Generalnie o tym ,że skopał runde, jeszcze udowodni na co go stać
oraz trenowaniu w dziurawych getrach;-)))
Proponuje nie robić problemu (jak to my potrafimy) tylko zrobić sobie netową
zabawę O NAGRODĘ DZIURAWEGO GETRA ;-)
Tu proszę wpisywać wszelkie złośliwości na temat getrów Lukiego:
Ja zaczynam:
1. rozumiem dlaczego tak trudno było dojść do formy ,że aż okazało się niemożliwe - dziurawe "skarpetki";-).
-
-
Wywiad z Kubikiem w Tempie...
dziurawe getry są mniej aerodynamiczne i stą braki w szybkości!
poza tym jak tu się pokazać na boisku w dziurawych skarpetkach - to przecież wstyd - to lepiej już nie grać! ;-)
Łukasz częściej biegał przy niższej trybunie od al. Focha (niższej - gdzie zatem lepiej widać zawodników), aby pokazać jak ciężko się gra i jakie są prawdziwe powody chwilowej niemocy. Trybuny głównej unikał - tylko ci z lornetkami i wnikliwi obserwatorzy rzeczywistości społecznej mieliby szansę dotrzeć do istoty zjawiska.
Manfred Netzermann
PS. Łukasz wracaj do formy - chcę Cię w Pasach w pełni możliwości.
Nie powiem żeby spodobało mi się to co powiedział Łukasz, ale skoro mamy nie robic problemów....Warto kupić dzisiejsze Tempo bo jest w nim wywiad nie tylko z Łukaszem Kubikiem, ale też z Kazkiem Węgrzynem (oba prawie na całą stronę). Poza tym jest sporo o 2 lidze (podsumowania, statystyki, oceny trenerów: najlepszy piłkarz, największe rozczarowanieoraz kto awansuje). Trener Stawowy typował nastepująco:
> najlepszy piłkarz - Kaziemierz Węgrzyn
> druzyna, która najbardziej rozczarowała - Arka Gdynia (inni trenerzy najczęściej wymieniali Ruch Chorzów)
> kto awansuje do ekstraklasy - Cracovia, Szczakowianka i Bełchatów.
NAGRODA DZIURAWEGO GETRA! Dobre Icek! Brawo!
Kuba mial zawsze zapędy asiorskie, co wk.......ało całą drużynę, ale skoro mamy "nie robić problemu" to OK.
Ja jednak widze tę sprawę tak:
1. Dziurawe getry powodują większe oziębienie organizmu, mięśnie nie pracują na 100%, zawodnik szybciej się męczy, wolniej biega. Zapytajcie fizjologa! To nie bagatelka!
2. Dziurawe getry powodują obniżenie morali zawodnika. Każdy kto grał w Championship Managera wie jak to ujemnie wpływa na gre całej drużyny.
Teraz już staje się jasne skąd niektóre porażki. Nasuwa sie jednak pytanie - skąd tyle zwycięstw?
Bo na mecze każdy cerował te dziury i mięśnie "chodziły na maxa";-)
...i gotowa odpowiedź co do spadku formy niektórych piłkarzy - nie umieją cerować !
Wniosek Kawalerów trzeba szybko ożenić...z dobrymi gospodyniami:-)
Jestem wk......y tym co przeczytałem w Tempie i dla mnie to nie jest powód do żartów.Mam nadzieje że odejście Kubika stanie się faktem.....Adios panie "gwiazdo"....
Ale jakie miał pięęęęęęękne korki.....
Czy dziurawe getry mają coś wspólnego z kolorowymi skarpetami ???
Panowie my tu śmichy chichy, ale prawda jest brutalna - kto widział od wewnątrz trzecioligowy klub zachodni od strony organizacyjnej po prostu musi przyznać Łukaszowi rację!
Naszą zaletą jest to, że bardzo się staramy, chce nam się i jesteśmy niezwykle silnie zaangażówani emocjonalnie, ale jeszcze jest baaardzo dużo do zrobienia (co nie zmienia faktu, że pewnie kiedyś będzie normalnie - czyt. na poziomie pfofesjonalnej średniej ligi zachodniej).
Manfred Netzermann
POWOLUDKU PRZECIEŻ KUBA WIEDZIAL GDZIE PRZYCHODZI JEST ZA SŁABY I MUSI ODEJŚĆ!!!
