Ja bardziej sklanial bym sie do napisu- " CRACOVIA KRAKOW - (z bokow i przodu)" A z tylu autokaru : "CRACOVIA KRAKOW - JOP SPONSOR"
-
-
plebiscyt na hasło na autokar Naszych piłkarzy
19 dni później
"Jest JOP , Jest IMPREZA!!!"
JOP-Y
Jest Jop, jest wygrana.
Chyba remis a nie wygrana .
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bardziej sklanial bym sie do napisu- " CRACOVIA
> KRAKOW - (z bokow i przodu)" A z tylu autokaru :
> "CRACOVIA KRAKOW - JOP SPONSOR"
A co to za klub "Cracovia Kraków"?
[quote=Scot]
Chyba remis a nie wygrana .
[/quote]
No kto wie..może gdyby mecz trwał jeszcze kolejne 4 min to mógłby YOP nam zasponsorować druga bramę i byłaby wygrana:P
"JOP" - sławetny piłkarz KRAKOWA. CRACOVIA- sławny klub KRAKOWA..........
Widzę, że plamy na Słońcu mają negatywny wpływ na co poniektórych. Skończcie z tym piłkarzyną, histeria wokół niego jest denerwująca.
dokladnie, to CRACOVIA wygrala i zremisowala derby a nie jakis jop...
Cracovia wygrała ...Jop strzelał...taka prawda
Przy bramce Jopa nie n jeden miał wkład a jeszcze Suvorov i Głowacki bo machał nogami przed Jopem
A ja napisałbym: "Sezon 2010/2011- Znowu to samo"
Pozartowalismy przez 13 stron ale haslo moze byc tylko jedno - "Cracovia Zawsze Pany" ;)
teraz na poważnie: " TYLKO PASY!!!!"
i znowu rmszar neguje każdą wolną, osobistą i merytoryczną wypowiedź na forum. Skąd ciebie "chłopie " wykopali.... gorzej niż w komunie...................:::::::((((((((
trzebiniaksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i znowu rmszar neguje każdą wolną, osobistą i
> merytoryczną wypowiedź na forum. Skąd ciebie
> "chłopie " wykopali.... gorzej niż w
> komunie...................:::::::((((((((
"ci" tak już mają, trza olać! :)
Trzebinia- Tobie wolno wypisywać idiotyzmy, mnie wolno to krytykować. Nie pisz dyrdymałów, a wszystkim będzie lepiej. I humor Ci się poprawi.
A ja parafrazowałbym firmę słynnego różowego odplamiacza...
[align=center][small][b][color=#F0FFFF]C[/color][color=#FF0000]R[/color][color=#F0FFFF]A[/color][color=#FF0000]C[/color][color=#F0FFFF]O[/color][color=#FF0000]V[/color][color=#F0FFFF]I[/color][color=#FF0000]A[/color][/b][/small]
[i]- zaufaj [color=#FF1493]różowej[/color] sile![/align][/i]
49 dni później
"Banda latającego Saida Ntibazonkiza"
[img]http://travel.nationalgeographic.com/places/images/photos/photo_lg_burundi.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)