mknacylopez 100% racji
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
a propos tego Kaliciaka to szczerze wolalbym Tataja ale z niego tez bee zadowolony
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nzg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wystawia Plastika, bo nie ma lepszego zamiast
> > niego... Taka prawda. Wolałbym żeby
> sprowadzili
> > Late do nas, tak będzie w Jagiellonii
> strzelał.
>
> i Bilskiego, Hermesa i najlepiej Paszulewicza i
> Murdzę też! a co :) Co do tego, ze nie ma
> lepszego - moglby wystawic Wasiluka na lewej
> obronie, Derbicha na lewej pomocy. Moglby wstawic
> Szelige i Barana do srodka, Golinę przesunąć na
> lewo - tak jak gral u niego cala wiosne na Dialog
> Arena. Ma duze pole manewru, ale z niezrozumialych
> dla niektorych wzgledow gra Plastik :)
Derbich potrzebny na obronie, w środku jakoś problem żeby Golińskiego zastąpić etc. Pawlusiński jest najlepszy narazie, ale Lato który był do wzięcia nie był nawet brany pod uwagę, bo tak.
> > Jak dla mnie piłkarz z niego lepszy niż
> Plastik
> > przynajmniej dwa razy. Kiedyś Pawlusińskiego
> > broniły bramki z wolnych, teraz mógłby mieć
> > asysty, niestety nie ma, ale jak był z
> > Przyrowskim sam na sam spieprzył.
>
> I młodszy też ;) Lato w tym sezonie coś nie
> halo za bardzo. Plastik ma asysty w derbach i z
> Piastem. Wypominajmy mu jedną sam na sam :)
> Dzisiaj akurat zagrał o niebo lepiej niż z
> Piastem, ale ogolnie zespol nie gral tak dobrze,
> wiec juz trzeba @#$%& :)
Młodszy nie, na razie nic nie osiągnął bo go od drużyny odsunęli. Dziś Plastik grał słabo, z Piastem grał słabo, w Derbach było dobrze, ale wcześniej cała runda była kiepska. Mimo że przyjmował trudne piłki, to później pieprzył podania etc. Miał dziś jeden strzał i podanie ale to dalej nic nie zmienia.
> > Te wolne jego
> > dzisiaj były beznadziejne, sam bym lepiej je
> > wykonał. Nie szło mu dziś, jak ostatnio nie
> > idzie. Argument że on wykonywał wolny w
> derbach
> > i dzięki niemu mamy bramkę jest bezsensowny.
> > Może ktoś inny na jego miejscu by
> wykorzystał
> > inną sytuacje albo więcej ich sprokurował.
>
> Przyjdz w poniedzialek na trening i sprawdz sie z
> Plastikiem na wolne :)
Nie pozwolą mi.
> > Co
> > do trenera: Lenczyk to fachowiec, zna się na
> > swojej robocie jak mało kto, trzeba mu kilku
> > lepszych piłkarzy i będzie bardzo dobrze.
>
> Wlasnie dlatego, ze fachowiec, potrafil z tymi
> zawodnikami zrobic wynik. "Kilku lepszych" to by
> nawet jak to sie mowie, jego tesciowa
> poprowadzila.
Ale z lepszymi osiągnąłby więcej, nie zaprzeczysz. Fakt że poprawił gre naszych poszczególnych zawodników, ale wzmocnienia są potrzebne.
> Nie cierpie takiego stawiania sprawy - juz gosc
> jest do sprzedazy, odstrzalu. Juz byl taki jeden,
> co wywalal co starszych zawodnikow.
Akurat jeśli chodzi o Plastika, to od pewnego czasu coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że powinien albo odpocząć od gry i zbudować formę, albo zostać sprzedany. Jedno, dwa zagrania ładne na mecz nic nie zmieniają, jeśli większość czasu piłka mu przeszkadza pod nogami.
Tak czy inaczej to nie temat o Plastiku tylko transferach i do niego proponuję wrócić.
akurat Plastikowi dałbym przepracować zimę pod okiem Oresta.
moze jakis fachowiec sprawi ze Plastik znowu bedzie mial szybkosc i dynamike bo brakuje mu tego od 1,5 roku. a moze zegraru biologicznego nie da sie juz oszukac?
Gramatyki też nie. Zegara Santo, zegara
klapek na oczach tez nie da sie oszukac
wara od Plastika
Darek nie gra ostatnio najlepiej ale trzeba to docenić ,że w ostatnich meczach albo ma udział w akcjach bramkowych, albo wykłada Matusiakowi takie piłki , że sztuką jest z nich nie strzelić bramki.
