FortArt -0 czesciowo masz racje ale wiedz ze gralismy z Legia.Bylismy straceni w tym meczu -pierwsza połowa nasza ,druga Legii.
Brak rozgrywajacego rzeczywiscie jest ale w takim meczu wykonalismy plan na 100%.
troche dobrego słowa sie nalezy chłopakom .
wygraja to znow narzekacie ze w złym stylu, przegraja to narzekacie ze przegrali .Zremisuja z mocna druzyna to narzekacie ze brak pomysłu na gre.
Gdyby Bartek okazał sie takim napastnikiem jakim powinnien byc to do przerwy mamy 0-3 dla nas.
-
-
Legia------Cracovia 0-0
Ogólnie się cieszę! Zajebiście!
Szkoda tych sytuacji Bartka, ale trzeba przyznać, że zapierda*ał, jednak nie dałbym mu wysokiej noty, bo napastnika rozliczam za bramki, których mógł strzelić przynajmniej dwie, bo tej na prawej nodze nie licze.
Końcówki juz nie mogłem oglądać. Takie akcje jak Bartek miał to trzeba wykorzystywać a i Marcin przyczynił się do palpitacji serca. Cieszy jednak jeden punkt wywalczony na Łazienkowskiej po nienajgorszej grze, co napawa optymizmem na przyszłość :) .
Przychodzi Orest i po 5 dniach pobytu w klubie przywozi punkt z Warszawy o co bezskutecznie zabiegali : Stawowy, Białas, Majewski i Płatek :). Nareszcie widać światełko w tunelu, bo ekipa Lenczyk - Wleciałowski - Wielkoszyński wygląda na kompletną po stronie trenersko - medycznej (nareszcie - po tylu latach). Teraz czas na uzupełnienie składu i strzyżenie frajerów... :)
Cieszy niezła postawa naszych grajków (nareszcie walka, wiara w sukces) martwi troche gorsza dyspozycja Cabaja. Mam nadzieję, że po tym sukcesie profesor tym bardziej nie będzie "mieszał" w zamierzeniach Oresta...
nasza strategia ma 2 warianty gry:
- wyjeb
- graj przez Cabaja, obajetne gdzie na boisku jestes
ale i tak jestem mega zadowolony z wyniku
Wielkie brawa!!.Widać rekę Oresta.W 3 dni dużo nie mógł zdziałać -ale taktycznie ustwaił zespół kapitalnie i dobrał do tego wykonawców!!!!.Teraz widać ile dla Cracovii znaczy Baran!!!!!
Świetnie w obronie z małymi wyjątkami, lecz wkońcu szczęśliwie jak nigdy, szkoda "setek" Ślusarza ale nadejdzie czas, że to co będzie miał to huknie! :)
[b]KOLEJORZU[/b] nie gniewaj na nas się, że my WYGRAMY, WYGRAMY a Ty nie !!!
Kurde mimo wszystko czegoś brakowało żeby w końcu przechylić Szalę.
Z dwóch jakiś zawodników i mniej siedzenia po knajpach a więcej zapierdzielania po błoniach żeby wystarczy sił na obie połowy i możne być .................................poprawnie.
Gratulacje za pierwszy punkt choć szkoda bo była szansa na wygraną !
Dzieki temu remisowi bede mogl spokojnie imprezowac! :D
no widziecie , wystarczy że Vojnara nie ma przez dwa tygodnie to same porażki.
Wróciłem dziś znad Morza Bałtyckiego, Dziwnów, Dziwnówek , Łukęcin.
I co zapodałem czteropak , wymyłem na myjni samochód z krwi setek zabitych much(na szybie) na autostradzie i ze spokojem śledziłem II połowę.
I jest OK.
Ważny 1 pkt. Bardzo.
Pozdrawiam na nowym layoutcie - FAJNY! aaaa teraz przyuważyłem, są nowe funkcje - eeee bajeraaa :)
misiekm Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KOLEJORZU nie gniewaj na nas się, że my WYGRAMY,
> WYGRAMY a Ty nie !!!
I co mam powiedzieć? :D
O tym, kto wygra, zdecydują piłkarze na boisku ;)
Plan minimum zrealizowany, teraz może być tylko lepiej!
Ciekawe czy Kubuś Żywko napisze, że jego eLka grała na poziomie pierwszoligowca :)
Hej Pasy gol
Orest - dziękujemy
Obserwator Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Plan minimum zrealizowany, teraz może być tylko
> lepiej!
Dla mnie remis to był plan-maximum :) Co do reszty zgadzam się z Obserwatorem.
Oreest rządzi :)))))))))))))) tak 3mac chłopaki
Podsumowanie I połowy:
[i]Legia utrzymuje się przy piłce, próbuje kreować akcje, ale nie robią one większego wrażenia na Cracovii. Ona z kolei ogranicza się do szalenie groźnych kontr. Mogliśmy na przerwę schodzić przegrywając co najmniej 0:2. To, że mamy ciągle remis zawdzięczamy nieomylnemu Janowi Musze i koszmarnej skuteczności Cracovii. Oprócz nieporadności w ofensywie, legioniści popełniają mnóstwo błędów w obronie, przez co kilka razy przed napastnikami gości pozostał tylko słowacki bramkarz. Nie chcielibyśmy być teraz w skórze warszawskich graczy, Jan Urban na pewno ma im do powiedzenia parę ciepłych słów w szatni.[/i]
Podsumowanie II połowy:
[i]Co z tego, że to Legia prowadziła grę i dyktowała warunki gry, jak nie przyniosło to żadnego efektu. Cracovia ograniczała się do kontr i przy odrobinie szczęścia mogła wygrać to spotkanie. Z remisu są zapewne jednak zadowoleni. Jeżeli Legia ma się liczyć w walce o mistrzostwo to musi radzić sobie z zespołami, które jedyne co potrafią to murować bramkę i kopać piłkę do przodu licząc, że któryś z obrońców się obetnie i napastnik wyjdzie sam na sam z bramkarzem. Ta taktyka sprawdziła się jednak na Łazienkowskiej a przy lepszej skuteczności Ślusarskiego Cracovia sprawiłaby nie lada sensację.[/i]
Źródło: legia.com.pl
Jak dla mnie to nie ta cracovia za płatka całkiem inna gra. Wasiluk też dobrze zagrał kurde widać już światełko w tunelu. Jednym słowem GJ. A jutro panowie wspieramy Młodą Ekstra. :D
wkońcu ktoś to poukładał i wsadził w nich troche energii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)