Przed chwila przeczytałem coś takiego:
>Zaraz się dowiemy, że to był świetny mecz. Ja
> tam nawet jednej ładnej akcji nie widziałem.
Nie zgadzam się. Indywidualna akcja Matusiaka w 70' zakończona strzałem, gdyby mu lepiej siadła piłka, mogła być piękna bramka; akcja po której Plastik strzelił w słupek; ładnie rozwijająca się akcja przy której tenże Plastik został sfaulowany; a to wszystko dotyczy tylko ostatnich 20 minut.
Jest dobrze; nie obchodzi mnie na razie piękna gra, forma zwyżkuje od paru meczy, jest wreszcie zwycięstwo. Czego w tej chwili chcieć więcej?
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia 0 : 1
Rozwala mnie to......Wygraliśmy mecz (nareszcie!!!), a tu fani poszczególnych piłkarzy sie spierają kto ma większy udzial w zwycięstwie:) Tego jeszcze nei bylo, jak widac forum wchodzi na wyższy stopień.
ZUBEREG-wchodzi wchodzi razem z DRUZYNA na wyzsze miejsce w tabeli!
Zubereg jeszcze sa tacy co gnoja zawodnikow dla zasady
kkk - Oni od zawsze byli, i pewnie będą.
Osobiście mam w dupie piękną grę i 0 pkt,wolę brzydką i 3pkt.
p.s.Proszę zagrajcie brzydko 22.11 i przywieźcie komplet punktów.
w roznych watka sa brednie pisane i musze sie zgodzic z Santo, ze niektorzy powinni ogladac mecz bardziej uwaznie, moze blizej telewizora w knajpie, albo nie zaslaniac sobie kuflem z piwem obrazu, bo potem goscie wypisja brednie typu ze Wasiluk wrzucal pilke na hura nie wiedzac tak naprawdze co che zrobic, ze Witkowski nie dobiegl do pilki itp.
polecam ogladnac bramke na http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html i zastanowic sie nad swoimi wpisami, albo jak ktos czegos dokladnie nie pamieta to lepiej nie pisac, bo Wrzutka Wasiluka byla swietna idelanie pod nogi Witkowskiego, ktory sciagnal na siebie obronce, ktory go w konsekwencji przepchnal do przodu i pilka nie trafila mu pod nogi tylko za plecy gdzie czekal Sacha sam nie kryty.
Tak po ochłonięciu i na trzeźwo ;) .
Cieszą 3 punkty, w naszej sytuacji każde zwycięstwo jest nam potrzebne. Styl jest na ty, etapie naprawdę nieistotny, o styl będziemy się martwić, kiedy będziemy grać o awans do Ligi Europejskiej czy Ligi Mistrzów.
Nie jestem hurraoptymistą, dlatego nie napiszę, że urwaliśmy się ze stryczka, na razie pętla nam się nie zaciska tak gwałtownie wokół szyi. Aczkolwiek mam nadzieję, że mecz z Odrą był ostatnim, w którym drużyna grała fatalnie i od Bełchatowa faktycznie mamy progres.
Wynik derbów jest, jak zwykle przed meczem, sprawą otwartą.
Czarne spodenki przyniosły szczęście!
Gwardia bedzie grała w białych wiec my pewnie znowu w czarnych
Big mouth strikes again Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gwardia bedzie grała w białych wiec my pewnie
> znowu w czarnych
Co z tego, jak i koszulki pewnie będą czarne...:(
nie zamierzam juz odpisywac na zadna zaczepke w moja strone po moim ostatnim wpisie. nie bede walczył z pseudoekpertami wg ktorych Baran zagral beznadziejny mecz
nara
SaNtO Napisał(a):
> nie zamierzam juz odpisywac na zadna zaczepke w
> moja strone po moim ostatnim wpisie. nie bede
> walczył z pseudoekpertami wg ktorych Baran zagral
> beznadziejny mecz
>
> nara
Powiedział co wiedział. Ekspert:)
docent Napisał(a):
> Przed chwila przeczytałem coś takiego:
> >Zaraz się dowiemy, że to był świetny mecz.
> Ja
> > tam nawet jednej ładnej akcji nie widziałem.
> Nie zgadzam się. Indywidualna akcja Matusiaka w
> 70' zakończona strzałem, gdyby mu lepiej siadła
> piłka, mogła być piękna bramka; akcja po
> której Plastik strzelił w słupek; ładnie
> rozwijająca się akcja przy której tenże
> Plastik został sfaulowany; a to wszystko dotyczy
> tylko ostatnich 20 minut.
> Jest dobrze; nie obchodzi mnie na razie piękna
> gra, forma zwyżkuje od paru meczy, jest wreszcie
> zwycięstwo. Czego w tej chwili chcieć więcej?
Nie powiedziałem, że się nie cieszę ale to był bardzo słaby mecz
kkk_84 Napisał(a):
> to nie Polczak tam stal
No ok. To był Tupalski
a wielki szpec Opryszek znowu się skompromitował...ech ta wyborcza i jej przypadkowi redachtorzy;)
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,7234279,Trzy_punkty_Cracovii_w_pierwszoligowym_stylu.html
Hmmm...
A tak bliżej, na czym polega ta kompromitacja?
Wasiluka z Derbichem pomylił tzw "redaktor" Opryszek :D
Opryszek jest talent , przywala się do piłkarzy ze grali "z minuty na minute gorzej ", były niecelne podania i strzały w trybuny a sam pisze pierdoły w artykuliku, np. [i]Ukarani żółtymi kartkami Arkadiusz Baran i Tupalski zagrają w derbach Krakowa.[/i]
Widzi problemy u innych a u siebie nie, matoł.
"Przesunięty z obrony do pomocy Łukasz [b]Derbich[/b] (zimą przyszedł z I-ligowego Tura Turek) dośrodkował w pole karne, warszawscy defensorzy tylko obserwowali lot piłki, a Mariusz Sacha (rok temu jeszcze w Podbeskidziu Bielsko-Białą) z zimną krwią skierował ją do bramki.."
Co zrobic .. jacy fachowcy taka gazeta :)
chyba ze to na zlosc Wasilukowi :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)