Nie piszcie mi tu bzdur o Lacie, który jest zamieszany w korupcję, takich gości nam nie potrzeba. A Pawlusiński powinien mieć dzisiaj asystę, ale zepsuł to Matusiak, który w polu gra dobrze ale nie potrafi strzelać 100% sytuacji. Z Piastem też nie strzelił tak naprawdę tylko bramkarz sam sobie wbił.
Co wy chcecie od Pawlusińskiego? Chyba oglądacie inne mecze. Plastik nie jest już pierwszoplanową postacią bo nie musi, jest Golina, Matusiak, Klich i Sacha. Ma kto bramki strzelać, poza tym nie gramy już na dwóch defensywnych, więc w ofensywie jest troche odciążony. Dziś rzeczywiście nie wychodziły mu te wolne, ale takie mecze się zdarzają.
kkk_84 Napisał(a):
> klapek na oczach tez nie da sie oszukac
>
> wara od Plastika
To do mnie? W tamtym sezonie bardzo go chwaliłem. Na początku tego "wspierałem" ale widać że mu nie idzie. To nie są klapki na oczach tylko fakty. Nie gra ostatnio, błyśnie czasem i ma udział w akcjach bramkowych, ale musi albo poprawić formę, albo będzie nadawał się do zmiany. No, chyba że za zasługi(za które oczywiście szacunek się należy) będzie grał w Pasach do pięćdziesiątki, albo kiedy mu się nie znudzi.
Plastik zagrał wczoraj bardzo dobre spotkanie i nie wiem co niektórzy do niego maja!!!
Bardzo dobre to może nie... ale Plastikowi nawet jak nie idzie to walczy!
Dajmy mu przepracować zime z Orestem, wtedy zobaczymy.
A najlepiej to wróćmy do tranferów.
Wczoraj Pawlusiński zagrał dobry mecz.Mimo ze nie jest w najwyższej formie jest z jednym z lepszych zawodników.Trzeba mu dać spokojnie przepracować zimę ,a nie czepiać się !!!!
Ale p oco nam Kaliciak jak mamy Ślusara, Matusiaka, Kaszubę.....Chyba ze pozbędziemy się reszty napastników czyli Witkowskiego, Misana, Grzegorzewskiego i Kaszuby.
Witkowski i Grzegorzewski otwierają listę transferową. Jak jest z Misanem, nie wiem. Kaszuba zostanie na 100%. To byłby straszny błąd pozbywać się go!
Jeśli byśmy się pozbyli Plasika to potem będzie tak jak z wieloma pochopnie zwolnionymi zawodnikami.
Okaże się że jednak go brakuje.
Zdecydowanie powinien przepracować z Orestem zimę i pograć minimum jeszcze sezon dla CRACOVII.
CRACOVIA PANY!!!!!
zubereg Napisał(a):
> Ale p oco nam Kaliciak jak mamy Ślusara,
> Matusiaka, Kaszubę.....Chyba ze pozbędziemy się
> reszty napastników czyli Witkowskiego, Misana,
> Grzegorzewskiego i Kaszuby.
Na bank odejdą Grzegorzewski,Witkowski,Misan.Dudzica i Snadnego czeka gra w ME,a więc zostaje nam Ślusarski,Matusiak,Kaszuba i Moskała.Jak widać na nadmiar napastników nie będziemy cierpieć.
Plastik powinien zostac chociazby po to, zeby dawac przyklad zaangazowania i walki. Niech nowi, utalentowani 24 latkowie :D widza, ze w koszulce w Pasy sie nie statystuje na boisku tylko ZAPIER***. Plastik to charakterny chlopak, a takich w polskiej szarosci ligowej jak na lekarstwo.
Szerszeń Napisał(a):
> zubereg Napisał(a):
>
> Na bank odejdą
> Grzegorzewski,Witkowski,Misan.Dudzica i Snadnego
> czeka gra w ME,a więc zostaje nam
> Ślusarski,Matusiak,Kaszuba i Moskała.Jak widać
> na nadmiar napastników nie będziemy cierpieć.
Kto zostanie w Cracovii to chyba nikt z nas tego tak naprawde nie wie.
wg.mnie dla Misana Grzegorzewskiego Witkowskiego Moskały czas w Cracovii się skończył.
Mam nadzieje że może wreszcie przebudzi Dudzic wraz ze Snadnym i Urbański będą pukać do pierwszego składu bo naprawde świetnie się zapowiadali a teraz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)