brakuje tu Was , emocje trochę opadły , wracajcie !!!!!!
komu brakuje tu Naszych Kolegów niech się wpisze aby tu powrócili jak najszybciej
1.ja wpisuję się pierwszy - Wracajcie
-
-
A.W.B. & Jake Blues - czas na Wasz powrót !!!!!
Zgadzam się, to forum zbyt dużo traci bez takich osób.
Ja tam nie tęsknie za tym pierwszym :)
Wracajcie;)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Wpisuję się.
Nie do końca znam sprawę.
Osobiście nie znam.
Nie mniej jednak nie lubię kiedy forumowicze znikają - zwłaszcza lubiani.
Rzecz jasna się wpisuję :-)
A coś poważnego się stało? Ja jak się kłócę to i tak podchodzę do tego z humorem.
Pozdrawiam
Nawet nie zlapalem, kiedy wybyli...
Dla każdego miejsce powinno być :)
no nie dla każdego, po ostatnich postach fortarta ja sie tam ciesze ze juz nie pisze
proste niech ten fortart stąd się zawija straszy forumowiczów milicja i inne jego chore akcje, zwykły baran na pewno nie zatęsknię za jego postami niech się goni
jak kto bierze do siebie to, co tu sie pisze, to dlugo nie pociagnie. dlatego nieco dziwi mnie, ze tak zaprawieni w bojach zawodnicy jak JB i AWB zawiesili swa obecnosc na tym forum.
pisze zawiesili - bo znakomita wiekszosc wraca, pod tym czy innym nickiem ;)
Fortart i jego milicyjne ogorki
A.W.B. brakuje mi Twoich postów.:(
Jak się można obrazić na forum? ;)
o tak A.W.B niech wraca, fajny forumowicz który zawsze wszystko wie najlepiej
Zgadzam się z SaNtO, ale czy Ty też czasem nie wiesz najlepiej wszystkiego? :P
Jak ktoś ma swoje przekonania, to niech ich broni, to prowadzi do ciekawej dyskusji zazwyczaj. Dlatego każdy forumowicz skłonny do budujących dywagacji zawsze jest mile widziany. Niech wraca :)
W ogóle trochę słabe jest obrażanie się na forum bo ktoś w internecie komuś naubliżał i się nie zgadzali ze sobą trochę to dziecinne
za mało dystansu w świecie niematerialnym :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)