Ja jadę. Każdego kogo mogłem zwerbować też jedzie. Ale cóż z tego. Podobno poszło łącznie ok. 200 biletów... Ale może i mimo tego wygramy:) Trzeba będzie dopingować ile się da i wierzyć w naszych.
-
-
Cracovia--Polonia Bytom
Leszeczek- nie pitol. Im klub organizuje kombajn do zbierania psów po wioskach, który jest w cenie biletu. Nie ma co się napinać na "porównania".
Ale 200 osób na meczu to jest wstyd. Jakby był transport to napewno by więcej pojechało. Zresztą to nie jest takie ważne, najgorsze jest to, że piłkarzom źle się gra przy takiej atmosferze i zdobędziemy mniej punktów.
Miszczu- to jedź. Albo zorganizuj transport. A nie pisz na forum, że wstyd, że się komuś źle gra itp.
Ale taka jest prawda. Nie mam pretensji do STC, że nie organizuje wyjazdu, ale chyba nie napisałem nieprawdy? I to, że wstyd to fakt i to, że piłkarzom będzie się źle grało to też fakt.
rmszar ma całkowitą rację. Ja broń boże nie napinam w stronę "kibola" tylko mówię jak jest. Przecież nikt nie każe mu siedzieć w domu przed SopCastem. Chce? Niech jedzie. W Głosie Trybun aż nadto wyraźnie została poruszona sprawa meczy w Sosnowcu. Jeśli Wy tak bardzo chcecie się porównywać z kundlami frekwencją w Sosnowcu to za przeproszeniem nie macie równo pod sufitem. Ja osobiście wolę i myślę, że nie tylko ja, jechać np. do Lubina w piękne 1000 osób niż do Sosnowca. I zapamiętajcie sobie to - mecze w Sosnowcu [b]NIE SĄ[/b] meczami u siebie! Nasz klub to CRACOVIA (... Kraków jak kto woli), a nie CRACOVIA SOSNOWIEC. Gramy tam tylko i wyłącznie z przymusu i dla mnie każde spotkanie rozgrywane tam to rzecz jasna wyjazd.
Trener Orest Lenczyk podał nazwiska osiemnastu zawodników, którzy znaleźli się w kadrze na sobotnie spotkanie z Polonią Bytom (Sosnowiec, godz. 14:45).
Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
Obrońcy: Łukasz Derbich, Łukasz Mierzejewski, Piotr Polczak, Paweł Sasin, Łukasz Tupalski, Marek Wasiluk.
Pomocnicy: Arkadiusz Baran, Michał Goliński, Kamil Karcz, Mateusz Klich, Dariusz Kłus, Dariusz Pawlusiński, Mariusz Sacha, Sławomir Szeliga.
Napastnicy: Jakub Grzegorzewski, Radosław Matusiak.
Znowu wariant defensywny, Grzegorzewski co on tutaj robi??
Remis w ślepo bym brał
Panowie na jakiej podstawie piszecie ze gramy zawsze na wyjezdzie ? Mam rozumiec ze Polonia Bytom bedzie grac u siebie ?
Gramy w roli gospodarza , a to ze nie potrafimy wykorzystac atutu własnej publicznosci to juz całkowicie nasz problem . Jak kazdy narzekajacy ze gramy na wyjezdzie kupi bilet i pofatyguje sie do Sosnowca , wtedy nasi pilkarze poczuja sie gospodarzem i beda miec atut wlasnej publicznosci !
Brak Kaszuby w perspaktywie braku Matusiaka z powodu tej grypy mozna nazwac skandalem !
Porownujac Grzegorzewskiego z Kaszuba na podstawie ME mozna zdecydowanie stwierdzic ze cos z tym naszym Orestem jest chyba nie tak .
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leszeczek- nie pitol. Im klub organizuje kombajn
> do zbierania psów po wioskach, który jest w
> cenie biletu. Nie ma co się napinać na
> "porównania".
klub im nic nie organizuje tylko stowarzyszenie tak dla scisłosci.
