Kiedy bedziemy mieć defensywnego co potrafi oddać mocny strzał na bramkę?????
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Nam potrzebny stoper który umie wejść wślizgiem i dobrze gra dłową defensywnego pomocnika który potrawi mocno strzelić i celnie podać i rozgrywającego z głową który wszystko widzi i wie co z piłką zrobić z reszty grajków którzy są można zmątować solidną jedenastke!!!
zapomniałeś o typowym napadziorze, marzy mi się taki Sikora, wyobraźcie sobie napad Sikora-Ślusarski
Czuję, że ten Grzegorzewski to będzie niewypał , chłop ledwo sobie radzi w I lidze .
ja to dawno mówiłem , już wtedy jak grał w Odrze i jeden taki osobnik z forum już wtedy płakał aby go kupić. No ale zobaczymy co z niego bedzie.
Grzegorzewskim będziemy sie martwić jak się utrzymamy. Wolę żeby był naszym osłabieniem w Ekstraklasie niż wzmocnieniem w I lidze....
- W czerwcu odchodzę z klubu - mówi Marek Saganowski, polski napastnik klubu angielskiej Championship FC Southampton.
Polak jest zawiedziony postawą klubu, który jeszcze dwa lata temu miał walczyć o awans do Premiership, a teraz najprawdopodobniej spadnie do niższej ligi. Na dodatek popularni "Święci" mają ogromne kłopoty finansowe i nie wiadomo, czy do akcji nie wkroczy komornik.
- Nikt nie ma do mnie pretensji - mówi popularny "Sagan". - Jesienią byłem w Aalborgu, a po powrocie w 11 meczach strzeliłem sześć bramek. Zobaczymy co będzie. Dobrą ofertę z Polski też rozważę.
Gdyby grał jeszcze u nas Saganowski.Atak marzenie :)
Atak marzenie, ale i tak nie miałby kto im dogrywać, bo od odejścia Gizy i Bojara nie mamy zawodnika, który dobrze podaje.
moze Sagan by podawal Ślusarskiemu albo na odwrot inaczej pyta
Madejski jest na wylocie z Zabrza, myślę że jeśli tylko się utrzymamy to warto pomyśleć nad jego sprowadzeniem. Madejski to taki "walczak", chłop z jajami, a nie mamy już chyba wątpliwości że takich ludzi nam brakuje. No i jest z Krakowa, nie miałby pewnie nic przeciwko gdyby mógł znów tu mieszkać.
Madejski (gumior z krwi i kości) juz kiedyś mógł u nas grać ale nie chciał (podobnie jak Pazdan).To niech spier...a!
szuka w Niemczech więc niech tam szuka dalej, co do Grzegorzewskiego no cóż piach gra cała Łęczna to i napastnik też jeśli gra ... a co do Sagana to jednak nie ten poziom zresztą ciężko coś prorokować jak nie wiadomo gdzie się będzie grało ...
juz wiadomo
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> juz wiadomo
taaa...a gdzie ?
w I lidze
Wiadomo? Czyzby byla juz decyzja w sprawie Suchych Stawow?
czyzby nas zdegradowali ?
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czyzby nas zdegradowali ?
Sami się zdegradowaliśmy przez dramatyczną grę.
dajcie pany spokoj !!!
wiem ze wiekszosc naszej druzyny to PATALACHY,ale do konca mamy 5 kolejek !!!
mamy 4 punkty straty do barazy o do zdobycia 15 !!!
ogladam pilke nozna zbyt dlugo zeby teraz nie wierzyc w to ze sie utrzymamy...juz widzialem tyle cudow ze hoo hoo...zawsze wierzylem w Cracovie i nigdy nie przestane...nigdy !!!
bedzie dobrze,zobaczycie...jeszcze wspomnicie moje slowa...o po sezonie 90% druzyny do wymiany...o zarzadzie nie wspomne
a teraz ide przewinac corke ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)