FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt nie stał się gorszym piłkarzem bo czasem
> się napije piwa, no kurcze miejcie umiar. To są
> zwykli młodzi ludzie!
>
> Czy to na pewno dobry pomysł informować całe
> miasto, ze piłkarze Cracovii lubią sobie zjeść
> u Sasiadów kilkaset metrów od ulicy Bojki -
> blokowiska z wiślackimi karkami. Zapłacisz za
> opony?
A oddadzą za karnet??? Bo jak się tyle zarabia i chce się być profesjonalnym sportowcem to piwko itd powinno iśc na bok. Mam w nosie gdzie siedzieli. Nie zgadzam się aby goście zarabiający tyle kasy i grający takie wielkie nic chodzili sobie na browary. No chyba że mamy ligę amatorską to ok. Niestety to jest tylko amatorka związana z nędznym graniem ale nie z zarobkami. Tu się tym grajkom w głowach przewraca. Kontrakty chcą. A może by tak mieli większe ambicje co do swojej kariery sportowej??? Powtarzam to co ostatnio powiedział Petrescu. Jeśli polscy zawodnicy nie zmienią swojego podejścia do wykonywanej pracy to w naszej piłce nic się nie zmieni. A to dotyczy nie tylko naszych tzw. profesjonalistów co zamiast ćwiczyć strzały, przyjęce piłki (zawodowcy:) ) to się po knajpach szlajają. Mam tylko nadzieję, że z nimi młodych nie było. Nie wiem co może zrobić Orest ale mam nadzieję że ich za jajca złapie. Piwka im się chce. Za takie coś to po kasie im powinni lecieć. I tak zarabiają więcej od ludzi, którzy się uczą a potem zapierniczają cały dzień.
-
-
tak trenują nasi zawodnicy....
volker0 Napisał(a):
> ja mam nadzieje ze,grille sie skoncza !!!! i
> zrozumieja wszyscy...,owszem ,wygralismy,dalismy
> maksa z siebie idziemy na piwo,sam im postawie.Wy
> rowniez.to rozumiem.
> ale nie teraz ,kiedy grali jak....juz nie powiem
> kto,aby ich nie obrazacc:) inne kluby.
> do roboty chlopy,do roboty:)
Ja też jedno po sezonie. Gdybym tyle zarabiał co oni to bym trawę wpierniczał jak trzeba
Wystarczy jedno piwo i już to czuć w mięśniach. Im płacą za grę, a oni robią sobie z tego jaja. Mam nadzieje, że to sie skończy dzięki Lenczykowi.
jakby prezentowali taka forme i umiejetności jak swego czasu Mario Basler który nie krył sie z papierosami ,czy tez alkoholem to nie byłoby problemu ,a tak to mam nadzieje ,ze nowa miotła parę spraw im dobitnie wytłumaczy.
Ja dla mnie to mogą pić dzień w dzień do upadłego gdyby wygrywali mecze ! A z taką formą jaką obecnie prezentują to raczej powinni się wziąść za treningi a nie za picie . No chyba że mają takiego kaca moralnego po 2-6 że na trzeźwo nie mogą teraz żyć ;)
Kol303 - jak już zakapowałeś tutaj Cabaja to bądź konsekwentny i zadenuncjuj tu też pozostałą trójkę .
dla mnie gruba przesada ten wątek - taki dla szpicli (sorki za wyrażenie) - wali mnie ,że kopacz pije piwo w knajpie bo mu wolno,jeżeli zachowuje oczywiście w tym umiar.To nie są niewolnicy - nie przeszkadza Wam ,że Ślusarski ,nasza gwiazda ,pali fajki jak Hajto? Jest mi to obojętne .Ja rozliczam tutaj na forum czy w prywatnych rozmowach kopaczy za wynik.
ian thorpe Napisał(a):
> niewolnicy - nie przeszkadza Wam ,że Ślusarski
> ,nasza gwiazda ,pali fajki jak Hajto? Jest mi to
> obojętne .Ja rozliczam tutaj na forum czy w
> prywatnych rozmowach kopaczy za wynik.
