Jedynym pozytywem tego meczu jest pozytywna postawa drużyny. Momentami potrafimy bardzo ładnie rozegrać piłke. Pochwalmy Cebulke, Szczota też nie jest zły.
Niestety wciąż trcimy FRAJERSKIE BRAMKI! Pierwszy gol padł po katastrofalnym ustawieniu Szeligi.
Druga bramka niefrasobliść całej obrony. 2 graczy Śląska lezy na ziemi a nasi nie potrafia wybić piłki. Cabaj raczej też mogł sie lepiej zachować, gdyż moim zdaniem stał za blisko swojego lewego słupka.
.
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia
Cebulke? Za co? Ja go widzialem tylko jak faulowal, albo podawal do tylu.
Hmm jest nadzieja. To chyba najoptymistyczniejszy komentarz jaki moge dać. ale panów Szczoczarza i Szelige to ja chce na ławce widzieć. Jakby Szczota choc troche byl napastnikiem a nie.... to byłoby 1:1 po akcji Slusarza mecz inaczej by się ułożył. Ale jest nadzieja moim zdaniem.
OGROMNE BRAWA dla Slusarza iDerbicha i plusik dla Cebuli.
Szczota walczyl, ale oprocz tego nic nie pokazal. Brawo dla Cebuli za walke, Ślusarski 1 pol. extra, Pawlusinski dobry mecz + ladny wolny (szkoda ze nie wpadlo)
bardzo dobry mecz.
strzały, sytuacje, nieźle w środku. zabrakło szczęścia.
brawo Szczota. to że wypracował sobie tyle sytuacji dobrze o nim świadczy.
ludzie przestancie biadolic. ja rozumiem ze mozna narzekac ale nie po dobrym meczu. mielismy pecha.
slask nie byl dramatycznie slaby tylko został przez nas zgniecony, prawie caly czas gralismy pileczka na ich polowie.
Szczota dochodzil do sytuacji bo byl tam gdzie powinien, to jest dobry napastnik i jeszcze go na rekach bedziecie nosić.
Cebulka mial dwa fajne przerzuty, pozatym rzeczywiscie malo widoczny ale bedzie lepiej,
Pierwsze koty za płoty, z Lechią wygramy na stówe
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hmm jest nadzieja. To chyba najoptymistyczniejszy
> komentarz jaki moge dać. ale panów Szczoczarza i
> Szelige to ja chce na ławce widzieć. Jakby
> Szczota choc troche byl napastnikiem a nie.... to
> byłoby 1:1 po akcji Slusarza mecz inaczej by się
> ułożył. Ale jest nadzieja moim zdaniem.
>
> OGROMNE BRAWA dla Slusarza i Derbicha i plusik dla
> Cebuli.
Derbich raz dał dupy podając w poprzek pola karnego. Szeliga zajebiście - bramka jego, to fakt, ale potem grał naprawdę z jajami. A błędy zdarzają się każdemu. Cebula - faknie, tylko ze spokojem - mniej fauluj
Znowu zmiany osłabiły zespół. Bynajmniej nie obciążam tym trenera. Dzisiejszy mecz dowodzi, że brak nam drugiego napastnika i rozgrywającego. NadZIEJA W GRZEGORZEWSKIM, ale oby nie była płonna. W sumie - mim o porażki - nie jestem sfrustrowany.
Przynajmniej cos graliśmy to na plus
Ale tradycyjnie jak już było blisko to brakowało iskry
Samym Slusarskim, Pawlusińskim i Derbichem nie da sie wygrywac spotkań
W środku Szeliga było osamotniony
tez chce zeby Cebula cos pokazał i trzymam za niego kciuki
ale nie zaklinajmy rzeczywistości
Nie było go pod grą
Szczoczarz przynajmniej był ale to czego nie trafil to jest masakra...
Szkoda
za tydzien musimy wygrac
bo 3 i 4 kolejka to bedzie naprawde ciezka przeprawa...
MUSIMY STAĆ MUREM ZA ZAWODNIKAMI
BO SZYDERE I ZYEBKI BEDĄ IM TOWARZYSZYC NA KAZDYM KROKU
"Przegrywamy zero trzy,
ale mamy więcej z gry"
Cytat dedykuję tym, którzy uważają, że co prawda przegraliśmy, ale było jako tako. Przypominam tylko, że w piłce nożnej nie ma punktów za wrażenia artystyczne.
Co z tego, że w przeciwieństwie do tego, co mówił Tarasiewicz przed meczem, nie murowaliśmy bramki? Niestety, nic nie ustrzeliliśmy.
Nie drę szat i nie płaczę, jestem tylko niepocieszony, że nie wygraliśmy, choć powinniśmy.
No sukcesem jest to ze w ogóle zagraliśmy.
Co do meczu: zaskoczyli mnie Ślusarski ,Derbich i to tyle z pozytywów.
Negatywy: Szczoczarz / egzekutor
Środkowi obrońcy i Szeliga /pierdoły
Cebula, Sasin, Witkowski, Kłus, Mierzejewski,Moskała /bezproduktywni
Reszta poprawnie...............
Gramy w swoim stylu, niestety.
Panie Płatek czy Szeliga i Tupalski są lepsi od Barana i Karwana ?
Musimy zakupić 2 - 3 zawodników, którzy potrafiliby zmienić oblicze tego zespołu. Nie mamy czasu na zwłokę. Z poprzednio popełnionych błędow powinniśmy wyciągnąć wnioski.
paluch Napisał(a):
> Panie Płatek czy Szeliga i Tupalski są lepsi od
> Barana i Karwana ?
wójek jak i 90% forumów powie ze lepsza!!!!
paluch Napisał(a):
> Panie Płatek czy Szeliga i Tupalski są lepsi od
> Barana i Karwana ?
Na dzień disiejszy? Tak!
lepsi i to duuuużo
rmszar Napisał(a):
> "Przegrywamy zero trzy,
> ale mamy więcej z gry"
>
> Cytat dedykuję tym, którzy uważają, że co
> prawda przegraliśmy, ale było jako tako.
> Przypominam tylko, że w piłce nożnej nie ma
> punktów za wrażenia artystyczne.
To prawda, ale trzeba patrzeć na sport też pod względem psychologicznym. W tym przypadku już pod względem następnego meczu, gdzie piłkarze z myślą, że zagrali we Wrocławiu dobry mecz i stać ich też na dobrą gre i oby zwycięstwo z Lechią.
przeciez Szeliga zagrał dobre zawody, to ze jeden ekspert Tofi napisal ze bramka to bład Szeligi(brednia) to nie znaczy ze nawet jesli zawalil to oznacza ze zagral slabo, bo zagral dobrze, mozna lepiej ale nie popadajmy w paranoje, Tupalskiemu zawsze ufałem ale dzisiaj wyjątkowo mnie nie przekonał. zdania jednak jestem ze Karwan jest jeszcze slabszy, bo on tylko potrafi grac glowa-co moze by sie sprzydalo dzisiaj bo 2pal przegral chyba wszystkie glowki z Szewczukiem, ale pozatym jest pilkarze beznadziejnym
Pierwsza bram to , to ewidentny prezent Szeligi.
niestety ale pilka to najbardziej niesprawiedliwa gra,,,,ale teraz powaznie ,,sam Slusarz nie wygra meczu jedna jego akcja to prawie Mesi Szczocie brak rutyny slupek Plastika wielka szkoda...szkoda ale trudno i kocha sie dalej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)