Filipak powinien wspomóc gwardię, i sfinansować przedłuzenie kontraktu Mariusza Jopa w gtsie:). Myślę że byłby to świetny gest;)
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
Szkoda, że rzeka gra teraz z Odrą, bo ktoś inny mógłby ich już kompletnie dobić.
oni zawsze maja z Odra duze problemy. ja tam w Geosia wierze. ;-)
Tyle, że pojawia się konkretne rozdarcie, bo nam strata punktów przez Odre jak najbardziej leży:(
To remis 0-0:)
Stawiam na remis w Wodzisławiu.
A co do meczu to poza aspektem sportowym (jakże pięknym), widzę drugi równie ważny aspekt.
Pada mit wspaniałego i kulturalnego kibica z tamtej strony Błoń.
Kibic z drugiej strony Błoń zawsze był z drużyną, zawsze ją wspomagał.
Nagle okazuje się że jest jakaś rysa na tym pięknym szlachetnym wizerunku.
Nawet przychylna prasa o tym pisze.
CRACOVIA PANY!!!!!
Odra zawsze robiła zwałe ladacznicy, więc mam nadzieje że i tym razem się im uda. Remis byłby piękny:)
Cała wisła to kundle!!!
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cała wisła to kundle!!!
Dokładnie! To już nie ta Wisła co kiedyś - owczarki, charty, setery... Teraz tylko kundle zostały :D
Tak to jest jak nabór jest z schroniska w Wigry Suwałki;)
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kibice Gwardii to prawdziwe świnie.Co oni by
> robili z zawodnikami gdyby byli w takim kryzysie
> co my od roku?
> Małecki był idolem jeszcze 3 tygodnie temu teraz
> jest do wyrzucenia.Brożek legenda wręcz do
> przedwczoraj ,wszyscy wiedzą że grał z
> kontuzją,jest lżony.Kontuzja go nie
> usprawiedliwia,a przecież on dla nich grał i
> ryzykował swoje zdrowie i w ogóle karierę
> sportową żeby wygrać jakże prestiżowe derby
> Krakowa.Skorża noszony na rękach po 1 meczu jest
> znienawidzony.
> Tyle derbów ile przegraliśmy i wytrzymywać to
> musieliśmy,to oni nie są w stanie.Mało tego oni
> chcą bić tą armie zaciężną na treningu.
> Bardzo się cieszę że nie mogę być kibicem
> tejże świńskiej GRYPY!!!GTS AH1 N1
Tefal trafiłeś w samo sedno. już nie raz o tym myślalem, a teraz mamy najoczywistszy, najczytelniejszy dowód z kim mamy przyjemność rozgrywać derby...tzn kto siedzi na trybunach po przeciwnej stronie...
co dla mnie BARDZO ważne, duży % z tych co tam zasiadają to dzieci które nie pamietają główki Dudy, bo albo dopiero się urodziły, albo jeszcze nie...dla sporej rzeszy psów porażka w derbach to abstrakcja-porównywalna do unoszenia się w powietrzu, to jakieś dziwne opowieści dziadka z przeszłości. Niedzielna WIKTORIA zmieniła myślę odrobinę psychikę gnojków :) niech sie przyzwyczajają:):D
BIAŁO CZERWONA RADOŚĆ!!!!!!:)
Gazeta Krakowska umiescila najlepsze zdjecie. nasze grojki sie ciesza, a małpecki siedzi i zazdrosci zwyciestwa. CRACOVIA PANY panienko małpecki
do booooooojuuuuuuuu Oderka !!!!!!;-)))
Po 2 dniach wreszcie moge wejsc na Forum- to dobry znak-,ze az tylu Nas jest. A ja czlowieczek malej wiary nie dawalem Naszym zadnej szansy...............Serce sie raduje jak nigdy (choc jeszcze mam w pamieci mecz wygrany w 1987 -moj pierwszy na zywo)
Forum chyba bylo przeciázone,ale dziwne bo nawet nad ranem nie moglem wejsc.
Co do meczu dodam ze linia obrony zagrala rewelacyjnie,Nasi stoperzy naprawde pokazali klase europejská,poza 2-3 strzalami z dystnsu nasza obrona skutecznie rozbijala ataki Wisly,pomocnicy tez pokazali charakter,zresztá cala druzyna grala swietnie.Lenczyk doskonale poustawial zawodnikow i pokazal jaja (zarowno Wisle jak i niedowiarkom od Nas)nigdy mu tego nie zapomne. :) Jeszcze dlugo bede przezywal ten mecz.
Do booooojuuuu Oderkaaaaa!!!!!
Osobiście będę na tym meczu w najbliższą niedzielę. Edek Macura też zapowiedział swój udział w kibicowaniu.
Mistrzem Polski Ruch Chorzów po raz 15.
Co Ty Geoś z ruchem wyjeżdżasz, jedyne ruchy jakie są do zaakcentowania nazywają się frykcyjne, czy jakoś tak.
Kant powiedział, że ruchy frykcyjne owszem są przyjemne, ale niegodne Filozofa. A Boecjusza taka laska Filozofia odwiedzała. Z niegdyś przeczytanych dzieł filozoficznych "O pocieszeniu jakie daje Filozofia" Boecjusza jakoś do dziś mi pozostało w pamięci, prawie jak czytane namiętnie za młodu dzieła Curwooda (pani w bibliotece mnie poprawiała: nie mówi się Ku.rwa da, tylko Kerłuda), Londona i Centkiewiczów.
Chyba frakcyjne.....ale to nie ten Ruch,
Izbik nie mieszaj jeszcze do tego polityki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)