Nie ma co się łudzić kogo wy chcecie?Trener musi pasować zarządowi a nie kibicom!Bo Płatkowi można obciąć pensje za wyniki!A jakby tu przyszedł nowy trener i by powiedział że w "gł*wnie nie rzeźbi" i trzeba wydać na transfery tak minimum 1 mln Zł to już widzę jak Filipiak sięgnie do portfela i wyciągnie na transfery :s
-
-
Kto trenerem Cracovii?
SMUDA!
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Czesio albo Wojciech Stawowy !
dlaczego ??
bo maja oni swoją wizje gry a nasi kopacze pasują do ich stylu gry ... dobra taktyka i odpowiedni kopacze pod nią i na pewno było by dużo lepiej ...
ale wiemy jak odszedł ( w jakich warunkach i atmosferze) Stawowy wiec raczej nierealne poza tym coś on tam już prowadzi, Czesio to nawet nie wiem ale chyba tez mało realne bo chyba liczy na więcej niż wyciąganie klubu z bagna.
Tak wiec moim skromnym zdaniem najlepszy byłby jakiś młody obiecujący trener z dobrej szkółki bądź z nizszej klasy rozgrywkowej (z licencja na "ekstrakiche")
Młody trener to sobie może trenować "średniakia ekstraklasowego" a nie prawie pewnego spadkowicza(jeśli się nic nie zmieni)
Orest Lenczyk i tylko on może wziąć za jaja tych patałachów!!!
no ok w sumie racje masz ale ....
weź pod uwagę że lepszy będzie młody trener z perspektywami co będzie chciał coś z tym zrobić i coś osiągnąć na początku wkładając w to serce niż doświadczony który przyjdzie zrobi zamieszanie bez pozytywnego efektu jak poprzednicy i biorąc niemałe pieniądze ucieknie jak szczur z tonącego okrętu =(
poza tym trener jakiego byśmy wszyscy sobie życzyli typu ...: Czesio Stawowy Smuda Boniek czy jakiś mający jakiś już tam autorytet swój, to do nas i wogóle klubu takiego jakim jest Cracovia w obecnej sytuacji to w podskokach nie przyleci ...
to jeśli eksperymentować że może któremuś będzie zależeć by Cracovię podnieść to poszukać obiecującego, młodego, nieznanego trenera co za wszelka cenę chce coś osiągnąć i zrobi ku temu wiele ...
nie wiem takie moje zdanie jest, ale większe szanse dawałbym temu drugiemu =?
Jest tylko pytanie czy jakiś prawdziwy,porządny trener przy zdrowych zmysłach będzie chciał trenować w klubie który drugi rok usiłuje robić ekstraklasę półamatorami...?
Trenerem musi byc człowiek któremu Tabisz nie osmieli sie niczego nawet zasugerować
Musi miec autorytet i doswiadczenie
Tefal ... myślisz że Lenczyk marzy o prowadzeniu Cracovii w obecnej sytuacji?? szczerze wątpię ... chyba że skusiły by go krocie z miesiąca na miesiąc co u nas w klubie jest mało realne :/
pasiasty68 ... no dokładnie ... wiec stąd moje skromne zdanie że lepszy byłby jakiś młokos z jakimś niekonwencjonalnym pomysłem na drużynę ...który naprawdę włoży serce w to co robi ... kwestia tylko gdzie i takiego kogoś szukać (no ale trzeba by zacząć gdzieś coś w końcu robić a nie czekać z nadzieją że stanie się cud i wszystko samo sie dobrze ułoży)
najśmieszniejsze jest to, że Janusz ma na to wszystko wyjebane i Płatek zostanie.
Jedyna szansa, to że Płatek nie okaże się taką pizdą jak Majewski i sam podejmie męską decyzję, tj poda się do dymisji.
Hm...No nie wiem czy młody trenejro miałby poważanie u piłkarzy i działaczy.Czy potrafiłby z tych parapiłkarzy wycisnąć choć trochę umiejętności których trochę chyba w końcu posiadają...Najgorsze jest to że my nie mamy czasu na trenerskie eksperymenty :(
Aston1906 .... ano dokładnie z tą że różnicą że wyjebane to oni wszyscy tam mają na klub tylko patrzą jak nasz rząd by jak najwięcej skubnąć sobie do kieszeni ... zarząd to powinien być z ludzi którzy coś dla Cracovii zrobili robią i zrobić chcą i co najważniejsze ludzi którzy się na tym znają .... Pożyjemy zobaczymy co te mózgi wymyślą ... a co do pana Płatka to bądź spokojny bo po jego wypowiedziach wnioskować można że jeśli go nie zwolnią to zwolni się sam =) chciał dobrze no ale wyszło jak zawsze do tej pory =(
trenera Levadii proponuję ;)
na poewno nie jest drozszy od polskich trenerów
Mazi85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak wiec moim skromnym zdaniem najlepszy byłby
> jakiś młody obiecujący trener z dobrej
> szkółki bądź z nizszej klasy rozgrywkowej
Hmmm czyli kolejny Płatek??
Nie stać nas na eksperymenty.... Koniecznie dobry trener z uznanym nazwiskiem.....
dokladnie !! mam juz dosc platkow jonczykow itp
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> Czesio Michniewicz ? Czy nie ... ?
Zgadzam się najlepsza kandydatura biorąc pod uwagę, że na Smude nie mamy szans!
Czesio
isaac Napisał(a):
> Czesio
A Wujek Alfred, Miś Przeklinak i Wacek na asystentów.
Maślana do przygotowania fizycznego,Anusiak na kierownika a Konieczko na lowce perelek ;)
po odejsciu Stawowego , to byl poczatek konca Cracovii ! taka prawda!!
marzy mi sie teraz
Bojarski - baran - giza - nowak
slusarski
to by byla druzyna!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)