Pozwolę sobie wyrazić opinie na temat zamknięcia wątku o meczu z Tychami
OPINIA:
Moderowanie schodzi na... (no nie będę obrażał Modów) ale bez przegięć Panowie
Zamiast zamykac wezcie sie po prostu do normalnej pracy MODA
Moze sie tam jednemu czy drugiemu cos pomieszało ale przypominam ze jest opcja usuwaniu postów jest opcja edytowania
Dyskusja wewnatrz pasiasta a także głosy naszych gosci z Tychów generalnie byly cenne
wiec dlaczego ją zabijac zamykaniem wątku
WNIOSEK:
Do pracy! Przejrzec wpisy, ostrzec bluzgajacych na priva lub/i cos tam wyedytowac
Ale wątek otworzyć!
-
-
Dziecko z kąpielą
Karvin ma znajomych w Tychach, cała gadanina jest dla niego przykra (i potrafię to zrozumieć),
ma możliwości, to wątek zamknął.
Tak z boku patrząc, to za mniejsze przewinienie zerwano zgodę z Koroną Kielce.
Przynajmniej oficjalnie.
Wniosek z tego taki że zgody zależą i będą zależeć od wąskiego grona kibiców, a nie od odczuć
przeciętnego sympatyka.
Smutne to, ale jako kibice, czy forumowicze często nie różnimy się niczym od kibicujących innym klubom.
Często ocena sytuacji zależy od tego kogo oceniamy, a nie co oceniamy.
Taka malutka obłuda.
Dlatego jakiś czas temu postanowiłem kibicować wyłącznie CRACOVII.
Gwoli ścislości wątek zamknąłem ja. Gdyż w zasadzie każdy post powodował napinkę. Dziekuję za uwagę.
Ale jak tu sie nie wkurzać??Bo niby L,L.grał w UNII I JEST NIEDOBRY ?,ale juz cała gromada z Przyszkiem Gonerą Garboczem ,Wołkowiczem i innymi sa fajni tylko dla tego ze teraz graja w Tychach choc tez grali i to dłuzej w Unni??
Ja wiem napewno ze Jakesz jak jeszcze grał w Podhalu tez bardzo nie ładnie zachowywał sie do kibiców Cracovii,i choc go nie ćierpie to w zyciu przez to nie mam najmniejszego żalu o to ze gra w Tychach
NA LITOŚĆ WIĘCEJ OBIEKTYWIZMU
Popieram zuberka. Żenujące seanse nienawiści do Cracovii, jej prezesa, trenera i zawodników prezentowane są przez tylko część publiczności w Tychach. Reszta trzyma poziom.
Za kilka lat nie będzie już żadnych zgód i kos, pozostaną tylko prywatne sympatie i animozje.
Więc pamiętajmy wszyscy, że NAJWAŻNIEJSZA JEST CRACOVIA
bo kiedyś będziemy się sami śmiali z tych wszystkich dyskusji w rodzaju "zerwanie zgody z Koroną", "znaczenie zgody z Polonią", "zachowanie tyskich pikników" czy słynne "miny Arkowców na meczu w Sosnowcu" :D
I o to dokładnie chodzi.Najważniejsza jest Cracovia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)