Płatek rozgląda się jednak za wzmocnieniami. - Potrzebujemy piłkarzy, ale właśnie pokroju Ślusarskiego. Zawodników, którzy od razu weszliby na boisko, a nie byli tylko uzupełnieniem składu - zapewnia szkoleniowiec.
gw
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
mam nadzieje ze go pozyskamy!
i wierze w kolejne transfery wkoncu czasu zostalo jesczze sporo!
Jak doby techicznie to go brac bo u nas sama surowizna żeby jeszcze umiał centrować to już skarb bo u nas z tym tragedia!!!
zaraz zaraz, zimą kupujemy lewego pomocnika Sasina, a teraz szukamy lewego pomocnika? kolejny dowód na to, że coś tu nie funkcjonuje jak należy.
knurze Sasin to mi się raczej z prawą stroną kojarzy,i to za czasów Korony- prawą obroną...Choć jak sam mówił jest uniwersalny i może grać wszędzie
Sasin jest słaby
Jak Sasin jest słaby to co można mówić o reszcie?;-)
Jak będziemy miali lepszego lewego skrzydłowego to sasin będzie grał na prawej obronie bo tam powiedzmy sobie szczerze mamy wakat
Na dniach do wzięcia prawdopodobnie za friko będzie Lazarevski, głupio byłoby to olać. Polonia wystawiła też na liste transferową Ivanovskiego, ale pewnie zarząda bajońskiej sumy za ledwie solidnego napastnika.
Według mnie Sasin jest dobry ale do kombinacyjnej gry.... a tak żeby pociągnąc na szybkości czy jakis drybling skrzydłem to słabo a Kojasevic ma to w sobie. Myśle że było by to wzmocnienie a co Lazarevskiego jeśli to prawda (post wyżej) to z gadzam się z DSS :D
http://ligapolska.eu/index.php?plik=wstawki/news_caly&numer=92243&kat=40&nazwa=Wzmocnienia+w+G%F3rniku+Zabrze
Komornicki ponoć potwierdził transfer Karwana :)
I krzyżyk na drogę, ale dziwię się, bo w Górniku podobno nie płacą.
nie zdziwie sie jak w Górniku Karwan odzyska forme i zacznie dobrze grać ;/
On tam wcześniej bardzo dobrze grał.
a to pewnie powietrze w Krakowie mu szkodzilo ...
Co do prawej obrony, dobrze ponoć spisywał się Sacha (w meczu ME). Ale ja ciągle wierzę w odrodzenie Kuliga, warto mu dać wsparcie psychiczne.
Blady Niko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> On tam wcześniej bardzo dobrze grał.
jeden dobry sezon w Zabrzu i cztery bardzo przeciętne, by nie powiedzieć słabe, u nas.
Damir Kojasevic jest bliski podpisania kontraktu z Cracovią. Czarnogórzec, który przyjechał do Krakowa z Białegostoku, spodobał się trenerowi Arturowi Płatkowi.
Kajasevic może grać w ataku, choć Płatek raczej widziałby go na lewym skrzydle. Z drużyną "Pasów" zawodnik trenuje od środy. - Myślę, że na pewno zostanę w Cracovii. Trenowałem ciężko, aby się pokazać. Trochę mnie nogi bolą, ale będzie dobrze - stwierdził beztrosko.
22-letni Czarnogórzec od roku jest piłkarzem Jagiellonii. Do Cracovii ma zostać wypożyczony na rok. - Trenerowi podoba się moja gra - zapewnia piłkarz.
A trener Płatek faktycznie ciepło wypowiada się o Kajaseviciu. - Nieźle kombinuje z piłką przy nodze, potrafi zagrać niekonwencjonalnie, szybko, choć oczywiście ma, jak każdy, kilka wad - ocenił szkoleniowiec "Pasów". Werdykt w sprawie Czarnogórca ma zapaść w piątek.
Źródło: ASInfo
Karwan poszedł za free ...
http://www.90minut.pl/news/99/news993723-Michal-Karwan-pilkarzem-Gornika.html
jak wyżej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)