szkoda tej ostatniej akcji ogólnie mecz slaby byle do wiosny :)
-
-
Lechia Gdańsk - Cracovia, 12 XII 2009 (sobota), godz. 14.45
I tak sie głupio przegrywa kolejny mecz - pierwsza połowa zdecydowanie dla nas a po przerwie frajerska bramka Dawidowskiego i po zawodach -ale jak nie ma ataku to taki jest finał
Plastik żenada kolejny mecz z rzędu.
Jak nie przepracuje zimy ,to ja uważam,że ławka (przy potencjalnych wzmocnieniach) będzie dla niego wyróżnieniem
Jakś tak gra na remis, czy coś w pierwszej połowie.... Jedna akcja betonów, koszmarny błąd obrońców, niewykorzystane setki wczesniej i póxniej i kurwa wychodzi na to, że nasi piłkarze jeszcze duuuuużo musza sie nauczyć.... Zamiast spokojnych 3 pukntów z prymitywna Lechią jest punktów zero.
ewidentny brak Radomatu w napadzie. hm, na wiosne ow problem zostanie rozwiazany.
Matusiak - Ślusarski :D
Nie wiem jak można przegrać z takimi szmaciarzami. Ale wiedziałem, że bez napastnika wiele nie zdziałamy i się nie myliłem. Myślałem jednak, że przynajmniej nie stracimy gola. Potrzeba nam 2 stoperów, napastnika, lewego skrzydłowego i będzie dobrze.
Plastik dobijał;/
Ku.... mać!!!Taki mecze przegrać nieporozumienie tak słabego zespołu jak lechia to nie widziałem a my standardowo tracimy punkty na takich zespołach.Pawlusiński powinien sobie odpocząć od piłki na jakiś czas bo dzisiaj to dno totalne!!!!CRACOVIA PANY!!!!
Kurwa... Jak napastników nie ma (gdzie ten Kaszuba... ?) to powiini choć zremisować... Ależ pyta...
Było - minęło. Stało się, niestety. Każda passa kiedyś musi się skończyć, nasza skończyła się niestety dziś, choć nie powinna. Szkoda tej ostatniej akcji, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Przypomnijmy sobie, jak jakiś czas temu jęczeliśmy. Było fatalnie. Wyniki fatalne. Gra fatalna.
Zdobyliśmy 20 punktów i to w naszym przypadku super wynik. Nie ma co zbytnio się napalać - walczymy o utrzymanie i dopóki nie zapewnimy sobie bytu w lidze, to będzie nasz główny cel.
Wielkie dzięki dla piłkarzy za to, co w tej rundzie zrobili. Wielkie dzięki dla Oresta i dla całego sztabu szkoleniowego. Teraz czekamy na transfery i na zapowiadane nadejście [b]WIELKIEJ CRACOVII[/b]! :)
spokojnie, na wiosne napastnikow bedziemy mieli naprawde swietnych! Ślusar i Radomatu beda rzadzic :D
Brawo Kaszuba stracił piłkę bedąc w super akcji poszłą kontra i gol
A ty betonowa kur*o nie masz swojego forum? Dowartościowałeś się tym wpisem?
Śpiewałeś razem z waszymi kibicami niezrozumiałe "Zawsze nad wami..."? Czyżby coś bolało?
[quote="south man"]
Brawo Kaszuba stracił piłkę bedąc w super akcji poszłą kontra i gol
[/quote]
W zajebistej był akcji, gdzie nie było do kogo podać. Powinien to odbić od zawodnika betonów i byłby aut, ale on jest jeszcze młody i brakuje mu doświadczenia.
Jebał cie pies. tak to jest psu kielbase dac od razu skacze i merda ogonem. Kraków jest NASZ. wiec wara frajerze.
ogladalem ostatnie 15 minut, niewiele moge powiedziec, ale:
Oscy 100% poparcia. Dzięki chłopaki za końcówkę rundy, szkoda że passa sie skonczyla, ale może po to, zeby zaczęła sie nowa? 13 zwyciestw z rzędu?
Plastik- bój się Boga...mogłes zrobic wszystko, mogłes sobie "kapkami" wejsc do bramki a tak to spi...eh.
WIELKA CRACOVIA NADCHODZI!!!!
http://www.futbol.pl/artykul/70926.html btw. widzieliscie ten tytuł? ja bym zarządał przeprosin na miejscu Klubu. sorry, ale to ewidentnie stronnicze, śmierdzące milicyjnym potem towarzystwo leczy swoje zakompleksione ego po derbach..
No... To ma ktoś jeszcze jakieś argumenty na obronę pozycji Plastika w drużynie? Dno totalne prezentuje, a dziś grał chyba najgorszy mecz jak dotąd.
Tak to jest jak się wychodzi bez napastnika na mecz... Przeważaliśmy ale co z tego? Przymurowali, poklepali trochę później i są efekty... 4 zwycięstwa pod rząd i tak nieźle.
pride jedno pytanie...co ci to daje? piszesz tutaj, myslisz ze nas to rusza. idz sie lepiej ciesz w swoim schronisku z kolegami, my na was i tak lejemy. do zobaczenia w sezonie 2010/2011.
Nie wiedziałem ,że dzisiaj jest mikołaj !!!! Podarowaliśmy dzisiaj Lechii 3 pkt, nawet remis z tak słabą jak dzisiaj Lechią to byłoby frajerstwo, ale porażka to mega- frajerstwo. Szkoda tego meczu ale i tak wielkie brawa dla zawodników i trenera za tą ciężką rundę. Nie spodziewałem się, że zdobędziemy na koniec tyle punktów, no i jeszcze do tego pokonaliśmy parchów z GTS-u :) :)
Przemawiają przez was emocje pomeczowe.
Zagraliśmy naprawdę dobry mecz, byliśmy lepsi, ale przegraliśmy. Taki jest futbol, nie pierwszy, nie ostatni raz lepszy przegrywa.
Plastik, na którym wieszacie psy, też zagrał dziś dobre zawody (poza ostatnią akcją, kiedy rzeczywiście powinien wyrównać).
Generalnie, jak na okoliczności (gra w Sosnowcu, zgliszcza po Majewskim/Płatku, kontuzja Ślusarza) to runda nad wyraz udana.
A w perspektywie mamy przecież wzmocnienia, grę na Hutniku i wreszcie nowy sezon na NOWYM STADIONIE.
TAK WIĘC WIĘCEJ OPTYMIZMU PASIAŚCI BRACIA! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)