Wódkę mu polać dobrze prawi.. I co najważniejsze jak Radek na początku delikatnie się wypowiadał o przynależności klubowej, to teraz co glośniej mówi jak mu w Krakowie i w Pasach dobrze ;)
-
-
Radosław Matusiak- witamy w Cracovii
Sezon Cracovii według FN
[b]Kluczowy zawodnik: Radosław Matusiak
Mimo że były reprezentant Polski wciąż nie może nawiązać do swojej dawnej formy, którą zachwycał w barwach GKS Bełchatów, był podstawowym zawodnikiem Cracovii. Z sześcioma golami na koncie został najlepszym strzelcem zespołu, ale nie zmienia to faktu, że wynik jest to mizerny, co zresztą niezbyt dobrze świadczy o drużynie. Gra Pasów opierała się na grze kolektywnej, gdzie ciężko było wyróżnić zdecydowanego lidera.[/b]
(więcej na Futbol News)
42 dni później
Trzymaj się Rado. Mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz i dołączysz do Opalenicy chociaż na kilka dni
Ma chłopak pecha jakiegoś. Widać, że grać w piłkę umie a coś jest nie tak i nie może pokazać pełni umiejętności.
Teraz też pewnie opuści dużą część przygotowań i zanim dojdzie do formy to u nas już będzie spalony.
Powodzenia, szybkiego powrotu i bramek dla Cracovii.
Za dwa dni będzie gotowy Radek trzymaj się !!!
Przeciez gra nie gra sie nosem!!! Więc bedzie mógł gram..... w Masce tak jak niedzielan
Na razie życzymy, żeby za bardzo nie bolało:) i żeby nos się szybko zagoił. To prawda, ze na formę piłkarską nie powinno to mieć wpływu, akurat przykład z Niedzielanem trafny - więc na pewno nie będzie źle.
niby nie powinno, ale pamiętajce - złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy
Ale Radek to wcale nie jest taka zła baletnica więc spoko :)
Powrotu do zdrowia i odśwież umysł, przypomnij sobie jakim liskiem szczwanym byłeś grając w GKSie, no Radziu, do boju bo jak nie to oszczędź sobie i nam zawodu i odejdź.
4 dni później
Coś czuję że w tym sezonie będzie znacznie lepiej.
Mówcie co chcecie ale to i tak nasz najlepszy strzelec minionego sezonu. Ja w niego wierze chociaż nie raz się załamałem patrząc na jego grę.
52 dni później
Nie moge już na ciebie patrzeć...
bardzo chciałem żeby zaczął dobrze grać, bo kiedyś to umiał, jednak z meczu na mecz jest coraz to gorzej, Radek się rusza jak mucha w smole, Niedzielan przy nim to DYNAMIT, był wszędzie
straciłem nadzieje
Z Matusiakiem powinien zostać rozwiany kontrakt w trybie natychmiastowym. Ma on w dupie drużynę, klub i kibiców liczy sie tylko kasa. Zero zaangażowania, zero chęci, zero serca wkładanego w grę. Panie Matusiak najwyższy czas się pożegnać bo jest Pan tylko kulą u nogi. Jego zachowanie na boisku jest śmieszne jak na gracza ekstraklasy biorącego tak ogromne pieniądze... Rozumiem ze można być bez formy ale wtedy trzeba się starać...
Predzej z jednonogim Ślusarskim niż z Matusiakiem!!
Matusiak powinien grać od pierwszej minuty razem z Ślusarskim jeśli to oczywiście możliwe, wstawianie takich gości jak Krzywicki, Dudzic uważam za grube nieporozumienie!
Matusiak schudł czy tylko mi się wydaje?? Mam nadzieję że mi się nie wydaje:)
4 dni później
Może weżmie się do roboty ,bo za chwilę wyląduje w Bruk Becie......
7 dni później
Jedyny któremu się chciało. Brawo za mecz Radek!!
To jest jedyny prawdziwy napastnik u nas, reszta strzeli jak im się przypadkowo odbije od nogi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)