dużoooooooooo szczęścia życze a przedewszystkim żeby kontuzje i choroby cię omijały!
-
-
Krzysztof Kaliciak -- witamy w Cracovii!
Nareszcie dobre transfery ;)) oby tak dalej ;) Krisu Witaj !!!
Witaj i strzelaj! Powodzenia
Witamy
powodzenia:)
Co najmniej 10 goli w kazdym sezonie ligowym w Pasiastej koszulce zycze!!
witam
No nic pierwsze koty za opłoty, nie zaraz , zaraz co ja mowie , no witam serdecznie.
siemka ;)
Krzysztof Kaliciak: Nawet gdy miałem słabszy tydzień, to i tak grałem
Nie byłoby transferu Krzysztofa Kaliciaka do Cracovii, gdyby nie praca trenera Adama Nawałki. - Szybko dostrzegł, że jestem lepszym napastnikiem niż skrzydłowym - wskazuje były piłkarz GieKSy.
Nierówny, mało skuteczny, mający duże problemy z miejscem w składzie - tak jeszcze kilkanaście miesięcy temu można było scharakteryzować Krzysztofa Kaliciaka. - Byłem ustawiany na skrzydle, a tam nie czułem się dobrze - zaznacza. Wszystko zmieniło się, gdy na Bukową zawitał Adam Nawałka. - Od razu na mnie postawił. I to w ataku - dodaje 23-latek. Dobre efekty przyszły bardzo szybko, choć nie te strzeleckie. Na prawdziwy snajperski popis musiał czekać do jesieni, kiedy to otrzymał od szkoleniowca dużo więcej swobody niż wiosną.
- Naprawdę szkoda mi kończyć współpracę z trenerem Nawałką - przyznaje Kaliciak. - Górę wzięła jednak chęć rozwoju. Problemy GKS-u sprawiają, że w składzie brakuje trochę konkurencji. Wiem to po sobie, bo nawet gdy miałem za sobą słabszy tydzień na treningach, to i tak w meczu ligowym grałem. W Cracovii tak już nie będzie. To może mi tylko pomóc stać się lepszym graczem. Warto zaryzykować. Nawet gdyby miała mnie czekać na początku ławka...
http://www.sportslaski.pl/Krzysztof-Kaliciak-Nawet-gdy-mialem-slabszy-tydzien-to-i-tak-gralem,sport-slaski,14622,info.html
Witamy goraco!!!! Zdrowia i duzo goli!!!! No i Wesolych Swiat :)
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krzysztof Kaliciak: Nawet gdy miałem słabszy
> tydzień, to i tak grałem
>
> Nie byłoby transferu Krzysztofa Kaliciaka do
> Cracovii, gdyby nie praca trenera Adama Nawałki.
> - Szybko dostrzegł, że jestem lepszym
> napastnikiem niż skrzydłowym - wskazuje były
> piłkarz GieKSy.
>
> Nierówny, mało skuteczny, mający duże problemy
> z miejscem w składzie - tak jeszcze kilkanaście
> miesięcy temu można było scharakteryzować
> Krzysztofa Kaliciaka. - Byłem ustawiany na
> skrzydle, a tam nie czułem się dobrze -
> zaznacza. Wszystko zmieniło się, gdy na Bukową
> zawitał Adam Nawałka. - Od razu na mnie
> postawił. I to w ataku - dodaje 23-latek. Dobre
> efekty przyszły bardzo szybko, choć nie te
> strzeleckie. Na prawdziwy snajperski popis musiał
> czekać do jesieni, kiedy to otrzymał od
> szkoleniowca dużo więcej swobody niż wiosną.
>
> - Naprawdę szkoda mi kończyć współpracę z
> trenerem Nawałką - przyznaje Kaliciak. - Górę
> wzięła jednak chęć rozwoju. Problemy GKS-u
> sprawiają, że w składzie brakuje trochę
> konkurencji. Wiem to po sobie, bo nawet gdy
> miałem za sobą słabszy tydzień na treningach,
> to i tak w meczu ligowym grałem. [b]W Cracovii tak
> już nie będzie. To może mi tylko pomóc stać
> się lepszym graczem. Warto zaryzykować. Nawet
> gdyby miała mnie czekać na początku ławka...[/b]
>
> http://www.sportslaski.pl/Krzysztof-Kaliciak-Nawet
> -gdy-mialem-slabszy-tydzien-to-i-tak-gralem,sport-
> slaski,14622,info.html
Respekt za te słowa! Cieszy mnie jego podejście i wierze że będzie "odkryciem" przyszłego roku:)
Skoro wczesniej gral na skrzydle, to chyba wyjasnila sie tajemnica jego strzeleckiej statystyki.
No witam. Kumpel który jest za GieKSą powiedział mi że będziemy mieli z Ciebie taki pożytek jak z ... Witkowskiego. Daj mi powody żebym mógł mu to wygarnąć :)
A swoją drogą - dlaczego nie witamy Łuczaka? Rzekomo już przybite
Przybite, ale nie podpisane, wiec jeszcze nie jest jednym z nas. Juz byly takie sytuacje, ze w ostatniej chwili okazywalo sie, ze jednak nic z tego. Swoja droga Kaliciak byl juz nawet podpisany wczesniej, a dzisiaj jedynie przedstawiony.
Kaliciak nie byl dzis przedstawiony! Przedstawiony zostanie jak trener wroci z urlopu
Witamy, powodzenia!
JASZCZUR_JAW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No witam. Kumpel który jest za GieKSą
> powiedział mi że będziemy mieli z Ciebie taki
> pożytek jak z ... Witkowskiego. Daj mi powody
> żebym mógł mu to wygarnąć :)
o Polczaku mówili podobnie.
tyle ,że Krzysiek ma nazwisko, które źle mi się kojarzy :D
witam, powodzenia i... niech piękna niewiasta z Mysłowic zasiądzie czasem u nas na trybunach, bo potrzebujemy więcej jej zdjęć w jednym z tematów tu na forum ;)
Ten transfer jeszcze odbije się nam czkawką...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)