nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pozytywne zmiany ale muszę oko przyzwyczaić :)
>
> Testujemy kolor
>
> testujemy hyperlinki :P :P
>
> testujemy dodawanie zdjęć
za dawanie takich linków to admin powinien na Tobie zrobic "testowanie banów" ;)
-
-
Zmiany w wyglądzie forum?
Mam nadzieję że to nie ostateczna wersja forum
Lipa straszna teraz to forum. To już tamto stare było lepsze.
Jako tako, tylko liczbe postow mozna wywalic, a zamiast dać czas ostatniej wizyty.
Stare forum na nowym silniczku czy jak to sie tam zwie.
Jeszcze jak by tak po kliknięciu tematu przenosiło automatycznie do ostatniego nie czytanego posta to było by zacnie.
> Jeszcze jak by tak po kliknięciu tematu
> przenosiło automatycznie do ostatniego nie
> czytanego posta to było by zacnie.
Jeżeli w temacie klikniesz na ikonke ze strojem (po lewej stronie) to tak własnie się dzieje)
Jak zawsze coś nowego wydaje się dziwne, jest pare fajnych opcji.
Trzeba się trochę oswoić.
Aha jak już są zmiany to możnaby oddzielić podpis od postu i cytowanie zmienić jeśli to możliwe. Albo tematy gdzie są nowe posty zrobić tłustym drukiem, a przeczytane normalnie.
wszystko jakies takie za duze :> co sprawia ze forum przestalo byc czytelne
Masakra, ale pewnie jakos sie przywyczaje... Tylko jakies to wszytsko za duze i chyba tu bedzie najwiekszy problem...
Twixxx Napisał(a):
> Masakra, ale pewnie jakos sie przywyczaje... Tylko jakies to wszytsko za duze i chyba tu bedzie
> najwiekszy problem...
próbowałeś "ctrl -"
??
Wszystko jest za duże w stosunku do rozmiaru czcionki jaką jest napisana treść wiadomości.
Ogromny plus za zmiane silnika forum. Jaki jest obecnie?
Spory minus za masakryczny wyglad w tej chwili i inne niedorobki. Nieprzeparsowany kod php nawet w zrodlach html mozna znalesc :)
[WIKTORIA]
:?
ło żesz ty była jego mać !
thunderlord Napisał(a):
> nooky Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Pozytywne zmiany ale muszę oko przyzwyczaić
> :)
> >
> > Testujemy kolor
> >
> > testujemy hyperlinki :P :P
> >
> > testujemy dodawanie zdjęć
>
> za dawanie takich linków to admin powinien na
> Tobie zrobic "testowanie banów" ;)
hehe to taki żarcik ;)
Przy okazji w cytowaniu może warto przerzucac htmla ?
a mi się podoba... ;P
Moja subiektywna ocena:
- za duże czcionki (porównuje z innymi portalami i forami) - moge je zmniejszyć minusem, ale po co mam to robić za każdym razem
- gazety czytam od końca :), a forum od dołu - na górze nie ma odnośników do kolejnych podstron wątku
- forum jest mało czytelne (login, tytuł wątku, data, sugnaturki są za duże w stosunku do podstawowych treści
- może by tak nick, datę umieścić z lewej strony (podział na dwie pionowe kolumny - mniejsza dane, wieksza treść)
- za dużo wolnego miejsca obok wyszukiwarki
Stare forum bylo przede wszystkim CZYTELNE, tutaj az tak rozowo nie jest.
Tak samo uwazam, ze to wszystko jest jakies za duze, 1 x (ctrl -) + ciut wiekszy tekst i powinno byc ok.
I na starym forum chyba lepsze bylo to, ze przy poscie najpierw byla nazwa tematu, pozniej nick, teraz jest odwrotnie i jakos tak ciezej ogarnac autora postu (ale to akurat kwestia przyzwyczajenia).
[quote]
- za duże czcionki (porównuje z innymi portalami i forami) - moge je zmniejszyć minusem, ale po co mam to robić za każdym razem
[/quote]
Nie wiem jak u ciebie to wyglada, ale u mnie to niemalze lupy potrzeba zeby na tym nowym forum cos sie dalo przeczytac. A wiec [b]potrzeba wiekszych czcionek[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)