Stawiam na remis albo na naszą wygraną. Myślę że z powodzeniem będzie to drugie. Oby nie wysiadali kondycyjnie jak Kielcach czy w Sosnowcu w 2 połowach.
-
-
Ruch Chorzów - Cracovia, 19.IX (sobota) godz.19:15
Wygrana pewna !!!!
ups
- W meczu z Ruchem nie interesuje mnie klepanie się po plecach ze znajomymi, ale zwycięstwo - przekonuje urodzony w Chorzowie drugi trener Cracovii.
calosc: http://www.sport.pl/pilka/1,65050,7047335,Marek_Wlecialowski__Slaski_charakter_to_juz_legenda.html
musimy wygrać ;D
oneb, widzę że ze składem tekstu u Ciebie kiepsko więc podsyłam Ci gotowca do tytułu:
[b]Ruch Chorzów - Cracovia, 19.IX (sobota) godz.19:15[/b]
Wiem że się czepiam, ale drażni mnie nazywanie wątków "na odwal się".
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oneb, widzę że ze składem tekstu u Ciebie
> kiepsko więc podsyłam Ci gotowca do tytułu:
>
> Ruch Chorzów - Cracovia, 19.IX (sobota)
> godz.19:15
>
> Wiem że się czepiam, ale drażni mnie nazywanie
> wątków "na odwal się".
a moze dlatego jeszcze Cracovia nie przegrala........
i co wolisz "na odwal sie" i nie przegrywac ,czy poprawnie i.........
puki co od poczatku kiedy zakladam temat to nie jest zle.
jak przegramy, bedzie na mnie :D
No to się wyjaśniło, Orest nie ma nic wspólnego z dobrymi wynikami :-)
Nasze grojki w meczu z Arka nic nadzwyczajnego nie pokazali. W Chorzowie gra sie ciezko, na Cichej zwlaszcza, chyba dawno tam Niebiescy przegrali. Mysle, ze bedzie remis, ale chcialbym sie mylic i zdobyc 3 pkt.
Marcin Borski sądzią sobotniego spotkania Ruch - Cracovia :D
knur i Rock ,kto to wie gdzie jest sila Cracovii.
pozdrawiam i dystansu do swiata a wszystko bedzie dobrze.
Zobaczymy co z tego wyjdzie ;D
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin Borski sądzią sobotniego spotkania Ruch - Cracovia :D
No to mozna miec obawy, ze jego slepawi boczni znowu puszcza jakies spalone, np. Niedzielanowi. Mam nadzieje, ze trener Lenczyk i jego ekipa szkoleniowa wezma to pod uwage ustalajac taktyke na mecz.
W swietle tego, co mowil trener Lenczyk na konferencji prasowej wydaje sie, ze majac na uwadze twarda, "fizyczna" gre Ruchu nasi niedoleczeni Golinski i Tupalski raczej nie zagraja. Bedzie wiec pewnie Wasiluk na stoperze, miejsce Golinskiego pomiedzy pomoca a wysunietym Matusiakiem moze zajac Plastik, natomiast na prawej pomocy wyjdzie prawdopodobnie Sasin.
Pomimo, ze trener wspomnial, iz zmiana w bramce moze sie zdarzyc, nie spodziewam sie wejscia Merdy od poczatku.
Ciekawy jestem jak bedzie wygladac srodek pomocy. Baran - Szeliga (zmiana pozniej jednego z nich na Klusa), Baran - Klus a Szeliga znowu na prawej obronie? Trener wspominal wprawdzie o mozliwosci wstawienia ofensywnego pomocnika (w zasadzie moglby to byc tylko Cebula), ale tez nie sadze, ze w wyjsciowym skladzie.
W kazdym razie znowu mamy oslabiona druzyne i o zwyciestwo bedzie ciezko, ale wierzyc trzeba:) Moze jakis wolny??:)
Ja nasze szanse w tym meczu upatruję w Marku Wleciałowskim. W końcu z Ruchem był dosyć długo związany, i to i owo o nich wie.
Zresztą ta nasza chorusiana liga jest niewiadoma : ) 3 pkt jak najbardziej w zasięgu
wykosztowalismy sie na nowch pilkarzy ..a jak widac to tylko kropla w morzu potrzeb bo wypada 1,2 pilkarzy i jest dramat (stoperzy graja na pomocy ;/ ) ... bo polowa pilkarzy ktora teraz gra 1 skladzie to tak naprawde powinni byc zmiennicy (jezeli celujemy troszke wyzej anizeli utrzymanie ). Rzeczywiscie dziwi mnie zachowanie Grzegorzewskiego i Witkowskiego ... Slusar kontuznowany, Golinski kontuzjowany, no chyba nie ma lepszej okazji zeby dobrze zagrac i sie pokazacccc i ci maja to w dupie ...
Grzegorzewski i Witkowski to nasze primadonny!!!
http://krak.tv/kategoria-9,film-788.html - orest przed meczem z Ruchem
Taka moja refleksja do wyjazdowiczów.... Nie zapomnijcie częściej kibicować Lechowi i Arce niż Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)