Z kad ta pewnosć że Slusarski i Polczak maja oferty i że z wyporzyczonych zostana tylko Witkowski i Cebula???
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,6841909,Los_Cracovii_w_rekach_bezkompromisowcow.html
czekamy na transfery panie Filipiak!!!
masz 40 piłkarzy w kadrze - mało Ci?
liczy się jakośc,nie ilość.........I chyba nie od dziś wiadomo że nie mamy rozgrywającego....
ar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> masz 40 piłkarzy w kadrze - mało Ci?
to mialo byc smieszne ? kiepski zartownis z Ciebie ;)
bo to jest śmieszne - mamy tylu kopaczy - a nam ciagle mało
może idziemy na hurtowe wymiany rodem z NBA np oddamy Kłusa, Moskałę, Karwana, Szwajdycha, Krzywickiego, Tatarę, Klicha + 5 innych za 1 dobrego środkowego pomocnika
Ja nie mam w polu widzenia nikogo lepszego od Sachy albo Cebuli. To znaczy, nie kogoś, kogo można kupić; chyba że ten mityczny grajek z bundesligi:D
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja nie mam w polu widzenia nikogo lepszego od
> Sachy albo Cebuli. To znaczy, nie kogoś, kogo
> można kupić; chyba że ten mityczny grajek z
> bundesligi
Mariusz Zganacz-Korona Kielce :]
Czy taki lepszy od Sachy, do końca nie wiemy, natomiast wiemy, że nie do kupienia. Na pewno nie teraz.
Sacha to jest prawy pomocnik. Przynajmniej w Podbeskidziu i młodej reprze był.
Saha jest skrzydłowym, szkoda ze niektorzy jeszcze tego nie wiedzą.
Wbrew pozorom ja bym z tych gosci wybrał cieżką 11 ale Płatek napewno ma jakies lepsze pomysły
Cabaj-Kulig(moze wroci do formy?), Polczak, Tupalski, Szeliga(?)- Pawlusiński(tutaj pasowałoby jakis transfer zrobic), Baran, Cebula(Klich), Sasin(Saha)- Slusarski, Witkowski
taką bandą JA walcze o lokaty 6-8
Nowak uwolnił się od Cracovii
Wtorek, 21 lipca (20:04)
Paweł Nowak jest wolnym zawodnikiem - tak we wtorek zadecydował Wydział Gier PZPN. Werdykt umożliwia zawodnikowi swobodną grę w Lechii Gdańsk - poinformowała oficjalna strona klubu.
Według Nowaka po zakończonym sezonie stał się on wolnym zawodnikiem. Innego zdania był jego dotychczasowy pracodawca, czyli Cracovia Kraków. Decyzja Wydziału Gier przyznaje rację piłkarzowi, który nie ukrywał, że w chwili obecnej najbliżej jest mu do gdańskiej Lechii.
Podczas wtorkowego posiedzenia Wydziału Gier poruszano jeszcze jedną "gdańską" sprawę. Lechia złożyła bowiem wniosek o rozwiązanie kontraktu z Borisem Radovanovicem z winy zawodnika. W podczas obrad orzeczenie w tym temacie jednak nie zapadło.
Interia
SaNtO wszystko dobrze tylko Derbich zamiast Szeligi, a Sacha mógłby być prędzej zmiennikiem Plastika, no i ten Witkowski mnie nie przekonuje. Alternatywą dla Kuliga może być Baliga. Generalnie mamy do pake nawet na 4-6. Przydałby się taki Kuba Biskup który ponoć jest w kręgu naszych zainteresowań, ale wyciągnąć go teraz z ŁKS'u będzie bardzo ciężko ;)
rzeczywiscie zapomnialem o Derbichu, Baliga to dobra alternatywa, w ataku jesli nie Wiciu to Gonzo i mamy bande.
pytanie jest jedno: czego mozemy sie spodziewac po Płatku
Santo: Jeżeli Pawlusiński byłby kontuzjowany albo bez formy, wtedy szansa dla Sachy, a zmiennikiem dla Sasina jest jednak ciągle Moskała. Transfer na prawe skrzydło raczej nie ma sensu (i szans).
Na stoperze w rezerwie jest Wasiluk; w ataku są jeszcze Kaszuba i Grzegorzewski. Chyba nie jest więc źle, nawet jeżeli nie widzicie miejsca dla Szczoczarza (nie widziałem tego sparingu, później kontuzja i nic nie wiadomo.
Poza tym: jaka jest obecnie pozycja Dynarka? Czy z wypożyczeniem Kostrubały to już pewne? Miał być zmiennikiem dla Barana, na tej pozycji jest bryndza, a my go oddajemy?
Na tej pozycji całkiem nieźle sprawdził się Szeliga.
Profesorze,Trenerze nawet Ty Jakubie z Kańczungi wiem że nie macie czasu jeżdzić szukać zawodników,a dyrektor sportowy nadal nie potrzebny dlatego proponuje dziś o 20:15 kanał SPORT ITALIA mecz towarzyski ORLANDO Pirates -KAIZER Chiefs
Świerczewski do wzięcia.
Cracovia
Przychodzą: Szymon Kurbiel (Szydłowianka Szydłowiec) NEW
http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=75&runda=1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)