na dziś potrzeba dziesięciu profesjonalistów, bo jeden już jest.
i możemy walczyć o awans.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nam czornego trza!!! Drugiego "tejksura" i
> jakiegos co biega szybciej niz gazela/
>
>
> CRACOVIA
> F.C.WIELICZKA
jest taki jeden w gorniku leczna
4 dni później
Wahanem Geworgjanem, który wiosną w ŁKS odbudował formę i znów jest jednym z najlepszych piłkarzy w Ekstraklasie, poważnie interesuje się Cracovia - informuje Dziennik Łódzki.
Według gazety gdyby nie zagrożenie spadkiem z Ekstraklasy krakowskiego klubu, to umowa z doświadczonym pomocnikiem (blisko 200 meczów w Ekstraklasie) byłaby już podpisana. Urodzony w Erewaniu były reprezentant Polski otwiera listę transferowych życzeń Cracovii na najbliższe lato.
Geworgjan jest związany z ŁKS tylko do końca sezonu. W Łodzi pojawił się w trakcie rundy jesiennej. Początki miał fatalne, ale z czasem zaczął grać coraz lepiej, a wiosną może już imponować dyspozycją. Dziś Geworgjan znów jest czołowym piłkarzem w polskiej lidze. Nie mogło to ujść uwadze bogatszych klubów od ŁKS.
Cracovia oferuje Geworgjanowi bardzo dobry kontrakt. Na razie jednak umowa nie może być podpisana, bo drużyna trenera Artura Płatka jest zagrożona degradacją z Ekstraklasy i nie chce wiązać się umowami z drogimi piłkarzami.
Jeśli Pasy utrzymają się w Ekstraklasie, przejście Geworgjana do Cracovii jest przesądzone - twierdzi Dziennik Łódzki.
TP!
wp.pl/Polska Dziennik Łódzki | 2009.04.15 11:31
Cracovia poważnie interesuje się Wahanem Geworgianem. Gdyby nie zagrożenie spadkiem z ekstraklasy umowa z piłkarzem Łódzkiego Klubu Sportowego byłaby już dawno podpisana.
Zobacz również
O sprawie napisał Polska Dziennik Łódzki. Gerworgianowi z końcem sezonu kończy się w Łodzi umowa, więc będzie do wzięcia za darmo. Pasy, jeśli się utrzymają, są w stanie zaoferować mu bardzo dobry kontrakt. W przypadku degradacji, krakowian nie będzie stać na urodzonego w Erewaniu byłego reprezentanta Polski.
Od początku wiosennych zmagań w Ekstraklasie 28-letni Geworgian imponuje formą. Przed transferem do ŁKS-u był piłkarzem Jagiellonii i Wisły Płock.
JS
Czy ktoś coś wie na ten temat??
No fakt, że Gevorgyan zaczął teraz nieźle hasać. W przypadku utrzymania - transfer jak najbardziej na +.
Tutaj są potrzebne wzmocnienia a nie uzupełnienia . Gevorgyan bardzo przeciętny grajek :(
cudowny
Przyjdzie do nas i znowu bedzie przeciętniak!!!
W przypadku degradacji, krakowian nie będzie stać na urodzonego w Erewaniu byłego reprezentanta Polski.
Trochę mnie te słowa martwią :(
Nie nie nie !! Żadnego Geworjana, to będą pieniądze wyrzucone w błoto. Ten gosc jest mocno przeciętny, zagrał w tej rundzie 3 dobre mecze, ale ide o zakład, że to już jest runda jego życia i więcej tego nie powtórzy... Jak Filipiak chce mieć drugiego Gregorka to proszę bardzo... załamują mnie takie newsy, minęło 5 lat od powrotu do Ekstraklasy, to chyba wystarczający czas aby przygotować się do skoku do czołówki, a my sobie zamierzamy Geworjana sprowadzic??
