Zieńczuk to dopiero hau hau...proszę tylko nie on!
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Żeby to była prawda jeszcze tylko ściągnąć Grzegorzewskiego już teraz jakiś rozgrywający(Giza) i drużyna całkiem całkiem .
Chciał Potter transferów będą transfery. We wtorek konferencja Zieńczuk.
Skąd macie informacje o tym Zieńczuku? Mam nadzieje że to jakiś głupi żart, a jeśli nie to chłop nie będzie miał łatwo i u nas i u kibiców gts.
Cantoro, Zieńczuk?? nie chce mi się wierzyć że niektórzy mają nawet odwagę wpisywać w wątek transferów takie nazwiska, pierwszy za drogi do utrzymania w stosunku do tego co umie, drugi ciężko o większego ... pudelka z tamtej strony błoń, to co może jeszcze Baszczyński na dokładkę? myślałem że skup odpadów aktualnie nie jest w cenie z powodu kryzysu ...
Bergman: ja jestem jednym z tych mniej inteligentnych szympansów, bo nie wiem kim jest szybko/mknący lopez. I nie muszę wiedzieć. Skądinąd nie przeszkadza mi, że ktoś w jakiejś sprawie wie więcej niż ja (pottera to najwyraźniej boli:))
Co do tajemniczego zawodnika z gts - na jakiej pozycji mamy braki, jeżeli dojdzie faktycznie Ślusarski i Grzegorzewski? Chyba tylko kreatywny pomocnik. Gts takiego nie ma, gdyby miał, nie kupowałby Garguły. Jirsaka raczej nie sprzeda. Cantoro nie jest rozgrywającym, zresztą wiadomo, że to leń i na treningach nie ma na niego bata. Sobolewski? Ostatnio mało grał, wiślackim psem nazwać go raczej trudno, bo on nigdzie nie daje wywiadów i w ogóle się nie udziela. Wziąłbym bez wahania, ale wątpię, żeby był do kupienia. Zieńczuk? Nie potrzebujemy, a gts akurat go potrzebuje (choćby jako zmiennika), zresztą jest z nimi mocno związany, pomysł bez sensu.
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > potter - niech Ci sie nie udziela adrenalina.
> Z
> > klubem mam tyle wspolnego co kazdy tutaj
> > zapewniam Cie, ze nie pracuje w MKS Cracovia
> SSA
>
> Kazdy inteligentny szympans juz sie dawno
> połapał, kto to taki mknacylopez. Trudno wiec
> pisać, ze sie "ukrywa".
>
>
> Jeśli nie jesteś kibicem Cracovii bedziesz tego
> żałować. Moze nie dziś, nie jutro, ale
> wkrótce i do końca życia.
hahahahahaha no tego jeszcze nie przerabialem ;) Gdybym nie to,ze Lopeza hmmm poznalem w Radiomu na PP to moze po glebokim zastanowieniu bym sie doszukiwal w nim kogos za kogo go bierzecie...Wszak Kubuś nie ma takich lanserskich okularow i nie wychodzi ostatni z sektora,prawda Lopezie? ;)
Po sprawdzeniu w kołach związanych z azylem: temat sprzedaży Sobolewskiego LUB Cantoro faktycznie istnieje, cena każdego z nich to co najmniej pół miliona.
te okulary to wybitny wypadek przy pracy:D btw - gdybyscie wiedzieli jaki stadion jeszcze tamtego pieknego wieczoru obejrzelismy z perspektywy murawy :D
Wstyd, naiwność co poniektórych jest przerażająca. Żaden z w/w psów nie zagra z herbem Cracovii na piersi i kwestie finansowe nie mają w tym przypadku żadnego znaczenia. Płatek chciał Frankowskiego, ale został bardzo szybko uświadomiony, że to nie przejdzie.
Ale kto napisal, ze chodzi o kogos z gtsu? To potter wysnul tak daleko idacy wniosek.
W składzie na dzisiejszy mecz WBA z Aston Villa nie ma Ślusarskiego:).
Lopezie nam po drodze do Kielc wtedy nie było ;)
trudno sie dziwic :D
raf_jedynka Napisał(a):
> A Maciej Scherfchen ?
>
>
>
> CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski 1921, Jedyny
> Mistrz Galicji 1913
> CRACOVIA 1906 - NA ZAWSZE PIERWSI
> Hej Heja Heja... 1937, 1946, 1947, 1948, 1949...
> 2006...2008 !!!
potrzebny nam kolejny defensywny pomocnik?
A może chodzi o....Rockiego albo Surmę ;)
Koszer Napisał(a):
> Jest jeszcze Anderson Cueto, który był
> zatwierdzony do gry w Pucharze UEFA, ale tylko w
> jego pierwszych rundach. Mowlik: - Żeby zgłosić
> do pucharów Ivana Turinę, musieliśmy
> zrezygnować z Cueto.
>
> Dlatego młody Peruwiańczyk w rozgrywkach
> europejskich był tylko widzem. I nic nie wskazuje
> na to, by wiosną miałoby być inaczej. Tym
> bardziej że Cueto być może opuści Lecha. -
> Zastanawiamy się, co z nim zrobić - mówi Smuda
> i wyjaśnia: - Chodzi o to, że jest młody i musi
> grać jak najwięcej. Może go wypożyczymy.
>
>
>
> Brać go!
Bylaby to ciekawa alternatywa dla Nowaka;) moze kolejna wisienka;)?
nienasyceni ;-)
Marcin Krzywicki ma zostać wypożyczony do I-ligowego GKP Gorzów.
Źródło: weszlo.com
To w zamian za Krzywickiego z GKP Gorzów proponuje Emila Drozdowicza rocznik 86, którzy strzelił w ostatniej rundzie 8 bramek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)