Witam.Jestem nowy na tym forum wiec chciałbym wypaść w miarę elegancko i nie nagrabić sobie u najważniejszych forumowiczów.Za nim wejde na głowny wątek to napisze,że jestem z Bydgoszczy i jestem kibicem Zawiszy.Chodze na mecze,rozklejam vlepy,nie wstydze sie nosić szalika,smyczy,chusty na dzielnicach opanowanych przez wrogą Polonię i Elanę.
Po kilku miesięcznym pobycie w Krakowie zakochałem sie w waszej Cracovii i ten klub będzie obok bydgoskiego w moim sercu.Mam wasz szalik,smycz,vlepy.Jaka jest obecna sytuacja między naszymi klubami?Jakie są szanse na zgode?
-
-
Jak jest miedzy nami
Piszesz , że chciałeś wypaśc elegancko ale jak piszesz , czy jest szansa na zgodę to niezbyt elegancko to wygląda :)
eno jest bardzo elegancko :) nie mi o tym decydowac, ale po takim wejsciu smoka mysle ze szanse na zgode (co najmniej uklad) sa wiecej niz duze, musisz tylko zagadac do osob kompetentnych w tym temacie :) w kazdym razie oby tak dalej
Myślę, że spora część kibiców Cracovii jest przychylnie nastawiona do Zawiszy. Łączy nas zgoda z Tychami oraz dawna zgoda. Co do "przybijania zgód", to przywilej ten przysługuje osobom decyzyjnym i nie jest to temat do poruszania na forum!
mimo ze z Bydgoszczy pochodzi Stefan to ja szanuje "Zetke"i zycze szybkiego powrotu do elity...im wiecej takich firm tym ciekawsza scena...
Znam dwie osoby z Zawiszy, które też żałują, że nie ma już zgody z Cracovią, ale to niestety nie my decydujemy o zgodach :P
czyzby to nasz Profesor zaczal udzielac sie na forum?? :D
Równierz spora część kibiców Zawiszy jest przychylna zgodzie lub układowi.Łączą nas Tychy,ogromna nienawiść do Psów.Dzieli niestety nasza ugoda z ŁKS i wasza zgoda z Arką.
Nie rozumiem naszej kosy do Arki,nie tak dawno ramie w ramie goniliśmy Lechie na ich własnym terenie.Szanuje Arke mimo iż ktoś ogłosił kose po jakiś nieporozumieniach.
Nie jestem rozeznany co do waszej kosy do ŁKS.Jakie są jej powody?
To z ŁKSem jest kosa?
Wysciub czasem nos z archiwów :] Jest.
Kurcze co za czasy, jakby mi Internet odcięli to bym nawet nie wiedział kogo lubię ...
Duży szacunek dla kibiców Zawiszy, między innymi za akcję z Hydrobudową. No cóż, mało kogo teraz stać na takie zachowanie. Nie trzeba daleko szukać...
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To z ŁKSem jest kosa?
>
a ten mecz pamiętasz? http://www.wikipasy.pl/2006-09-15_Cracovia_-_%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA_1:1
kiedyś Cracovia-Lech-Arka-ŁKS-Zawisza-GKS Tychy-Górnik Wałbrzych to była jedna Rodzina , ale to nie te czasy najwidoczniej , teraz to wygląda zupełnie inaczej i szkoda że to się tak pozmieniało
Naprade chciałbym żebysmy wszyscy nie patrząc na stare spory i nieporozumienia stanęli po jednej stronie barykady przeciwko Psom,Lechii,Legii i tym podobnym.
Bydgoscy Ultras cenią was za wyjątkowe oprawy,oddanie klubowi i fanatyzm a nasi Hool's za waleczność.I to nas właśnie łączy,jakbyśmy byli z jednej gliny.Cracovia,Zawisza,Tychy,ŁKS,Gónik,Lech,Arka,Sandecja,Polonia Warszawa to była by ekipa nie do pokonania.
Myślę, że największy wkład do ''ekipy nie do pokonania'' wniosłaby Polonia Warszawa . A wy ??
Temat dobry ;) Ale jeden już taki jest... śmieszn... ;) Spoko że nas lubisz ale nie wymyślaj nowych zgód ;]
Tak schodząc z tematu Zawiszy, chciałbym zadać pytanie co do ŁKSu. Co przyczyniło się do wrogich stosunków z eŁKSą? Przyznam się, że nie byłem na pamiętnym meczu 15 września 2006, natomiast pamiętam jak jeszcze w II lidze zasiedli razem z nami na sektorze i byli też chyba kiedyś na TN. Wie ktoś jak to dokładnie było?
zapewne sympatie i antypatie do trójmiejskich klubów bo resovia była już wcześniej....
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> FortArt Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > To z ŁKSem jest kosa?
> >
>
> a ten mecz pamiętasz?
Gdy kibice ŁKSu przyjechali i bluzgali na Arkę. Dzięki, teraz już wiem jak się robią kibicowskie kosy.
To mam uzupełnić listę kos na WikiPasach?
http://www.wikipasy.pl/Wielka_Triada
PS. A tego faulu na wolnego to nie było.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)