Z tymi wypożyczeniami to jest jeszcze inna sprawa, ale to dotyczy chyba chłopaków pokroju Żelena, Uszala, Kury, którzy 1 drużynę oglądają z daleka.
Dudzic przychodząc do Cracovii bazował na zajebistej szybkości i świeżości. Nieskrępowany taktyką i założeniami szalał aż miło, ale kiedy przyszło mu dojrzeć okazało się, że nie potrafi przekroczyć pewnej bariery. Bartek jest u nas 2,5 roku, a nie nauczył się ani jednego zwodu przez ten czas. Dam sobie rękę uciąć, że balansu ciała dalej nie nabrał - on już tego nie ogarnie.
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Mi się podoba, że Orest stawia na JAKOŚĆ.
Nie tylko pozbywamy się szrotu, ale w jego miejsce nabywamy klasowych zawodników.
Teraz mamy dopiero namiastkę, bo czasu było niewiele.
Cd rekonstrukcji DRUŻYNY (w miejsce zbieraniny niedorajdów) zimą. Poznamy też wtedy pierwsze efekty pracy Tomka Rząsy.
Ja tam wierzę w talent Bartka. Może problem jest w czymś innym. On przestał grać jak przyszedł Płatek. Tak jak by nie wiedział, co ma grać.
Przestał grać znaaacznie wcześniej, zresztą pytanie czy kiedykolwiek zaczął.
Dla mnie gość, który zamiast starać się pracować nad sobą wybiera opieprzanie się ze względu na wysoki kontrakcik jest absolutnie skreślony.
Na szczęście czas zmanierowanych "gwiazdeczek" w Cracovii mija (oby bezpowrotnie)
Słyszałem że Dudzic w Cracovii zarabia 4,5tyś Katowice dawały mu 5 tyś ale bał się że w Katowicach kase będziemiał na papierze a w CRACOVII ma mniej ale zawsze na czas!!!
Dudzic zarabia 4,5 tysiaca , a na forum juz pierdolenie ze Nowak odszedł glownie z powodu Dudzica ktory rzekomo miał zarabiac wiecej niz on hehe
LiD.Z. bardzo zle slyszales
bardzo mocno zle slyszales :)
4,5 to mi się coś za mało wydaje...
tak malo jak 4,5 to on na wstepie jak do nas przyszedl nie dostal
4,5 na tydzień
A ja myślę, że przy tym trenerze, to jest szansa coby i Dudzic i inni odzyskali formę i zaczęli lepiej grać, więc nie ma się co zbyt wielu graczy pozbywać.
Na szczęście już trener wie, kogo się pozbywać i trochę tego szrotu odejdzie
4,5 czy 18 Lenczyk będzie wiedział co z tym zrobić.
Mnie też jest gorzko, bo liczyłem ,że będzie- słodko.
Pozdrawiam.
Dudzic ma wrocic do formy? Ale kiedy w niej był? przeciez gosc jest bardziej drewniany od drewna, zero techniki, na szybkosci mogl bazowac w juniorach i w me, a teraz nawet tego nie ma.
to koniec tego zawodnika
Ja w sumie nie wiem, czy to 4.5 tys. to tak mało. Dla porównania ubek Małecki zarabia ponoć 8 tys.
Ale ubecki lepiej gra w piłke.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przestał grać znaaacznie wcześniej, zresztą
> pytanie czy kiedykolwiek zaczął.
> Dla mnie gość, który zamiast starać się
> pracować nad sobą wybiera opieprzanie się ze
> względu na wysoki kontrakcik jest absolutnie
> skreślony.
>
> Na szczęście czas zmanierowanych "gwiazdeczek" w
> Cracovii mija (oby bezpowrotnie)
I tu jest rola trenera. Bo Dudzic talent ma. To problem bardziej wychowawczy. Pamiętacie jak robił wiatrak z Clebera?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dudzic ma wrocic do formy? Ale kiedy w niej był?
> przeciez gosc jest bardziej drewniany od drewna,
> zero techniki, na szybkosci mogl bazowac w
> juniorach i w me, a teraz nawet tego nie ma.
>
> to koniec tego zawodnika
To tak jak Cebula:) ? Oj Santo Santo. Koniec to jest tylko wtedy, gdy się wiesza korki na kołku. A Dudzic ma jeszcze możliwość pokazania się np. w Młodej Ekstraklasie. Taki Szczota czy Wikowski niestety już takiej szansy nie mają.
Miszczu no właśnie do tego mniej więcej piję. Ubek gra dużo lepiej i zarabia "niewiele" więcej niż Dudzic. Więc zarobki Bartka w sumie mnie nie dziwią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)