http://www.rp.pl/artykul/10,343082_Prokurator___kibic_nie_placi.html
-
-
artykul o kibicach wisly
wkleic na jakies ogolnopolskie fora !!!
" Za wyjazdy na mecze Wisły nie płacił sędzia Sądu Apelacyjnego w Krakowie Adam Liwacz. Nie widzi w tym jednak niczego niestosownego. - Jeździłem, jeżdżę i będę jeździł - zapewnia w rozmowie z "Rz". Jak twierdzi jest byłym zawodnikiem Wisły, a klubowi kibicuje od 1954 r. Liwacz w okresie, którym interesowała się prokuratura, był sędzią Sądu Lustracyjnego. Odrzuca więc sugestie, że "ktoś chciałby coś na tym ugrać". "
chyba że Kapka :D
Najlepszym komentarzem do wszystkiego jest:
''Firma Cupiała nie chce komentować sprawy.''
zgodnie z tradycja Wisła z ... :"D
Obejrzyjcie sobie dzisiejsza Koszerna (w Intercity sie zaczytywali, bo lezy za free na siedzeniach). Sa fajne fotki chuliganow w drodze do Sosnowca-przebieraja sie w koszulki na Glownym:-)
[img]http://bi.gazeta.pl/im/0/6888/z6888590X.jpg[/img]
O to chodzi, o to chodzi...;-)
Bardzo ciekawa sprawa. Nie wiedziałem że są w Krakowie sędziowie w ten sposób zaangażowani po stronie sąsiadki.
Dzięki za tego linka.
Było więcej takich zdjęc?
Może ktoś ma?
ale laska niezła. szkoda, że tak głupia...
kudlatykudikudicini Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale laska niezła. szkoda, że tak głupia...
Pewnie ma HIV.
trendowata!!!
A ja tam bym ja ten tego... :)
Jakby zaznala prawdziwego chlopa to zaraz by sie z takich perwersji wyleczyla :)
Twixxx Napisał(a):
> Obejrzyjcie sobie dzisiejsza Koszerna (w Intercity
> sie zaczytywali, bo lezy za free na siedzeniach).
> Sa fajne fotki chuliganow w drodze do
> Sosnowca-przebieraja sie w koszulki na Glownym:-)
>
>
>
> Od malego - na calego...:
>
> You`ll never walk alone!
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-08-03 19:42 przez
> Twixxx.
Ja tu widzę jedną osobę na zdjęciu która ubiera koszulkę, trudno żeby ktoś z dzielnicy pasiastej jechał sam w barwach, jakoś nigdy nie widziałem nikogo w waszych barwach na Prądnikach czy Bronowicach a podobno nawet tam jesteście( patrz temat nasze dzielnice,nasze ulice :) )
Bo reszta zdążyła się już przebrać haha
Tylko Pasy Cracovia!!!
kibicu sukcesu jak w bronowicach nie widzialeś nikogo w barwach Pasów to się spytaj okolicznych ,,rozrabiaków" ile barw stracili na ul. wesele i w okolicach przystanku na widoku:) było to parę dobrych lat temu, ale dywan spory wtedy płonął:)
Lepiej się zajmij swoim osiedlem bo was Bojki leją i nie ma cie nic do powiedzenia :)
kibic_sukcesu_ Napisał(a):
> Lepiej się zajmij swoim osiedlem bo was Bojki
> leją i nie ma cie nic do powiedzenia
lepiej sie zajmij swoim klubem i forum...
i popros swojego pana zeby cie wykapal bo masz pchly...
oj kibicu kibicu ja nikogo lac nie będę :) za stary jestem na takie zabawy:) a co do bojek to wszystko co tam zostało to dla mnie dzieci są i niech robią co chcą i leja kogo chcą , mnie się nie tykają , choć z moich obserwacji moje osiedle po prostu ucichło, dawno nie widziałem żadnych wyrostków biegających między blokami:)
Tylko wzrócilem Ci uwagę, że bronowice wcale nie takie w 100% wiślackie i w barwach KSC można tam spotkać i to nie tak rzadko:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)