Skok do czolowki? W chwili gdy wlasnie maja nam rozbierac stadion? Nie w najblizszym sezonie.
Idiotyzmy transferowe niedługo dorównają technice niekórych naszych kopaczy.Jak to jest Panie Sponsorze, zbieramy śmieci czyli gregorki,dziadków czyli "tych z czerwonej cegły"a teraz niby boskie GREGORIANOWO czy dajemy szansę "naszym z ME -gorszym" - bo mają o parę lat za mało.Bokiem mi wyłazi /młodszym naszym nadziejom pewnie też/ transferowanie bubli, gości którzy dostojne miano piłkarza winni zamienić zawodowo-'kopacz jezdem raz w piłkę a raz w co podleci" Niewątpliwie osoba duzej "zwłaszcza" wirtualnej klasy częściej winna się wypowiadać o planowanej przyszłości naszego zespołu, zwłaszcza kiedy produkcja netto przeżywa kryz../stop to słowo jest obecnie demokratycznie zakazane/.A może powstanie program na kompa gdzie wstawiając pewne dane dowiem się czy warto stawiać na Cracovię.
Jak już są "plany transferowe" na lato... to ja poproszę o:
- sfinalizowanie tego Grzegorzewskiego,
- Kasprzika do bramki, na razie jako rezerwowego ale bardzo mocno naciskającego na Cabaja
- dwóch takich młodzieniaszków z Ruchu Radzionków: braci Piotra i Pawela Gielów... rok, półtorej pokopią w ME a potem może być z nich wielka pociecha
... i kogoś tam do środka pola, ale nie na zasadzie "dobrze zagrał przeciwko nam, to go bierzmy" oraz stopera jakiegoś, bo z obecnymi (poza Polczakiem, któremu kilka klapsów na goły tyłek i zakaz przyjmowania powołań do kadry, to i może zmądrzeje) to można grać albo w ME (w ramach dopuszczalnego limitu) albo wytransferować do ligi oldboyów
Piotra i Pawela Gielów :D Taka konkurencja dla innego, podobnego duetu?
zacząć od poszukiwania trenera
Marzyciel, ja widzę u nas Glika i Wilczka. Skoro i tak nie będziemy grać o "coś" przez najbliższe dwa sezony, to tacy goście są na wagę złota. Co ten Glik dzisiaj robił z Chinyamą (to, że Takesure strzelił gola, to wina Kowalskiego i Kasprzika).
Drugi na mojej liście Wilczek, to też chłopak, którego odpowiednika nie mamy w drużynie. Wysoki, dobry technicznie z lewą nogą ofensywny gracz środka pola.
Kasprzik? Ja coś czuję, że po sezonie nie trzeba będzie naciskać Wąskiego, bo już go nie będzie u nas :/ Potrzebujemy na gwałt kogoś za Karwana i Tupalskiego. Jeden to wspomniany przeze mnie Glik. Drugim może być Wołąkiewicz albo Kokosiński.
Lewoskrzydłowy? Małkowski. Ale to marzenie :( Gość zakotwiczy w Lechu albo Wiśle w ciągu półtora roku.
dreamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak już są "plany transferowe" na lato... to ja
> poproszę o:
> - sfinalizowanie tego Grzegorzewskiego,
przeciez to juz dawno sfinalizowane...
Burkhardt spadł ze swoim klubem do drugiej ligi i mówił w wywiadzie, że latem odejdzie. Na rozgrywającego pasował by idealnie.
Burkhardt to kolejna panienka, której nie chce się grać w piłkę, typowy polski wieczny talent
Ja proponuje Rafała Grzyba z Bytomia, dobry w defensywie, a strzał z dystansu ma jak twierdzą komentatorze z Orange niczym Gerrard :) Zamiast grać dwoma przecinakami - Kłus-Baran, można by wprowadzić mały element ofensywny w postaci Grzyba właśnie.
No ale te dyskusje o transferach to trzeba odłożyć do 30 maja raczej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)