrze życze angielskiemu klubowi Derby County który mi się bardzo podoba pod względem kibicowskim i super maja herb:)
Jak najgorzej życzę Juventusovi i ADO Den Haag bo ma z legią niby.
Nielubie równierz Totemhamu ponieważ jest to jak dlamnie niedoszły gwiazdor Londynu
Tzn nie mam nic do samego klubu i pewnie większość kibiców Tottenhamu jest ok także sorry jeżeli Cię uraziłem ale ja akurat źle trafiłem bo byłem u kumpla w Londynie i wybraliśmy się na mecz WHU, wracając trafiliśmy na grupkę pijanych fanów spurs, którzy okradli nas z szalików (mój zakupiony dwie godziny wcześniej tuż przed meczem:/ ) i o mały włos a zmasakrowaliby nas więc mam osobistą urazę ponieważ myślałem że takie rzeczy to tylko w Polsce.
Na tym forum to akurat prawie każdy przypuszczam lubi Levadie
Ja nie czytając narazie poprzednich postów od razu wpiszę [b]Thierry Henry[/b] za co każdy wie!!!
Całej Francji na MŚ będę źle życzył!!!
3lvis
Bardzo nie lubię barcelony bayernu juventusu chelsea lyon Inter
Lubię Real Madryt Liverpool Marsylię Milan
Barca,Arsenal,Juve,Inter
nienawidze - Real,Chelsea
Barcy nie lubie od czasów Roniego,tylko od czasów Figo
Realu nigdy nie lubiłem.myślą,że pieniadze czynią cuda,a zobaczą że sie mylą po tym sezonie...
isaac co z ta Barca? lubisz czy nie lubisz bo nie zrozumialem...
Lubi Barce tylko chciał napisać, iż nie jest kibicem sukcesu i nie kibicuje Barcy od czasu gdy Ronaldinho do niej przyszedł i zaczęła wygrywać tylko znacznie wcześniej bo niestety większość ludzi nie lubiących Barcelony podaje argument, że 99% to dzieci i kibice sukcesu. Ja Barce oglądam od czasu fenomenalnego Ronaldo, zawsze na podwórku nim "byłem". Prawdopodobnie w przyszłym sezonie wybiorę się znowu na mecz z Realem na Camp Nou, ktoś chętny?
dokladnie tak jak napisal 3lvis
ja jestem chetny ale pod warunkiem ze postawisz podróż i bilet :)
No z tym to może być problem bo dopiero co zacząłem zbierać na swój bilet ale obiecuje, że jak trafię "6" w Lotto to się zgłoszę do Ciebie i pojedziemy razem.
Lazio jeden z ulubioncyh klubow
Napoli prze kur.. wariaty hehe
Saint Etienne ulubiony francuski klub
anglia to Birmingham City oraz Stoke city
nigdy nie przepadalem za wielimi klubami typu barca real itd itd
chociaz za malolata bylem zafascynowany machesterm united piekna pilka wtedy grali pamietny finał lm z bayernem :)
jak najgorzej zycze przedwszytskim klubom typu barca real ogolnie wyjebane na cala hispzanie , kluby typu livorno , celtic wszytskie kebaby itp hehe
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
nigdy nie przepadalem za wielimi klubami typu
> barca real itd itd
> jak najgorzej zycze przedwszytskim klubom typu
> barca real
nie wychodz lepiej na osiedle :D masz zapewniony wpierdool :D
Temat pojawia się systematycznie co pół roku w przerwie między rozgrywkami , to już tradycja tego forum.
Nie znoszę pastuchów z Barcelony ( lubię za to Espanyol ) i Realu ( uwielbiam Atletico Madryt ) .
We Francji kosa nr 1 arabsko-lewicowy klub z Marsylii zwany OM, lubię PSG .
Nie lubię Arsenalu, nie znoszę MU za finał LM 99 ( do dzisiaj mam traumę ), nie przepadam za WH a lubię za to Newcastle , Stoke , Chelsea , Everton .
Z Włoch nie lubię Juventusu ( jak Turyn to tylko Torino ) o Livorno nie wspomnę .
Lubię HSV,Hanse Rostock i Bayern, nie znoszę odrzutków z St Pauli .
Celticu nie trawię , uwielbiam Rangers .
Ostatnio polubiłem Ferencvaros i Dynamo Zagrzeb .
Za Ajaxem nie przepadam , wolę PSV ( piękne koszulki ) .
Nie lubię ruskich klubów , te wszystkie Dynama , Torpeda , Lokomotivy , Saturny itd .
