Ech za Majewskiego to się grało w piłkę! :( ( żart)
Po fatalnym poprzednim sezonie nastąpił regres.To czego to prowadzi?
-
-
[smutek]Cracovia-Lechia 7.08 17-45 (Tylko Piłka)
Po wysluchaniu konferencji po meczowej,mozna jeszcze bardziej sie wku!@$!@%$%ć ale czy można bardziej????
A stwierdzenie ze,on sie dziwi ze,druzyna tak zagrala jak zagrala rozp$@%@^^!^!^ala jeszcze bardziej. Zero recepty i koncepcji na lepsze jutro.
Taka prawda. Przyszedl czas aby wielu osobom,powiedziec..Panu juz dziekujemy!!!
Kiedyś będę zdychał nie wiem kiedy,bo tego nikt nie wie ale wiem,że przed ostatnim tchnieniem wspomnę że Płatek przed każdym meczem oczywiście haniebnie przegranym zapowiadał że "jedziemy po 3 punkty"....I ch.j i tak będę kibicował Cracovii :(
Widziałem tą żenadę na żywo, poprostu wszyscy, którzy tutaj piszecie macie rację, nic dodać nie można. Mam nadzieję ,że Płatek zachowa się godniej niż tuz po samym meczu (uciekł jak szczur do tunelu) i odda się do dyspozycji zarządu, to naprawdę była farsa...Kwestii Cabaja poruszać nie będę bo to śliski temat i każdy ma na Jego temat swoje zdanie, Nowak utarł nosa Filipiakowi i tyle, lecz to ostatnie bramki jakie zdobył w tym sezonie..pora na kogoś innego przy sterach, może Lenczyk(?), wtedy myślę, że łatwiej grałoby się z ległą i Lechem, może inaczej spojrzałby na kopaczy z boku i sklecił z tego co mamy inną układankę niż pan Arturo..może miałby wśród nich jakiś autorytet...może, może...
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nowak fałszywa menda, przypomniała sobie jak
> sie gra??? teraz ???
> ja nie pamietam meczu jak u nas tak
> grał/Zagłebie Łubin??? 5-2???/
ludzie, idźcie se ku*wa pojeździć na rolkach, napijcie się wótki,
albo obejrzyjcie jutro po mszy Tur De Poloń
może wam przejdzie, bo wam odSaNtoWuje na całego!
Może dajmy sobie spokój w tym temacie, bo aż szkoda się kur*a denerwować ... :(
Nowak to przeciętny kopacz ligowy , gra dobrze gdy gra zespół.Gdyby był kimś pokazał by klasę gdy zespół pikował na 15 miejsce .Talent jego wybuchnie w następnych10 spotkaniach gdy betony będa liderem ligi . Info dla wielbicieliPawki
No i ten przeciętny kopacz ligowy razem ze swoją plejadą grajków zrobił nam wynik którego nikt przy zdrowych zmysłach przed meczem by nie przewidział...O to ci chodziło może Den Rem ?
No i patrzcie , nie ma Barana i sie wszystko pie***** . ;/
Czyżbym przysnął to NOWAK STRZELA DLA NAS brameczki /? Szkoda że brakło talentu gdy gralismy o zycie
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,6907904,2__kolejka__Cracovia___Lechia_2_6__Skrot_meczu.html
jeszcze wierzylem przy 2-4 ale to co zobaczylem to umarla nadzieja ,ktora umiera ostatnia.
Panie Platek koncz wasc wstydu oszczedz........Panie prezesie zmienic trenera i dokupic napastnika klasy Slusarskiego pomocnika rownego Gizie i stopera ,ktory potrafi ustawic obrone to jest szansa ze pogramy w ekstraklasie bo inaczej bedziemy tylko ,,,,ech szkoda pisac.......
Może Nowak utarł nosa Filipiakowi, ale sam się do tego nie przyznaje.
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-615.html
Fajne ujęcia z Maćkiem Madeją. Dobrze, że jest chociaż jeden człowiek, który przyjdzie z klubu i poda rękę w chwili klęski zespołu i chwały zawodnika, kolejnego zawodnika, którego się klub pozbył (nie liczę piłkarzy)
[url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2009-08-07_Cracovia_-_Lechia_Gda%C5%84sk_2:6][b][color=#0033FF][u]Cracovia - Lechia Gdańsk zdjęcia z meczu[/u][/color][/b][/url]
Teraz z legią na wyjeździe, czarno to widze :(
Myślę ze Płatek zaprezentowal juz swoje mozliwosci i powinien odejsc.Zanim pograzy Cracovie do reszty.
Powiem kulturalnie bo pewnie nie zrozumie Wyp#$%%$$#% S%$#$%## idz "spuscic jakas dobra druzyne z IV ligi.
Jak oglądełem ten mecz to śmiac się chciało... Jednej ładnej skladnej akcji nie było co ja mowie nawet chyba nie wymienili 2 dobrych podań. Znowu bramka stracona z autu i szybko Chyba jednak Lepij by było żebyśmy ten sezon zaczynali od I ligi przynajniej nikt by nam teraz nie wypominał że ekstraklasa przy "zielonym" stoliczku:/ A to co zrobil Cabaj przy bramce... eh
" Panowie nie jest aż tak zle mamy tylko 6 punktów straty do rzeki " :)
Ale Madeja nie wygonił jeża?
Co do Nowaka, przypomnę, że niektórzy próbowali go bronić przed paranoidalną nienawiścią kilku aktywnych forumowiczów, którzy regularnie zatruwali mu życie. Ale mobilizacja w tej sprawie - a także później, w sprawie jego żenująco niskiego kontraktu - nie dała się porównać z poparciem, jakie dostał Pawlusiński, szantażujący odejściem po ubiegłej rundzie w razie nieuzyskania satysfakcjonującej go podwyżki.
No i cóż: obaj wczoraj byli na boisku. Każdy mógł porównać ich piłkarską wartość. To prawda, że Nowak miał słabą ostatnią rundę, prawda i to, że pewnie nie było w tym przypadku.
Ile błędów jeszcze musi być popełnionych przez nasz Zarząd w ocenie poszczególnych graczy, a zwłaszcza trenerów?
Na dzisiaj uważam, że nawet w wypadku nieznalezienia, czy niedogadania się w ciągu paru dni z trenerem gwarantującym utrzymanie w lidze (że Płatek tego nie gwarantuje, wiadomo od 2 miesięcy), trener 1 zespołu powinien zostać odsunięty od drużyny. Niech w Warszawie poprowadzi ich choćby Sadko, ale w tej chwili z Płatkiem jesteśmy wystawieni na pośmiewisko, podobnie jak w końcówce znachora Stefana, z którego nabijała się cała Polska.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)