Dobry mecz w naszym wykonaniu, dochodzimy do sytuacji bramkowych, nieźle wygląda gra w srodku pola, nie ma głupich strat, pozytywnie jest na razie :)
-
-
Cracovia - Piast Gliwice 3 : 2
Wreszcie potrafimy odrabiać straty.
Mam nadzieje ze zostaniemy przy graniu w ustawieniu z Szeligą na boku, Wasilukiem w środku i Baranem w pomocy.
Ogladając mecz na Freedocast dostalem kod sms do polepszenia jakosci obrazu. czy ktos wie gdzie trzeba wpisać ten kod?
pff... torreador, mnie sie wydaje ze to podpucha z ta jakoscia HD :D
dokładnie , lepiej sprawdź ile za sms dałeś
Nie wysyłaj. Jakość tego obrazu już polepszają i polepszają tylko tego nie widać.
Granie na utrzymanie 1-bramkowej przewagi kosztuje mnie jednak sporo nerwow...
Co za typ, przełączył mecz na bełchatów z legią
PIEKNY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KLICH !!!!!!!!!!!!!! 333333333333333333333
3;1
kurde przelaczyli mi na Legie - Belchatow
helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kurde przelaczyli mi na Legie - Belchatow
U mnie właśnie to samo, ale jak czytam, że już 3:1 to już trochę spokojniej.
macie sopcasta : Channel - 80248
Co za ogórki to wylączyly
3-1
Piękna bramka Klicha i zachowanie jakąś minutę wcześniej Klicha w środku pola :)
zwala,przelaczyli:/
80248 Sopcast dziala
jest super !!! gramy na wielkim luzie widac ze zeszlo z nas psychicznie ciazenie!! o to chodzilo ! no i wkoncu 3 brameczki strzelone !!!!
Całkiem Inna Drużyna :D Orest Jest Wielki !
Jak możecie to piszcie jakąś relacje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)