Marcin111 jak byś poczytał dokładnie to byś wiedział że nie jestem zwolennikiem Grzegorzewskiego :) ale jeśli miałbym wybrać między nim a Matusiakiem to wole Grzegorzewskiego niż "zgnitą gwiazde" Niech go bierze Widzew i mu buli cieżkie pieniądze za kontrakt...
a Bieniuk jest już ponoć na Cyprze w Omonii Nikozja, razem z Mięcielem i Sosinem
Potter też bardzo chciałbym widzieć Tomka Rząse w naszym klubie !!!!!!! to chyba najbardziej pożądane wzmocnienie
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
wzmocnienie? ale chyba do zarządu. do drużyny zawodnika tak starego nam nie potrzeba. wydaje mi sie ze w tym wieku jest zero zwrotnosci itp
Rząsa zakończył karierę piłkarską, wcześniej w tym wątku pod uwagę brali m.in. skauta na terenach Bałkańskich. Status zawodnika nie wchodzi w grę ;)
No i niestety z Renusza i z Gizy nici... :(
Rząsa obiecał skończyc kariere w Cracovii więc czekamy ;]
pisząc o Tomku jako wzmocnienie wcale nie mam na myśli jego powrotu do gry, tylko do klubu bo takich ludzi na stołkach nam też brakuje
rZąse chciałem jako scauta i już nie chce .Dla mnie to postać z bohatera do zera.
Jego syn gra dla wisły i to mi wystarczy.On który ciagle powtarza że jest pasiakiem syna daje tym sk......!.A grając u nich co wyrośnie z syna ???.
To jest policzek od rząsy dla kibiców Cracovii.Kogo jak kogo ale ,rząsy bym nie podejrzewał o to że może dać syna wiśle.
Mam nadzieje że nigdy nie doczekam jego powrotu do Cracovii.
Potter a to jest na 100% pewna informacja z tym synem w gts, czy jakaś plotka? :(
Dziś usłyszałem to z kilku niezależnych żródeł.Ponoć na trening do wisły zaprowadził go ...pasiak sputo.
Tak się właśnie tworzą ploty! Ktoś , od kogoś, coś słyszał i jeszcze z kilku niezależnych żródeł!
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rZąse chciałem jako scauta i już nie chce .Dla
> mnie to postać z bohatera do zera.
A kiedy on był naszym bohaterem? Zawsze twierdziłem, że on Cracovię ma daleko w ...
Jako dowód przytaczałem okoliczności, w jakich rozstawał się z naszym Klubem.
Spuśćmy zasłonę milczenia nad tym żałosnym nędznikiem. Mniej niż zero ...
- A czy coś wyjaśniło się w sprawach transferowych?
- Kontrakt z Cracovią o dwa lata przedłużył Tomek Moskała. Uważam, że może on jeszcze dużo pomóc Cracovii, choć ja bardziej widzę go na boku pomocy niż w ataku.
- Bliski przedłużenia kontraktu jest Dariusz Pawlusiński...
- Tak, chciałbym nadal mieć Darka w zespole. On jest nam potrzebny. Obaj - Pawlusiński i Moskała - charakterologicznie pasują do naszego zespołu, koledzy ich w pełni akceptują. A drużyna musi stanowić zgrany kolektyw.
- A co ze środkowym napastnikiem? Wysłaliście pismo do Górnika Łęczna w sprawie pozyskania Grzegorzewskiego...
- Na razie konkretów nie ma. Ale liczę, że kogoś pozyskamy. Choć nie jest to łatwe
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tymczasem konkurencja nie śpi- moi panowie - dla niej wszystko jest łatwiejsze. W Górniku transfery idą jak po maśle. Śpijcie dalej i czekajcie jak wam coś kapni!
No pewnie że łatwiejsze, że idzie jak po maśle: wydać na takiego Szczota prawie 500 tysięcy euro, to jest coś.
Plus kilku emerytów i będzie paka, że ho ho :D
A Jagiellonia to chyba przejęła pałeczkę od Odry w promowaniu przeciętnych zawodników i sprzedawaniu ich konkurencji.
Najpierw Wasiluk (co by o nim nie sądzić, to ta kasa za niego to trochę za dużo)
Teraz Szczot.
I jest forsa na załatanie dziur i jeszcze zostanie.
A z drugiej strony nie ma co jęczeć.
Miejmy nadzieję, że Grzegorzewski jest opcją rezerwową, jakby coś ciekawszego nie wypaliło.
Bo napastnika potrzebujemy - i to na wczoraj.
Potter 18 grudnia piszesz tak:
Idealnym kandydatem na szefa scautingu i dyrektora sportowego jest Rząsa.Zna języki,grał w Partizanie Belgrad więc ma rozeznanie w krajach byłego jugo jak to funkcjonuje tam ,wreszcie zna pewnie ludzi którzy Cracovii mogli by pomóc.Jak pokazuje poznański przykład dobry scauting dla klubu zarobi wiele milionów i dodatkowo mają dobrych zawodników.
a dzień później już jest do kitu bo ktoś powiedział że jego syn gra w Wiśle ?
zastanów się co ty piszesz, po za tym czy ty w życiu robisz tylko to co ci tata każe ??? przykre jeśli to prwada, ale nam Tomek jest potrzebny za doświadczenie jakie zdobył i za jego umiejętności a nie za to gdzie jego syn kopie piłke.
Wracając do tematu transferów, to w wywiadzie w DP Płatek niestety zaczyna mówić trochę jak Majewski....chcemy, staramy się, rozmawiamy, jest trudno... itd. Mam tylko nadzieję ,że efekty naszych starań nie będą takie same jak w poprzednich latach.
droit au but Napisał(a):
----------------------------------------------------
nam Tomek jest
> potrzebny za doświadczenie jakie zdobył i za
> jego umiejętności a nie za to gdzie jego syn
> kopie piłkę.
Zapominasz o honorze! Jakie to przykre...
Pasiak 89 widać co reprezentujesz...
Zbić mordę każdemu który chociażby przewinął się przez Wisłę. Proszę bardzo ryj się do kilku naszych zawodników, którzy grali w GTSie, a jezeli tego nie robisz to jestes nie poważny, bo masz pretensje, że jego [b]syn[/b] poszedł na trening Wisły, a inne przypadki omijasz.
Jakie to przykre...
Scout (a o tym w przypadku Rząsy mówimy) nie ma być honorowy tylko skuteczny.
A może na ich decyzje wpłynął sposób jak się u nas traktuje młodzież? Odsyłam do stosownego wątku.
Pytanie brzmi czy poszedl tam sam,a moze ktos go zaprowadzil ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)