luki na pewno nie wypełnimy, ale pretensje kolego Khalid to raczej nie do nas.
jedno jest pewne, z Filipiakim i jego świtą czeka nas najwyżej ekstraklasowa szarzyzna.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> luki na pewno nie wypełnimy, ale pretensje kolego
> Khalid to raczej nie do nas.
> jedno jest pewne, z Filipiakim i jego świtą
> czeka nas najwyżej ekstraklasowa sarzyzna.
a skąd wniosek ,że mam pretensje do was?
po prostu komentuję transfer.
Oczywiście Pawka to nie gracz klasy Gizy czy Bojara ale przy naszej przerażającej słabości w pomocy kolejne osłabienie musi niepokoić.
Nowak od dłuższego czasu był po prostu słaby a i często dało się zauważyc brak ambicji. Jest to zawodnik z wiślackim rodowodem więc niech idzie do tej Lechii ja po nim płakał nie będę dziękowac specjalnie też mu nie zamierzam. Miał jeden pierwszoligowy dobry sezon poza tym to przecietnosc. Przynajmniej mniej nerwów stracę patrząc na jego grę w kolejnym sezonie
Wyzywać gościa na pewno nie będę , za te lata w Pasach należą się podziękowania ale płakać nie zamierzam zwłaszcza po tym co pokazał w rundzie wiosennej . Z meczu na mecz dramat .
Panowie tutaj jest temat transfery, a nie dyskusje o Pawle Nowaku.
Człowiek wchodzi, żeby poczytać konkret, a trafia na jakieś dyskusje...
a ja licze ze uda nam się Zganiacza sciągnąc byłby to naprawde dobry transfer jest bardzo dobrym pomocnikiem.
Brzyski tez by duzo pomógł w obronie w swietny sezon w Ruchu
Natomiast Biskup tez by sie przydał ale wydaje mi sie ze jedynie na dobre zmiennika
Pomoc : Sasin Pawlusiński Zganiacz (?) Kłus Baran Klich (Sacha) Mozna z nich zrobic naprawde dobra pomoc
Atak: Kaszuba Slusarski mysle ze ten 1 nabera powoli doswiadczenia i jest w stanie stworzyc dobry duet z Ślusarem
Co do obrony
Derbich Polczak Brzyski( ? ) Kulig nic wiecej nie potrzeba :)
te dwa transefry Zganiacz Brzyski napewno by nam sie przydły
jaki Kaszuba? dajcie mi zyc z tym gosciem. trzeba wziac i tych mlodych wszystkich oddac na wypozyczenia. w klubie z napastnikow zostac powinni: Slusar, Wiciu, Gonzo i Szczota. Wiecej nie potrzeba a w/w sa poprostu najlepsi z tego grona
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jaki Kaszuba? dajcie mi zyc z tym gosciem. trzeba
> wziac i tych mlodych wszystkich oddac na
> wypozyczenia. w klubie z napastnikow zostac
> powinni: Slusar, Wiciu, Gonzo i Szczota. Wiecej
> nie potrzeba a w/w sa poprostu najlepsi z tego
> grona
>
> haec habui dicere
> --------------------------------------------------
> ------------
> CRACOVIA TO MY A NIE WY(grojki)
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
zgadzam sie z Toba w 100 % Zapomnailem ze Wrocil Witkowski jest Grzegorzewski noi Szczoczarz Popieram Cie Santo !
Moj blad przeoczenie :)
kto to jest szczoczarz ? nie slyszalem o takim pilkarzu
Imię Łukasz
Nazwisko Szczoczarz
Kraj Polska
Data urodzenia 19 stycznia 1984
Miejsce urodzenia Rzeszów
Wzrost / waga 177 cm / 76 kg
Obecny klub
Fot: Okocimski KS Brzesko Pozycja napastnik
Występy: 2003/04 2004/05 2005/06 2007/08 2008/09
sezon klub mecze bramki trofea
1999/00 (w) Stal Rzeszów
2000/01 Stal Rzeszów
2001/02 Stal Rzeszów
2002/03 Stal Rzeszów
2003/04 Cracovia
2004/05 Cracovia 13 1
2005/06 Cracovia 14 1
2006/07 Stal Rzeszów
2007/08 Cracovia 10 1
2007/08 (w) Okocimski KS Brzesko
2008/09 Okocimski KS Brzesko
w dzisiejszym sparingu nikt nie zachwycił - taka kopanina na początku przygotowań....
żaden z tych kopaczy nie jest na chwilę obecną wzmocnieniem I drużyny....
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Oni-podbija-wkrotce-Ekstraklase,wid,11297440,wiadomosc.html
Sezam , ale na ch... Ty mi przesylasz rubryke w klubach ktorych byl , mnie interesuje to ile szans dostawal w Cracovii ile lat juz byl wypozyczany ile razy wracal i pokazywal sie z tej samej strony czyli zadnej! jezeli mamy zyc marzeniami ze szczoczarz sie obudzi i nagle zacznie dla nas strzelac to moze rzeczywiscie lepiej grac w tej 1 lidze !!
powagi panowie! tu trzeba konkretnych nazwisk!
"Gwiazdą ligi będzie z pewnością także Mateusz Cetnarski"
a kiedy ja juz o nim pisałem i zostalem bodajze wysmiany ;]
Santo - czemu Kasza niby się nie nadaje?
bo gra w rytmie patataj patataj i nie przekonuje mnie pilkarsko w zaden sposob
Jeśli Kaszuba się rozstrzela w sparingach i nie złapie kontuzji jak zimą to będzie rewelacją nadchodzącego sezonu.
co to jest rytm patataj? I jesli Kasza graj w rytmie patataj, to jak w jakim rytmie gra Witkowski?
Już wiem - Witkowski gra pauzą :)
Info, które zalinkował Ian T. jest bardzo pouczające: Lech robi teraz to, co do niedawna wisła z legią, tzn. wyciąga co bardziej obiecujących graczy od konkurencji i z 1 ligi, mamiąc ich perpsektywą wielkiej kariery; w dodatku przebija cenowo oferty konkurencji. Rezultat jednak będzie taki, że większość z nich (może z Chrapkiem na czele) siądzie na ławce, a po roku zostanie wypożyczona do Odry, Piasta, Polonii Bytom... no i będzie jak zawsze, tzn. kolejne talenty nadgryzione i wyplute, ale za to zmanierowane. Wyjątkiem jak na razie jest Lewandowski, ale ilu to się uda? Obym się mylił, ale chyba niewielu:(
A u nas cisza.
Wrócili ze Stanów i dalej odpoczywają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)