O kurwa ! 5:0 ???!!!
To trzeba było walkowerem oddać. To my kurwa reprezentujemy Polskę w Pucharze, żeby później dostawać w dupę, bo się meczu przełożyć nie da....??? Ciekawe kto tak stwierdził ? PZHL ?
A z drugiej strony to faktycznie powinniśmy mieć 5 dobrych piątek, żeby takiego obciachu sobie nie robić.
-
-
Zagłębie Sosnowiec - Cracovia 30.10.2009 r.
5:2 - Wajda Patryk (5 na 5) (Landowski Tomasz)- no no Wajda napastnikiem i to skutecznym dzis
No to juz lepiej wygląda. Ale z Zagłębiem w meczach już 0:2 będzie.
Ani Sosna ani PZHL nie chcieli przełożyć.
Tak jakby się mecze codziennie odbywały....
Wajda!! Uderzył z 6 metrów, ale na posterunku był Dzwonek! [b]A od dobrych kilku minut po moim laptopie chodzi...biedronka:-)[/b]
Przegrana 6-3 w takim składzie mnie nie zaskoczyła ,mniej wiecej tego sie spodziewałem
napisze to chyba setny raz potrzeba nam ludzi (hokeistów) do gry !!!!!!!!!!!i naprawdę nie muszą to być ,,gwiazdy'' ważne by umieli i chcieli grać!!!!!Najlepiej z kadry U-20 lub U-18 ,DLATEGO ZE NA DZIŚ NIE MAMY NIKOGO Z MŁODYCH KADROWICZÓW CRACOVII
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przegrana 6-3 w takim składzie mnie nie
> zaskoczyła ,mniej wiecej tego sie spodziewałem
> napisze to chyba setny raz potrzeba nam ludzi
> (hokeistów) do gry !!!!!!!!!!!i naprawdę nie
> muszą to być ,,gwiazdy'' ważne by umieli i
> chcieli grać!!!!!Najlepiej z kadry U-20 lub U-18
> ,DLATEGO ZE NA DZIŚ NIE MAMY NIKOGO Z MŁODYCH
> KADROWICZÓW CRACOVII
Zgadzam się! A w rezerwach nie mamy takich.
postawa bramkarzy to żenada. przy drugiej bramce było sporo śmiechu na widowni. piąta też niezła. ogólnie mecz przeciętny
Skoro PZHL nie chciał meczu przełożyć to kadrowicze Cracovii powinni tez olać mecz z Ukrainą by naprawdę dojśc do siebie po chorobie !!!!!!!
Rączka zmienił Radzika w 29 min. podobno Radzik żenada, powinien zejsc nie po 5 ,a po 3 bramkach i to w podskokach szybciutko.
Nie wiem jakim składem graliśmy, nie miałem czasu dowiadywać się tego, ale dajcie spokój chłopakom! Mają prawo po tak świetnym występie w PK być zmęczeni. Poza tym teraz wszyscy skupieni są na Lipawie na nie lidze. Mistrzem można zostać nawet z szóstego miejsca.;)
[b]Cracovia:[/b] Radziszewski (29:45 Rączka) ? Noworyta, Kłys, Piotrowski, Pasiut, Drzewiecki ? Dudaš, Bondarevs, Wajda, Słaboń, Biela ? Landowski, Guzik, Karcz, Rutkowski, Bryła ? Kozak.
*REVENATOR* Napisał(a):
> Skoro PZHL nie chciał meczu przełożyć to
> kadrowicze Cracovii powinni tez olać mecz z
> Ukrainą by naprawdę dojśc do siebie po chorobie
> !!!!!!!
Popieram. Przecież są chorzy i muszą się wyleczyć. Olać kadrę i PZPN. Juz zwolnienia trzeba przesyłać... Grypa wymaga długotrwałego leczenia...:) A na dodatkek epidemia na Ukrainie.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> Nie wiem jakim składem graliśmy, nie miałem
> czasu dowiadywać się tego, ale dajcie spokój
> chłopakom! Mają prawo po tak świetnym występie
> w PK być zmęczeni. Poza tym teraz wszyscy
> skupieni są na Lipawie na nie lidze. Mistrzem
> można zostać nawet z szóstego miejsca.;)
A kto tu ma pretensje do hokeistów (może opróćz Radzika) ?
A o tej Lipawie to serio piszesz ? :)
Tak Was czytam REVE- i LEE- i nie wiem jak dla Was ale dla mnie to juz w czwartek było wiadomo że polegniemy bo nie damy rady z powodów choróbska a durnowate przepisy pzhl nie pomagają.Zdaje się że trzeba by ogłosić epidemię czy coś..Ale też patrząc na to bagno (pzhl) to czy czasem nie chcą podstawić świni Rudiemu jak ma sukces w pucharach ???/ Te mendy są zdolne do wszystkiego....
http://www.zuzel.sport24.pl/news/show/107672/pozostale/na-ukrainie-epidemia-swinskiej-grypy---niedzielny-mecz-odwolany/
Ostatnio mecz na szczycie w Ligue (Piłka) odwołali mecz to dlaczego qrwa nie mogli odwolac w piatek?
Powinno sie dbać o swoich hokeistów szczególnie, że czeka ich ciężka przeprawa międzynarodowa.
Jak psiarnia grała z Grekami to nawet derby odwołali a w pzhl nie moze?
I jeszcze Comarch ich sponsoruje... a te ćwoki nam jednego meczu przełożyć nie chciały...
ale święto we wsi było napewno
Problem w tym , że PZHL nie spodziewał się awansu Cracovii do III rundy Pucharu Kontynentalnego. I w terminarzu ligowym nie uwzględnił takiej ewentualności . Tymczasem Pasom udało się awansować i teraz na gwałt trzeba owoływać dwa mecze ligowe Cracovii by mogła zagrać w Lipawie . Dlatego też jak mniemam PZHL nie zgodził się na przeniesienie spotkania z Zagłebiem na inny termin. Po prostu trudno było by taki znależć , tymbardziej że reprezentacja tez potrzebuje termminów . A wracając do Zagłębia - zostało nam jeszcze 6 spotkań w sezonie zasadniczym , czyli wystarczająco dużo by mieć z nimi lepszy bezpośredni bilans 1 Ktoś powyżej napisał , że miejsce w lidze nie ma większego znaczenia i że wystarczy być w szóstce!!! Nic bardziej mylnego ....w tym sezonie liczyc sie będzie zarówno miejsce jak i bezpośredni bilans między zainteresowanymi drużynami . Drużyna lepsza będzie miała bowiem handicap jednego meczu mniej do awansu w ply-off !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)