poprzedni się posypał, więc proponuję przenieść się do nowego wątku.
w dużym skrócie: 500 nazwisk, w tym ostatnio coś tam pisano o Przybylskim.
90minut proponuje: [i]
Przychodzą: Konrad Cebula (P - Kmita Zabierzów), Krzysztof Czabański (O - Jarota Jarocin), Adrian Frańczak (P - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski), Radosław Kardas (O - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski), Mariusz Kryszak (P - Czarni Żagań), Rafał Kwapisz (B - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski), Tomáš Pešír (N - Jagiellonia Białystok), Mariusz Przybylski (P - Polonia Bytom), Michał Renusz (P - Jagiellonia Białystok) , Mariusz Sacha (P - Podbeskidzie Bielsko-Biała), Marcin Siedlarz (P - Przebój Wolbrom), Mamadou Sonko (N - Glinik/Karpatia Gorlice), Mirosław Spiżak (N - brak klubu), Patryk Stromczyński (O - Mieszko Gniezno), Łukasz Szczoczarz (N - Okocimski KS Brzesko), Paweł Szwajdych (P - Kmita Zabierzów), Bartosz Ślusarski (N - Sheffield Wednesday FC), Tomasz Wróbel (P - GKS Bełchatów)
Odchodzą: Árpád Majoros (P - ?)[/i]
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
może po każdej rundzie otwierać nowy wątek, z dopiskami - transfery zimowe lub transfery letnie??
Wracając do tematu, kupiliśmy młodego zawodnika, teraz czekamy na ukształtowanych piłkarzy, firmujących swoim nazwiskiem przyzwoity poziom piłkarski.
Przybylski wyceniany na 700 tys zł.Myślę że to grubo za dużo i nie powinniśmy go kupować aż za tak wielkie pieniąchy:)
Napastnicy są drodzy to zrozumiałe ale pomocnicy i obrońcy podsyłani do nas są strasznie przecenieni in plus(DLA NAS IN MINUS):D
Ze strony Miedzi Legnica
Misan w Cracovii?
Damian Misan powrócił z testów w Cracovii Kraków. W trzech sparingach pod Wawelem strzelił trzy bramki
No z Misana moglaby byc pociecha, ale trzy sparingi? chyba, ze licza sie treningi z pierwsza
Chałbiński szuka sobie klubu
http://sport.wp.pl/wid,10662945,kat,1726,title,40-tysiecy-za-gre-w-trzeciej-lidze,wiadomosc.html
Nie wiem czy jest sens w niego inwestować, czy nie jest już "przejedzony" ?
brac jak za darmo. nie ma ryzyka a strzelac potrafi, moze sie odbuduje, jesli Płatini chce zeby bylo jak w Chelsea to my tez musimy miec swojego Anelke
Nie brać go wcale.Jakby był coś wart -Jończyk by się go nie wyzbywał.
Dziś w DR pisze że chcemy Grzegorzewskiego .Jeśli miał by być za niewielkie pieniądze jestem za!!!.Ale dla mnie maks wart 300 tyś zł.
Grzegorzewski ten wieśniak i patałach nie za bardzo się sprawdza więc niech gra sobie w 1 lidze, jasne że lepiej wziąć Chałbińskiego...Grzegorzewski to kolejne wypełnienie ławki którą będzie zajmował dla Kaszuby, Dudzica czy Witkowskiego nam potrzeba zawodnika który wskoczy do pierwszej 11, z doświadczeniem i umiejętnościami!
a może Jończyk ma za zadanie usunąć najlepiej zarabiającaych ???
potter - z całym szacunkiem, ale cóż z tego Jończyka za trener... ?
Jonczyk to dobry trener.
Co zas sie tyczy transferow:
Renusz-TAK!, Wrobel-TAK, Slusarski-TAK!, Chalbinski-moze byc, Szczoczarz-moze byc!.
Reszta jest mi raczej obojetna. Choc uwazam, ze nalezaloby sie zainteresowac Lewinskim z Puszczy Niepolomice i Budniakiem z Gornika Wieliczka. Na przyszlosc, trzeba by ich regularnie ogladac. Blisko Krakowa graja, to glupio by bylo ich stracic na rzecz jakiegos Ruchu, Gornika, czy Slaska.
A z dalszych rejonow Polski to w Szczecinie jest ciekawy napastnik - Marek Kowal. Nie zaszkodzilo by goscia zaprosic na jakies testy, jesli oczywiscie bylby zainteresowany.
IMHO Przybylski nie jest nam potrzebny. W kazdym razie na pewno nie za taka kase jaka chce za niego Polonia. Jesli juz, to wolalbym widziec w Cracovii naszego Cebulke.
Owszem, ktos napisze, ze bedziemy oslabiac konkurenta do spadku, jesli kupimy Przybylskiego. Ja jednak uwazam, ze Polonia zadnych problemow z utrzymaniem sie (pod wzgledem czysto sportowym) miec nie bedzie, a ponadto jesli dalibysmy im za Przybylskiego chocby polowe tej kasy, ktora za niego chca to sobie nakupia za te pieniadze ze trzech jego nastepcow i jeszcze moze na splate dlugow im zostanie. Nie mam watpliwosci co do tego, ze Polonia przejmuje paleczke po Odrze w "robieniu czegos, z niczego".
bój się Boga tylko nie Grzegorzewski ! My potrzebujemy napastnika który zbawi nasz atak i z marszu bedzie gwarantowac strzelanie bramek! Jesli chcemy sie utrzymac to tylko tego typu napadziora musza w Klubie zatrudnić. Cos mi sie jednak wydaje ze z transferu Ślusarskiego do nas nic nie wypaliło. Jesli chodzi o transfer Chałbińsdkiego to jesli miałbym wybierać pomiedzy nim a Grzegorzewskim któy swoje kosztuje to wziłąbym Za darmo Chałbinskiego ! Napewno jesli nie ma z nim jakis innych pozasportowych problemów bedzie gwarantem paru bramek na wiosnę.
Z calym szacunkiem ale Jonczyk to lepszy trener niz Stawowyktory dzieki JoJo mial podane zawsze wszystko na tacy! Ja tylko czekam co pokaze wielki Wojciech w Łecznej...czekam z niecierpliwoscia!
Ale skad wy tego Renusza wzieliscie?
Coś tam na 90minut spekulują na jego temat.
Nazwisko Renusza pojawilo się w dziale -Transfery Ekstraklasa.
depesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Szczoczarz-moze byc!.
>
Prawda jest taka że Szczota nie jest gorzy od naszych napastników.Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że jest lepszy.Ale chyba brodatemu podpadł i ten go odstawił
Szczota jest napewno lepszy od Dudzica i Krzywickiego razem wziętych.
Jeszcze raz napiszę, że nic nie ryzykujemy biorąć Chałbińskiego za darmo na rok z mozliwoscia przedluzenia. A wiemy ze strzelac potrafi
Santo i Chałbiński będzie grał tak jak Szelgia ... zagra 1 mecz dobry i nic więcej.;] Takich Nam nie potrzeba.
Ja tam widzę z przodu: Chałbiński, Ślusarski :D
Do pomocy: Golański, Pawłowski (Zagłębie), Wilk(Korona), Wróbel (Bełchatów)
I nasz skład będzie jak najbardziej optymalny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)