Heh czyli dobrze jednak słyszałem że Zagłębie jechało grubo po ŁKSie . Nie trudno sie chyba domyślić dlaczego . Zastanawiałem się czy po Lechu też nie pojadą .
Cieżko ocenić czy ta kolejka jest dobra czy zła bo nie wiadomo w którą stronę mamy teraz spoglądać w dół czy w górę ;) . Mysłe że jednak w grórę .
-
-
Inne mecze V kolejki
Mecz z Arką powie nam wszystko odnosnie tego w którym miejscu jesteśmy
GTS walczy z Lechem o mistrza ? - a to ciekawe bo mnie się wydaje że Lech bliżej spadku jest ;-)
Azurro- Lech jest nasza ZGODA czy ci sie to podoba czy nie jesli nie to nie pisz tego na forum powiedz to mamie babci czy dziadkowi a na forum postaraj sie unikac tekstow takiego typu!!LECH-ARECZKA-CRACOVIA
A co niestosownego bylo w tym co napisal azurro ?
Jestesmy kibicam Lecha czy Cracovii , bo skoro Lech jest przed nami w tabeli a poprzez jego porazki a nasze zwyciestwa w tej tabeli mozemy sie przemieszczac w gore to nic chyba tylko sie cieszyc ?
Widze coponiektorym niebieska opaska zbyt mocno usiska mozg i nie sa w stanie racjonalnie myslec .
Znacie się na piłce? Naszym konkurentem będzie raczej Bełchatów, nie Lech. Lech przejdzie kryzys i zacznie wygrywać, a to, że teraz przegrał jest dobre dla gts. To kogo wy jesteście kibicami, Azurro i K-S-C?
Cracovii a nie Lecha
Czyli kibicowałeś w tym meczu Bełchatowowi, który jest naszym konkurentem? Bo chyba nie sądzisz, ze Lech nie będzie na końcu sezonu poza pierwszą, powiedzmy piątką?
Czyli kibicowałeś w tym meczu Lechowi, który jest naszym konkurentem? Bo chyba nie sądzisz, ze Cracovia nie będzie na końcu sezonu poza pierwszą, powiedzmy piątką?
Skoro wygralismy z Lechem , w zeszlym sezonie na nieprzyjaznym nam stadionie zremisowalismy 2 ; 2 dlaczego wiec mielibysmy byc nizej od Amiki ( sory Lecha ) na koncu rozgrywek ?
Orest wzmocni sklad , gra wyglad przyzwoicie czego wiec oczekujesz ? ze bedziemy grac ponizej swoich mozliwosci ?
Ślusar dojdzie do zdrowia , Matusiak z Golinskim zgraja sie z druzyna , a co moze wydarzyc sie na stadionie we Wronkach ?
Trenera maja do dupy ,Stilic Lewandowski i Rengifo chca odejsc na sile , a wiec kim oni maja straszyc przeciwnikow ? Chrapkiem ktory okazal sie wielkim niewypalem czy Mikolajczykiem ( czy jak mu tam ) z Wagrowca ?
jeszcze nie wiadomo, czy będziemy się ścigać z Lechem czy z Bełchatowem, więc remis jest optymalny ;)
Po czesci tez racja ;-)
Przyszedł Lenczyk i od razu oczekujecie miejsca w pierwszej piątce. Ja myślę, że powinniśmy zająć miejsce w środku tabeli, każda wyższa lokata będzie niespodzianką.
A za nazywanie Lecha Amiką na tym forum powinno się dostać bana, bo to nie jest forum gts. Szkoda, że coraz więcj naszych kibiców chce panowania ś-w-l i nie lubi Lecha, bo na kibice.net napisali, że to przez nich zerwaliśmy zgodę z Koroną. Hmm może przez nich też duża część naszych kibiców nie lubiła Korony jeszcze za czasów zgody?
Jeszcze zobaczcie na nasz skład. Nie jest źle, ale to nie jest skład mocniejszy od składu Lecha, Legii, Wisły, Śląska, Polonii W, a ze słabymi składami dobrze jako kolektyw grają Lechia, Polonia B, Ruch, Piast. Jest jeszcze Jagiellonia, której pomagają sędziowie i u siebie jest bardzo groźna.
jakoś nikt nie postulował do tej pory banowania za nazywanie Polonii Dyskopolo.
my wszyscy lubimy Lecha, lecz tylko nieliczni są pachołkami.
Ale przynajmniej kibice dyscopolo śpiewali:
ch..uj z pucharami , Cracovio jestesmy z wami.
a nie :
"gramy do końca" tak jak kibice kuchenek /2-2/
Jeszcze niedawno gdy to przyszedl Majewski zajelismy 4 miejsce na koncu sezonu ( przejmowal klub bodajze na 13 pozycji ) dlaczego wiec gdy trenerem jest Orest Lenczyk ( trener przy ktorym wiekszosc druzyn osiaga sukcesy ) mielismy niby nie zawalczyc o miejsce w pierwszej piatce ?
A z tym wladaniem tej Wielkie Triady to co niby masz na mysli ? Mecze miedzypanstowe , na ktore juz dawno nikt z Cracovii nie jezdzi a jak juz jezdzil to na Chorzowski gdzie Lech trzymal sie za rece z Ruchem .
Moze ta Wielka Triada to Cracovia-Arka-Lech-ŁKS ?
Gdzie to władanie widac ? Fakt mozna bylo swoja sile pokazac np na jakims meczu derbowym tylko jak to zrobic gdy zwykle z wspiera Nas 4 Lechitow ( zreszta z jednego F.C )
Moze wymienisz mi jeden z tych przykladow władania Miszczu ?
Panowie spokojnie. To nie jest kolejny temat ani nawet dział do pisania o tym samym.
dokładnie...tez mam swoje zdanie na temat Lecha ktore juz wypowiedzialem ale przejdzcie sobie na temat Lecha i tam mozna dyskotowac o tym i owym pzdr
To jest forum [b]Cracovii[/b], podforum [b]Piłka nożna w Cracovii[/b], a wątek nazywa się [b]Inne mecze V kolejki[/b]
A zatem trzymając się tematu, stwierdzam co następuje:
Wynik dzisiejszego spotkania we Wronkach jest bardzo dobry [b]dla Cracovii[/b].
Zarówno gospodarze tego meczu we Wronkach jak i goście to nasi potencjalni konkurenci do walki o miejsca w górnych rejonach środka tabeli w bieżącym sezonie. Tym bardziej należy się cieszyć, że nasi konkurenci do owych miejsc stracili jeden punkt, co było możliwe, dzięki temu, że gospodarze [b]grali do końca[/b], jak to mają w zwyczaju ;)
PS. Z innych meczów V kolejki w pamięć zapadł mi wynik meczu w Poznaniu, gdzie gospodarze, drużyna Warty Poznań bardzo wysoko, bo aż 6-0 rozgromili gości (tutaj nie pamiętam, co to za drużyna, ale podobno jakaś zaściankowa miejscowość w rodzaju Sanoka, tyle, że w województwie świętokrzyskim).
[quote=Rock]
Re: Inne mecze V kolejki
tzn?
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=35yS3xVNOtc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)