Zakładam wątek ponieważ już jutro mecz
-
-
Cracovia-Akuna Naprzód Janów godz 18.00 22.11.2009
Kto idzie na mecz??Bo ja wole isc na hokej i jak wygramy to jeszcze jak potem zobczymy ze serby wygralismy to jeszcze lepiej bedzie!!JE*AC WISLE i POLICJE !!CRACOVIA!!
jutro niestety bedzie dosc pokazna 'pustynia' na hali
Czy nie można było ruszyć kilkoma szarymi komórkami i ustalić mecz na godz. np. 19.30????????????????????
Albo jakos wczescniej a nie jak sa derby!!
A idziecie na mecz??
Vasago, też myślałem o tym by się złościć, że hokej pokrywa się z derbami. Jednak znając totalny debilizm naszych działaczy to nawet o tym nie pomyśleli. Ba o ile pojawił im sie impuls elektryczny o pokryciu się hokeja z piłką to jak zawsze zaginął w izolatorze który ci debile trędowaci nazywają mózgiem. Jest mecz w TV to sobie centrala zmienia do woli czy kto tam inny decyduje. Jednak na naszym podwórku to ni chuja nie przegadasz. Chuj z widzami byle sie innym podobało i przypadkiem jakichś starań nie kosztowało.
Kto idze na mecz??
Mam pytanie? Kto jest z nazwiska dzialaczem hokejowym sekcji hokeja na lodzie w Comarch Cracovii ?
A tak na marginesie to znając życie - na zmianę godz rozpoczęcia spotkania musiałby sie zgodzić PZHL - wydział rozgrywk, wydział sędziowski i sam klu Naprzód. znając polskie realia któryś z tych trybików by zawiódł.
We wtorek 17.11. choć nie bylo derbów w pilce a rywal był ciut lepszy od Naprzodu - frekwencja na meczu była PORAŻKĄ.
Hakuny-mataty chocby pół godziny mysle by nie zbawił. Tak samo i centrala. Ale że nikt nie pomyslał to na trzecią tercje dopiero zwali sie rozentuzjazmowany tłum z okrzykiem CRACOVIA PANY.
Kur... ja sie narazie pytam kto jedzie a nie pierdzielisz mi o zmianie godz
Kto idzie ten będzie. Nie stresuj się bo osiwiejesz przed 18stka.
i chuj alelepiej wiedziec czy ktos wogole bedzie
pomyśl człowieku co piszesz.
Czy Ty jesteś kibicem Cracovii od momentu kiedy się pierwszy raz zalogowałeś na tym forum? (tzn.10 dni temu?)
Piłkarskie Derby - to nasze najważniejsze wydarzenie półrocza...
może i ważniejsze ale ja tak czy siak derbów nie chcę oglądać więcej nerwów zeżrę ... lepiej iść na hokej ;)
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie? Kto jest z nazwiska dzialaczem
> hokejowym sekcji hokeja na lodzie w Comarch
> Cracovii ?
>
Niema. Wszystkim rządzi JT.
Ja jak zwykle wybieram hokej!!!
prawidłowo :)
Ja obstawiam jutro ,ze hokeiści strzelą 6 bramek ;D
Jakby można było wejść na bilet dla kobiet to bym poszedł, a tak to szkoda dychy wydawać żeby posiedzieć samotnie ;)
Kuba_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakby można było wejść na bilet dla kobiet to
> bym poszedł, a tak to szkoda dychy wydawać żeby
> posiedzieć samotnie ;)
Samotność ubogaca. Od czasu do czau polecam
Jak czytam jakie Wy bzdury wypisujecie to mam wrażenie, że kiepscy z Was kibice. Z tego co mi wiadomo kibice Cracovii nie mają wstępu dzisiaj na derby także obstawiam Kuba_ksc, że SAM na pewno na lodowisku nie będziesz siedział a wręcz przeciwnie. CRACOVIA! do zobaczenia na meczu =)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)