Dokładnie Lech to ekipa bez zasad i bez jakiejkolwiek władzy starszyzny, co pokolenie to nowe zgody. A akcja z łksem powinna definitywnie zakończyć naszą "zgode"
-
-
Korona-----Cracovia 1 : 1 TYLKO PIŁKA (sprawy kibicowskie w głosie z trybun!!!)
ostro rero, ale się w pełni zgadzam
To jest temat o meczu w Kielcach a nie o Lechu
Ja mysle ze nie powinnismy zrywac zgody z Korona a jak sie Lechowi sie cos nie podoba to tudno ! nam sie tak samo nie powinien podobac ŁKS !
mazick Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> urodziłem się w Krakowie i jako mały brzdąc
> chodziłem z ojcem na mecze Cracovii; na początku
> lat 80-tych przeprowadziliśmy się do Kielc i
> moje serce stało się żółto-czerwone; to tyle
> na wstępie. Mam pytanie do starszych kibiców
> Cracovii, którzy mają honor i zasady. W co wy
> gracie i jak można było tak potraktować dzisiaj
> Koronę? pzdr dla starszych pasów i koroniarzy
Otóż, drogi przyjacielu, starsi kibice nie mają nic wspólnego z tym bezmózgowiem. Nie do nich te anse...
Niestety teraz ta zmiana pokolen przydalaby sie i u nas . Zreszta podobnie jak i zmiana bramkarza ;-)
Nie trzeba kogos lubiec aby go SZANOWAC ! Jesli ktos byl nasza zgoda tyle lat , teraz powinnismy trzymac poziom i zachowac pewne zasady .
Mam nadzieje ze obie strony to sobie wyjasnia i nie bedzie kosy a szacunek i pelny neutral ;]
Dokladnie tak jak pisze K-S-C ...Sodowka uderzyla do glowy i czuja sie wladcami ...Osobiscie ...sa mi kompletnie obojetni a zachowanie naszych "kumatych" to zwykle lizusostwo w strone Poznania...tak to wiekszosc widzi i przykro na to patrzec...
Do płaczków:
Lech-Zagłębie
Arka-Zagłębie
Arka-Kszo
Układy i układziki Lecha, kontakty Arki z naszymi kosami (np Ruch)...
Z kim my się przez ten czas związaliśmy czy macaliśmy???
Z nikim.
Rozwiązaliśmy pewne sprawy, bo tak chcieliśmy i nikogo o zdanie nie pytaliśmy.
Jeśli będzie trzeba to pożegnamy się i z innymi. Nie ma na to wpływu nikt spoza Cracovii i nigdy nie miał.
Dlaczego mamy wciąż zgodę z Polonią, a nie mamy z Koroną? Bo nie mamy i Poznań z Gdynią nic nie ma do tego.
Jak niektórym tak tęskno za Koroną to do Kielc jest blisko. Korona FC Kraków proponuję.
A niektóre posty to V kolumna.
Edit:
Jeśli ktoś uważa, że liżę komuś dupę to proponuję poczytać moje posty w temacie o Lechu.
reborndragon Napisał(a):
> co tu się w ogóle dzieje?!?! ogarnijcie się
> ludzie do cholery!!
no toć przeca było wiadomo, że będzie burza po takim a nie innym przebiegu meczu na trybunach...
a najbardziej boli że to MY pierwsi zachowaliśmy się jak c.h.u.j.e ......
Aston1906 Napisał(a):
> reborndragon Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > co tu się w ogóle dzieje?!?! ogarnijcie się
> > ludzie do cholery!!
>
> no toć przeca było wiadomo, że będzie burza po
> takim a nie innym przebiegu meczu na trybunach...
>
> a najbardziej boli że to MY pierwsi zachowaliśmy
> się jak c.h.u.j.e ......
każda burza ma swoje granice ... a ta przemienia się w huragan
-------------------------------------------------------------------------------
[img]http://img.userbars.pl/95/18955.png[/img]
[img]http://img.userbars.pl/57/11372.gif[/img]
Spoko ..zgody nie ma trzeba sie z tym pogodzic. Jak juz pisalem, mam tylko nadzieje, ze wszystkie decyzje byly tylko i wylacznie w naszej kwestii i nie bylo naciskow z innych stron (klubow, zgod itp.)
> reborndragon Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > co tu się w ogóle dzieje?!?! ogarnijcie się
> > ludzie do cholery!!
>
> no toć przeca było wiadomo, że będzie burza po
> takim a nie innym przebiegu meczu na trybunach...
>
> [b]a najbardziej boli że to MY pierwsi zachowaliśmy
> się jak c.h.u.j.e ......[/b]
Za taki tekst się chłosta.
prawda w oczy kole?
Prawda tu nie ma nic do rzeczy.
Kto był na meczu ten widział i przede wszystkim słyszał, że to my, pierwsi w 80 min. zaśpiewaliśmy Koronie to, co do dnia dzisiejszego śpiewalismy tylko najwiekszym wrogom!
Jak dla mnie wstyd i hańba!
Ja jestem w stanie zrozumieć to, że ze względu na meandry kibicowskich zgód nie łączy nas już oficjalna przyjaźń z Koroną (osobiście tego nie akceptuję, ale przyjałem do wiadomości i starałem się dostosować), ale po jaka cholere wyjeżdżać Im od kurew w 80 min. meczy bez ŻADNEJ, konkretnej przyczyny???
Dla wiadomości wszystkich byłem na meczu w sektorze Korony w biało-czerwonym szaliku i do 80 min. nie spotkała mnie ŻADNA niestosowna uwaga ze ich strony...
Wspomnę również o tym, że pamiętam z przeszłości różne, dziwne akcje-teksty Koroniarzy, chociażby z meczu "we mgle", ale to niestety my przekroczylismy jako pierwsi próg przyzwoitiści - a szacunek (bo przcieciez nikt nie powie, że zawsze miedzy nami była superzgoda) wzajemny budowalismy przez dziesięciolecia, po to, aby w jeden wieczór wszystko spiero.lić
Nie wiem kogo ten stan rzeczy cieszy, ale z pewnością nie mnie, ani również sporej grupy starszych (30+,40+) kibiców, którzy dzisiaj czują się dyplomatycznie to ujmując zniesmaczeni...
Kolegów z Kielc bardzo proszę o wstrzemiężliwość w komentarzach - już bez Waszych podkręcań mamy niezły bigos...
Iniemamocny2 Napisał(a):
> Prawda tu nie ma nic do rzeczy.
kompromitujesz się takimi wypowiedziami, podobnie jak dzisiaj koszmarnie skompromitowaliśmy się kibicowsko w Kielcach
wielki żal i wstyd, cóż tu dodać....
ok, dla mnie całkowity EOT, kończę wypowiedzi w tym wątku
krak.tv była na Koronie :)
trenerzy po meczu
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-714.html
Matusiak i Goliński
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-715.html
Sasin i Baran
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-716.html
Bravo chłopaki ważny punkcik jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Kurwa najwięcej mają do powiedzenia ci co oglądali mecz w canal +
To jest temat o wydarzeniach na boisku a nie na trybunach.
Gdy pozdrawialiśmy nasze zgody Arke i Lecha można było usłyszeć gwizdy, pojedyncze okrzyki z sektorów obok nie przyjazne. A gdy na boisko wszedł Sasin ciągle gwizdanie na niego i bluzgi na Sasina, wygwizdywanie naszych piłkarzy. I wteyd poleciały bluzgi na Koronę. Lech nic nie miał z tym wspólnego, więc skończcie pier dolić kocopoły.
ale niesmak...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)