Cóż, mecz z Odrą urasta do rangi symbolu......
To może być przełom dla Odry, albo dla Nas.
Wolę żeby był to przełom dla Nas.
Ale remis biorę w ciemno.
Choć wygrana jest możliwa i da nam spokój na kilka kolejnych remisów......
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
25.10.09 godz.14.45 Odra Wodzisław - Cracovia
Wszyscy jedziemy po 3 punkty!!!
[quote]LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kup Arkowi flaszke i będzie spoko!!!
[/quote]
Ewentualnie obiecaną odznakę. Słowa wypada dotrzymać (nawet nie swojego).
Nikomu nie trzeba tłumaczyć ,że jest bardzo zle,przegrana może spowodować to, że Cracovia spadnie na ostatnie miejsce.
Na cud nie liczę ,bo od tego jest premier Tusk a ma czym innym głowę zajętą ,ale na doping można liczyć .
I teraz ,każdy kto żywy i może być na meczu niech będzie,może nie wiele to da ale będziemy razem ,a razem łatwiej przyjąć klęske,a gdy przyjdzie się cieszyć to też wspólnie przyjemnie.Co do samej gry piłkarzy to już tyle napisano ,że nie warto powtarzać te same treści.Tak naprawdę to liczę dni do wiosny.
Dokładnie wszyscy narzekają na brak zaangażowania grajków , a jak narazie zaangażowanie kibiców jest nie lepsze , także ruszać tyłki w Niedziele do Wodzisławia .
Chyba nikt nie powie ,że musi pracowac .
ALRS Napisał(a):
> Dokładnie wszyscy narzekają na brak
> zaangażowania grajków , a jak narazie
> zaangażowanie kibiców jest nie lepsze , także
> ruszać tyłki w Niedziele do Wodzisławia .
> Chyba nikt nie powie ,że musi pracowac .
Oczywiście. Do kościoła na 8 pomodlić sie o dobry wynik.
I na zbiórke:)heh
Oj to będzie maraton [b][u]wszyscy na Odrę a później wszyscy z autokaru i na hokeja[/u][/b] (wejście mamy za free). Więc co tu dużo gadać będzie sie działo a atmosfera będzie wspaniała :D już to czuje w żyłach :D
Jutro dwa wpisy lecą z mojej strony.
Wszyscy do Wodzisławia!!!
sorki -za pomylke -nie chcialem otwierac nowego watku" ODRA=i co dalej?" -to takie "frycowe nowicjusza"-chcialem go tu wkleic!
[b][u]Bloczki w Bronxie załatwione.[/u][/b] Co tak słabo z wami mam nr. 1 i 2 WTF ?
Niech te grojki wkoncu cos wygraja. Niech chociaz pokaza, ze sa lepsi niz najslabsza na ten moment Odra. Te chlopy maja pokazac, ze ta liga sie im nalezy. juz zapomnieli zeszly sezon? GRAC ku*** grac !
wiele osób chce sobie wkleić zdjęcie na naszą klase że jest wyjazd do Wodzisławia więc prosze kogoś niech zrobi fotke ma ktoś tą fotke ????? jesli tak to plis wklejcie ją tutaj Wszyscy do Wodzisławia
Na naszą klase? To świetnie:)
dyzio1906 Napisał(a):
> Wszyscy do Wodzisławia!!!
Już się boję. Hehe.
COCO Napisał(a):
> Ja pozwolę sobie wypisywać wypowiedzi ludzi na
> tematy meczów w Sosnowcu bez publiczności a
> później a póxniej zweryfikujemy czy wszyscy
> byli na wyjeździe, na początek:
>
> Nesta Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ta druzyna potrzebuje dopingu!!
>
mieszkam 2000km od krakowa , gdy tylko sie pojawiam w polsce pierwsze co robie to jade na mecz nie wazne gdzie by byl ...
Odra Wodzisław Śląski - Cracovia, sędzia: [b]Sebastian Jarzębak[/b] (Bytom).
Czyli jest dobrze :D tzn powinno być :D
Odra Wodzisław - Cracovia (niedziela, godz. 14:45)
BIAŁOŃSKI: Dla obu ekip jest to starcie z gatunku "być albo nie być w ekstraklasie". Zmierzy się dwóch krakowskich trenerów - Robert Moskal ze starszym o dwa pokolenia, ale mającym otwartą głowę na nowinki taktyczne Orestem Lenczykiem. Kłopoty z kryciem przy stałych fragmentach gry mogą być atutem gospodarzy. TYP: 1.
MIELCARSKI: Jeden i drugi zespół gra słabo. Z tej słabizny wyjdzie krzyżyk. Drużyny wpadły w marazm i na boisku w Wodzisławiu podzielą się punktami TYP: X.
KOŁTOŃ: Uparłem się, że Orest Lenczyk pozwoli zachować "Pasom" Ekstraklasę. Wierzę, że Cracovia w Wodzisławiu odniesie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w tym sezonie. TYP: 2.
WOŁOWSKI: "Jak tak dalej pójdzie, to znów będziemy kandydatem do spadku" - powiedział o swojej drużynie Orest Lenczyk. Gdyby Cracovia przegrała w Wodzisławiu kandydatem stałaby się niemal murowanym. Myślę jednak, że nie przegra. TYP: X.
http://sport.interia.pl/raport/typer-ekstraklasa/news/wisla-i-legia-pewniakami-derby-na-remis,1385819
Czyli "wiem, ze nic nie wiem"o tym meczu. Wierze w zwyciestwo, tylko czy naszym grajkom zalezy...
Kiedyś na pewno zostanie zła passa przełamana bo kiedyś granica ta musi być. Tylko pytanie kiedy ? Czy w niedz. czy na innym meczu zobaczymy pozyjemy ale 3 pkt sa teraz bardzo wazne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)