Zgadzam się z przedmócami. Kubik ma o sobie wyższe mniemanie niż udowadnia grą. W rundzie jesiennej nic ale to nic nie pokazał. Wzięto go do klubu tylko ze względu na sentyment. W ataku powinni grać Ankowski-Bania-Bojarski. Wzmocnić trzeba też pomoc ale nie Kubikiem.
nie o to chodzi, że w porównaniu do drugoligowych klubów zachodnich to jesteśmy jeszcze daleko z tyłu - bo to każdy wie, ale mówiąc coś powinien się zastanowić, bo wiele rzeczy można powiedzieć ale w odpowiedni sposób. Stwierdzenie o dziurawych getrach było co najmnie nie na miejscu! Zwłaszcza jeżeli chce grać dalej w tym klubie i jeszcze się pokazać na wiosnę. W ten sposób zwolenników sobie na pewno nie zaskarbił.
ojej - aleście się podrajali jednym - może nie do końca przemyślanym - ale TYLKO JEDNYM ZDANIEM. To nie interesuje nas to, że powiedział też :
"Mam coś do udowodnienia, zwłaszcza tym ludziom, którzy mi zaufali i zainwestowali we mnie. Zapewniam, że przygotowania do nowego sezonu rozpocznę już za parę dni, tak, bym 5 stycznia mógł pracować z największymi obciążeniami."
i autoironia w ostatnim zdaniu (tym o Realu) ?
głowy do góry!
Na początku myślałem że przyjście Kubika to rewelacja.Niestety rzeczywistość jest brytalne.Potem Kubik dostarczał mi tylko powodów do drwin.
Ale teraz koleszko to już wszesadziłeś z tymi getrami.Jak Ci tak źle to ŻEGNAJ!!!!!
Ja Cię nie chcę!!!!!
Łukasz ...
czasami lepij nie mówic nic ...
niż powidzieć o jedno zdanie za dużo ...
masz w Cracovii najwyższy kontrakt w II lidze i jeden z wyższych w Polsce ...
jak Ci te dziurawe getry tak bardzo przeszkadzają to kup nowe ...
nie odczujesz tego finansowo ...
ale pomyśl sobie czasem o tych setkach młodych Cracovskich chłopków wpatrzonych w Ciebie ...
i zamiast gadać to graj ...
bo Ty jesteś od grania ...
a od gadania to mogę być np. ja albo inni kibice ...
to jest ta subtelna różnica ...
jak Ty pograsz tak my sobie pogadamy ...
a teraz weź się do roboty i udowdnij nam wszystkim , że na ten kontrakt zasługujesz ...
wierzę w to !!!
Stare miał jeansy starą koszule
W podartych getrach se grał
Wiadomość zmieniona (04-12-03 15:33)
Martinez i Rav nie przesadzajdzie znowu. Co by tu nie mówić to nasz wychowanek i nie można się obrażać za jedno (jak słusznie stwierdził Tacy dwaj) nieprzemyślane zdanie. Dobrze, że tego nie powiedział np. Paweł Nowak bo wyobrażam sobie, że jemu to by się dopiero oberwało. Zgadzam się, że Łukasz miewał zapędy gwiazdorskie co widać było zwłaszcza przed sezonem, kiedy przychodził na treningi w odwiedziny tłumacząc, że jeszcze się nie przeprowadził z Belgii. Na pewno był przekonany, że miejsce w podstawowej 11 będzie miał pewne, ale się przeliczył i został sprowadzony na ziemię. Ja wierzę, że na wiosnę Łukasz pokaże na co naprawdę go stać, tylko czy zostanie u nas??? Coś mi sie wydaje, że chyba jednak nie - jeśli się dowie co o nim sądzą kibice, a dowie się bo na pewno tutaj zagląda. Myślę, że ten zgrzyt będzie nauczką dla innych piłkarzy, którzy muszą sie liczyć ze słowami udzielając wywiadów. Np. obecnie nasz zawodnik Marcin Bojarski za dużo powiedział o swoim klubie (GKS-ie Katowice) i oberwało się całej drużynie, choć w tym przypadku kibole mocno przesadzili. Pamiętam też wywiad z Pawłem Nowakiem. Zapytany - czy przeszedłby do wisły gdyby była taka mozliwość odpowiedział, że nie ponieważ chce grać w Cracovii. Choć można przypuszczać, że myślał inaczej to jednak wiedział co ma powiedzieć - tak by nie urazić kibiców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)