Dziwie się STC, że nie organizuje wyjazdów na mecze do Sosnowca, dla mnie jest to zupełnie niezrozumiałe i już widzę szyderę z tego połowy Polski, że na każdym meczu teraz nas bedzie po 200 osób. To taki Piast Gliwice grając w Wodzisławiu, Polonia Bytom w Chorzowie, jezdziły na każdy mecz w zorganizowanej grupie, a my nie możemy? o czym to świadczy? Jeśli to nie ma związku z zachowaniem części na meczu z Arką to skad taka decyzja?
piszesz nie porównujmy się do gts, a do kogo sie mamy porównywac, jak nie rywala derbowego??
jak to wygląda, że z tego samego miasta jednych na mecze jezdzi od 1,5 tys do 2,5 tys a nas 200 osób. Uważam, ze właśnie teraz przy odrobinie mobilizacji mieliśmy największą szansę i okazję do pokazania Polsce jak niewiele (albo wcale) się liczbowo, dopingowo od nich różnimy grając właśnie w Sosnowcu.
Brak Kaszuby :( co ten dziadek wyprawia,czemu on nie daje mu szans przeciez w mlodziezowce strzela gol za golem.
Nie mowie zeby gral od pierwszej minuty ale np od 60 moglby mu dac szanse,a tu nie ma go nawet w 18 meczowej,dlaczego ??
Za to daje szanse slabemu Grzegorzewskiemu,ciekawe co z tego wyjdzie..
Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć ten stan rzeczy? Co się stało? Gdzie się podziali ci fani, którzy w liczbie tysiąca lub więcej jeździli za swym ukochanym Klubem?
kolo_ksc ode mnie 100% poparcia dla Twojego postu!teraz własnie mogliśmy pokazać innym że nie jesteśmy gorsi od rzeki!
Takze popieram o braku wyjazdow nie moze decydowac garstka kibicow ,to ze od gts-u sie nie roznimy to zle stwierdzenie my jestesmy Cracovia a oni to oni to ze u nich na mecze wiecej kibico przychodzi to nic nie znaczy nie wiem czy wiece ale duzo szkol dostaje darmowe bilety na mecze gts-u nawet moj brat mial taka oferte gdyz w jego szkole na kijowskiej rozdawali ale szybko mu to wybilem z glowy i zaliczyl wyjazd w bytomiu:)wyjazd jak wicie byl dobry,wracajac do tematu jestesmy lepsi ale trzeba im to pokazac brak organizowanych wyjazdow powoduje ze tylko garstka kibicow jezdzi!!powinnismy dojsc do jakiegos porozumienia :)wracam juz nie dluigo i chce na wyjazd z przynajmniej 3 tysieczna ekipa Pasiastych jechac:)
Panowie, decyzja została podjęta i nie podlega dyskusji na forum.
Kolo- masz rację, kombajn do zbierania psów po wioskach faktycznie organizuje ichnie stowarzyszenie, a nie klub.
- Wlasnie ¨decyzja zostala podjeta¨ - i dowidzenia , - to na ch.u.j to STC powstalo napinac sie ?!, czapki k.u.r.w.a sprzedawac !!!?!!!
Nie pieprz rmszar ,doskonale wiesz , ze wlasnie w takich momentach STC powinno dzialac , dzialac i jednoczyc wszystkich , jednym slowem mowiac jeszcze raz dzialac , wlasnie wtedy kiedy czesc moich kolegow i przyjaciol pochlonela pogon za pieniedzmi - i wcale sie nie dziwie temu....
Dlatego takie STC ma> to jest ich obowiazek< organizowac wyjazdy , w takich ciezkich czasach , gdzie gramy caly sezon poza Krakowem , gdzie czasy org. na trzeciej lidze wyjazdow przeszly do historii....., lecz najlepiej sie jest poddac po jednym wyjezdzie gdzie narozrabialo kilku ......
owszem nie pierwszy raz to bylo , ale kiedy STC powstwalao to mysleli ,ze pielgrzymki beda prowadzic na Jasna Gore???
Wymagacie profesjonalizmu od klubu , a sami k.u.r.wa , takie buraki sadzicie ,wlasnie takimi decyzjami .......
Chcecie jeździć to autobus, pociąg, samochód z kumplem i da się :/
gdzie na necie można mecz zobaczyć? Z góry dzięki.
www.meczyki.pl , www.soccer-live.pl
Tutaj szukaj
peperi to weź sie kur.wa zapisz do stc i zorganizuj coś a nie pier.dol że ktos cos musi samemu nic nie robiąc.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> peperi to weź sie @#$%& zapisz do stc i
> zorganizuj coś a nie pier.dol że ktos cos musi
> samemu nic nie robiąc.
To samo miałem napisać :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)