Mnie przeszkadza. Ale przynajmniej wiesz dlaczego nic nie pograł w Anglii
Jedno jest pewne.
Orest już się nimi "zajmie" :)
Zajmie się, zajmie. O to jestem spokojny. Skończą się browarki, grille i zacznie się profesjonalizm z prawdziwego zdarzenia.
niedawno szydzono z grajków ŁKS i ich niby czystych intencji a teraz odezwały sie nasze asiory-brak mi słów jak mozna być tak bezczelnym...ale to takie polskie(chodzi mi o te ich ciężko zapracowane premie)
Obserwator Napisał(a):
> Te doniesienia mnie wcale nie dziwią, sam
> informowałem forum o tym, jak to niektórzy
> widzieli Płatka i zawodników po całej nocce na
> Kazimierzu. Profesjonalizm pełną gębą, ale
> spokojnie - skończy im się.
Żeby tylko Płatka... I żeby tylko na Kazimierzu... ;) ;) ;)
Czy mi się zdaje, czy Marcin Cabaj przytył? - spytał Docent. Tak ! Też to zauważyłem.
Scot Napisał(a):
> Kol303 - jak już zakapowałeś tutaj Cabaja to
> bądź konsekwentny i zadenuncjuj tu też
> pozostałą trójkę .
Strzelam, że byli to Ślusarski,Sasin,Kulig no i Cabaj :D
wszystko jest dla ludzi.... juz nie przesadzajcie.
choc niestety niektorre grajki przeginaja i nie mowie o % a o docinkach w strone kibicow......
Róbta co chceta! Przecież wszystko jest dla ludzi!
Podobne pierdoły opowiedz Grosickiemu czy innym hardcorom!
Basta! Wystarczy wstydu!
Nie ma i nie może być naszego przyzwolenia na niesubordynacje piłkarzy!
Chłopaki muszą się zabrać do roboty!
Muszą wiedzieć, że Leńczyk ma u nas kredyt zaufania.
Że nie będziemy pobłażać wichrzycielom, nierobom i hulakom!
Lepiej niech idą drogą wskazaną na koszulkach piłkarzy Górnika!
Uważam ponadto, że nie ma czego szukać w Cracovii łajdak, który chociażby pomyśli, że należy mu się premia za utrzymanie w Ekstraklasie! Hańba! A bezczela, który odważy się pomyśleć i odezwać coś w tym temacie - należy bezzwłocznie ujawnić i publicznie napiętnować, jako skończoną kanalię!
mozecie sobie tak tylko wmawiac , ze sportowiec nie pije nie pali... heheh w jakim wy swiecie zyjecie....
napewno ten watek i podobne niczego nie zmienia.
wątki na forach internetowych nie są od zmieniania zawodników
po prostu wymieniamy sie własnymi opiniami na temat tzw "sportowego stylu życia"
Kowalczyk na ten przykład wielokrotnie tłumaczył, ze jak balował całą noc a potem strzelał gola to było wszystko w porządku
a ja np myśle, ze by strzelił trzy...
a moze by grał w Realu albo ManU
czytaliście moze ostatnio wywiad z [i]Ubeckim[/i]? jak "sportowcy" balowali zrywając sie z interntu? i gdzie ci balowicze teraz są? hę?
Kurde ja nie palę papirochów, prawie nie pije alkoholu, narkotyków też nie teges i kruca fuks nie jestem przy tych wszystkich niewątpliwych zaletach piłkarzem , to wszystko jest popieprzone na tej planecie.........................
Asi@ Napisał(a):
> Strzelam, że byli to Ślusarski,Sasin,Kulig no i
> Cabaj :D
Też bym tak obstawiał. O Sasinie to ja już nieco słyszałem. I jeszcze Tupalski
Warto przeczytać:
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,6921039,Loic_Lo_Bello__Za_malo_trenujecie.html
mały cytat:
[i]- Od młodego uczy się nas profesjonalizmu, również tego, jak mamy się odżywiać. Jemy głównie makarony i ryby - konczy piłkarz.[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)