To juz jutro. :)
-
-
Cracovia - Jastrzębie 10.11.2009 r.
Bede napewno na dopingu !
ważny mecz, a środa wolna Mam nadzieje że frekwencja dopisze na NASZEJ pięknej hali
obowiązkowo jutro na hokej !!! :D
wtorek jest kalekim pomysłem! nie wpadł nikt na to że 2x więcej ludzi pojawiłoby się w niedzielę?
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wtorek jest kalekim pomysłem! nie wpadł nikt na
> to że 2x więcej ludzi pojawiłoby się w
> niedzielę?
była przerwa na reprezentacje więc trzeba nadgonić terminarz
jutro może być mało osób, a z dopingiem też nici.
Zresztą pooglądać hokeistów jak grają a nie dopingować nie zaszkodzi :D
Ale liczę ,że jutro hokeiści wygrają ... mam taką nadzieję!
to nie mogli nadganiać od niedzieli?!
No właśnie bo dzisiaj to np. ja idę do roboty i nici z meczu :(
A Państwo to z jakie planety.
"Od zawsze" wtorek był dniem hokejowym.
Jedni dadzą radę przyjść, inni nie - życie.
[b]Wszyscy na mecz!!!![/b]
Gardło już zdrowe po PK, także wspomogę dopingiem!!
TEN MECZ MUSIMY WYGRAĆ!
CZĘŚĆ INFO Zhttp://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/hokej/hokej_mezczyzn/rohaczek_odskoczyc_na_6_punktow
; Chcemy oczywiście wygrać i odskoczyć na 6 punktów od rywala - mówi dla Dziennik Polskiego trener Rudolf Rohaczek. - Przed kilkunastoma dniami zespół zdziesiątkowała grypa, ale już wszyscy są zdrowi. Nie zagra tylko Daniel Laszkiewicz, który jest po operacji usunięcia wyrostka robaczkowego. W pierwszej formacji zastąpi go Biela, do czwartego ataku dojdzie młody Bryła. Niepewny jest występ leczących urazy obrońców Bondarevsa i Dudasza
LUDZI NAM POTRZEBA !!
Mam takie może troche śmieszne pytanie. Gdzie jest kasa biletowa na hali bo pierwszy raz idę bez kupionego wcześniej biletu?
Od ulicy Siedleckiego, przy obu wejściach są charakterystyczne czerwone budy. Nie sposób nie zauważyć.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Państwo to z jakie planety.
> "Od zawsze" wtorek był dniem hokejowym.
> Jedni dadzą radę przyjść, inni nie - życie.
z planety kozłówek, na siedleckiego od 25 lat :)
może dlatego praktycznie "od zawsze" (z małymi wyjątkami) we wtorki hala jest delikatnie mówiąc 'nie zapełniona"
nie będę się powtarzał, mądrze Vasago napisał o tym w wątku o frekwencji.
Hokej jest dla kibiców a nie na odwrót, ustalanie dnia meczu hokejowego we wtorek, piłkarskiego w środę , czy też wyjazdowego "domowego" w sosnowcu w piątek o 17 jest dla mnie aktem głupoty lub ignorancji.
Na meczach rundy zasadniczej jest dramatycznie malo kibiców dlatego nawet jeśli tylko małej grupie kibiców pracujących/uczących się można umozliwić zobaczenie meczu to trzeba to zrobić a nie grac meczu we wtorek bo zawsze były we wtorki. podobnie przez długie lata graliśmy o 17.00 bo... bo zawsze graliśmy o 17.00
jest to jedna z wielu rzeczy które pzhl (czy twór który przejmie zarządzanie liga) powinien uwzględnić w reformie rozgrywek.
to miedzy innymi dlatego hokej na siebie nie zarabia a pare klubów znam z tylko opowieści starszych pasiaków.
Bez Laszkiewicza, Bondarevsa i Dudasa do koła z Jastrzębiem. Ładnie.
Pozdrówki i dzięksy dla Sandecji za wizytę! :)
3-0 i taka sobie gra.... Mierne widowisko, frekwencja i doping.... Trudno jednak o dobry doping przy małej publice.... Mimo wszystko ten bęben robi wrażenie i on koniecznie musi być na każdym meczu.... Nawet jak nikt nie śpiewa, a słychać, że ktoś wali w ten bęben, to już jest odczuwalnaj atmosfery meczowej..... Sam mecz był miernym widowiskiem jak już wcześniej napisałem, ale liczy się pewne zwycięstwo i niecodzienna bramka strzelona na 3-0 równo z koncową syreną!!!
Mecz nie był za dobry ... po hokeistach było widać ,że nie chce im się grać.
Przy ilości osób ile było doping był niezły :D
Gratulacje dla Radziszewskiego :D
Nie zgodzę sie Asiek.
Mecz wcale nie był aż taki zły a już absolutnie nie zgodzę się z tym ,że "hokejarzom lodowym" nie chciało się grać.
Po prostu Jastrzebie mało co umie w ofensywie natomiast dobrze broni i gra w destrukcji. Zawsze niemal się z nimi męczymy.
Myśmy ze wzgledu na sytuację w tabeli chcieli "na pewno" wygrać i zrobiliśmy to na pewniaka.
W każdym razie dla samego gola równo z końcową syreną wartało przyjść (zresztą na hokej zawsze warto przyjść).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)