Austria Wiedeń ok.
No i oczywiście Viktorka Zizkov i Sparta Praga .
Polubiłem Beitar .
u mnie to wygląda tak:
+: Celtic i Arsenal - kibicuję obydwu klubom od dobrych kilkunastu lat.. wychowałem się na takich piłkarzach jak Seaman czy wielki Tony Adams.. poza tym lubię PSG, St-Etienne, PAOK Saloniki, Partizan Belgrad, Anderlecht...
nie lubię bądź nie przypadam za niemal wszystkimi klubami z Włoch, Niemiec i Hiszpanii.. wyjątek stanowi tutaj BVB i Torino..
Ja bardzo lubie PSG,Levadie :P, Torino, Atletico Madryt , Slavie Praga , Wolfsburg, Fenerbachce Aston Ville i Arsenal oraz Panathinaikos (ze wzgledu na kibicow)
Nie lubie Milanu,Interu,Celticu,Man U,Chelasea, Olimpiakosu, PSV
Lubie: West Ham, Aston Villa, Juve (za gnoja zawsze na podwórku podczas grania w piłke chciałem być Del Piero), Atletico Madryt, Lazio
Nie lubie: Milan, Inter, Roma, Chelsea, Arsenal, ManU, Real, Barca, większości klubów niemieckiej Bundesligii.
to ja na tym tle jestem dość nietypowy:
+:
Barca - od zawsze, a wtedy jeszcze ani jednego PEMK nie mieli, za tradycję, niepokorność, poza tym dla mnie Barcelona ma coś wspólnego z Cracovią - to więcej niż sport
AS Roma - bo jest dumą Wiecznego Miasta, jest La Magica, poza tym powody te same dla których kolejnym klubem jest:
FC St Pauli - i dla znających temat tłumaczyć nie trzeba, wiadomo, że ten klub albo się kocha, albo nienawidzi
Leeds Utd - moja pierwsza koszulka :) poza tym zawsze byłem przeciw MU
Olimpique Marsylia - za poglądy i za to że sami przeciw innym, to chyba jedyny znany mi duży klub, którego kibice nie mieli nie mają i nie planują mieć zgód, bo uważają je za niepotrzebne
Sparta Praga - no i co z tego, że nie Viktoria, mam duży sentyment do Pragi i do Sparty i nie przeszkadza mi to :)
River Plate Buenos Aires - bo poza Europą też trzeba komuś kibicować, a to jest klub legenda, poza tym tak jak Roma, St Pauli, czy OM - sytuacja społeczna klubu budzi moją sympatię
analogicznie -:
Real - to jest klub reżimowy jak tu słusznie zauważono
Lazio
Inter
MU
HSV
Boca Juniors
[quote="zółta kaczka"]
Olimpique Marsylia - za poglądy
[/quote]
Podniecają Cię oprawy z Che Guevarą i poparcie dla brudasów z Kosowa ( chyba jako jedyny bardziej znany klub w Europie ) ??
Mam nawet koszulkę z Che Guevarą! Jeśli chodzi o sprawę Kosowa - tą bądźmy realistami - powrót tego terytorium do Serbii jest nierealny, kłopotem jest, że nałożyły się tu dwa przeciwstawne problemy - wolność ludzi, do której bez wątpienia prawa mają i terytorium na jakim przebywają, a które historycznie rzeczywiście było jednym z mateczników innego narodu, który pozwolił się osiedlić nowym przybyszom. Jeśli patrzeć na to jednak z tej perspektywy to powstanie Bośni i Hercegowiny także było pomysłem na wyrost, bo ten kraj w dającej się przewidzieć przyszłości też nie będzie nigdy samodzielny ekonomicznie, ale nie można prezentować mentalności Kalego - wobec Gruzji, Czeczenii czy Tybetu z jednej strony a Bośni i Kosowa z drugiej strony, tylko dlatego, że w tych pierwszych uwikłana jest Rosja i Chiny. Dodam tylko, że w naszej historii pierwszy i ostatni raz kiedy granice były bardzo zbliżone do obecnych, to chyba za Bolesława Chrobrego się zdarzyło - czy potrzebujesz logicznie uzasadniać, że Wrocław, Szczecin i Gdańsk są Polskie, czy tak jak ja oburzasz się na pomysły Eriki i wystarczy Ci do tego fakt, że godzą w nasze interesy? Wbrew pozorom Stalin zrobił nam co mógł najlepszego przesuwając nas na zachód, oszczędził nam wielu kłopotów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)