nowy Bojar ? - dluuuuga groga przed nim...
ale nie powiem,bardzo mi zainponowal ta wypowiedzia...
jeszcze raz powodzonka !!!
-
-
Mariusz Sacha - witamy w Pasach !
Powodzenia !!!
Mam nadzieję,że swoją piękną grą udowodnisz użyteczność w drużynie :)
Odpisuje z opóźnieniem, bo troche zaniedbałem ten wątek.
Oczywiście, że taka wypowiedź podoba mi się.
Jemu się robiło i mam nadzieje nadal robi, gdy słyszy o Cracovii i mnie też się robi cieplej na sercu słysząc takie słowa, bo moge stwierdzić, że gość nie podejdzie do gry w Cracovii jako do kolejnego obowiązku wykonania swojej pracy, ale będzie to czynił jak najlepiej z uczuciem.
Jeszcze raz powodzenia Mariusz w "Pasach".
18 dni później
Witamy Nowy Pasiaku :) - na sam widok zimno sie robi :)
[img]http://img142.imageshack.us/img142/2503/img2659po3.jpg[/img]
Powiem, że na 1 rzut oka nieźle się prowadzi z piłką, ale to tylko trening. Mimo co wg mnie już lepszego transferu nie zrobimy :)
Co góral to góral - beskidzki ale jednak goral.
a tak na serio to sie zastanawiam czy ten jego letni stroj to nie efekt organizacji w klubie i czy ktos nie zapomnial chlopakowi zimowego zestawu odpalic :)
sugerujesz, że w Podbeskidziu nie zarobił nawet na własny dres? ;)
Sugerujesz , że bez dresu nie ma szans aby stać się nowym idolem pewnej osoby ?? ;)
Bez przesady, że klub mu nie załatwił zestawu zimowego... Chłopak chciał się pokazać, że jest taki chojrak, mnie się to generalnie nie spodobało, bo zdrowie trzeba szanować. Mam nadzieje, że nie dostanie grypy na dzień dobry.
Ale przejeżdżając koło mostu Grunwaldzkiego zobaczyłem noworoczny trening morsów w Wiśle! W tej sytuacji rozgrzeszam Sachę, są w tym mieście znacznie większe zajoby:)
Ponadto niezmiennie stwierdzam, że jestem przeciwny kradzeniu dzieciom szalików na podpałkę i śpiewaniu wtsk, zwłaszcza na treningu noworocznym.
a gdzie sa kurde czarne spodenki:
A getry w pasy ?
33 dni później
napewno jestem nie w temacie i powie mi ktos dlaczego ten zawodnik gra w ME a nie przebywa w hiszpani? czy mamy innego Sache ? ???>
Pomyliłeś Pawła Sache z Mariuszem
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> napewno jestem nie w temacie i powie mi ktos
> dlaczego ten zawodnik gra w ME a nie przebywa w
> hiszpani? czy mamy innego Sache ? ???>
>
> CRACOVIA KRAKOW 1906!
Mariusz Sacha przebywa w Hiszpanii wczoraj nie gral w sparingu, bo jest lekko przemęczony. A ten co strzelil bramke to równie utalentowany Paweł Sacha. Paweł gra juz od 2-3 lat w juniorach Pasów na pozycji skrzydłowego pomocnika.
no to sie ciesze , bo juz myslalem ze zajebisty transfer
Pawel Sacha to jest od dziecka w Cracovii i 2-3 lata to juz nie gra w juniorach tylko w rezerwach i ME. I nie jest skrzydlowym, ale defensywnym pomocnikiem :)
58 dni później
Wie ktoś dlaczego on nie gra ? Jak jest za słaby to po co został sprowadzony ?!?!?!
Mial kontuzje. Nie kazdy musi od razu wskakiwac do podstawowego skladu. Widocznie jeszcze nie jest w pelni formy.
Myśle że Sacha jest lepszy od Pawlusińskiego Plastik gra straszną kiche!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)