Mam nadzieje że Płatek nei wym,yśli jakiejś odkrywczej taktyki....
Mam nadzieje że zagraja tylko piłkarze którym zalezy i którzy chcą u nas grać.
A tacy jak nowak którzy wolą wczasy nie wejdą na murawę.
Terminy meczy 13 czerwca wyjazd.
17 czerwca u nas.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
-
-
Baraże Cracovia-Korona tylko sportowo.
O co chodzi z Nowakiem?
Też mnie zjeżyła wypowiedż tego piłkarzyny co jest rzadki jak jego zarost.
Gdyby nie szansa jaka dała mu Cracovia to by sobie oglądał ekstraklasę z trybun na R22
" Nie wiem, czy baraże to pozytywny wariant, bo myśleliśmy już o urlopach. Ale skoro pojawiła się jakaś nadzieja, to powalczymy. Mój menedżer działa, ale dopóki nie jestem pewny bliskiej przyszłości, to co będę mówił o tej dalekiej - uśmiecha się Nowak."
gw
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Panowie,
Bez pisania głupot. W tym momencie Paweł Nowak jest piłkarzem Cracovii i gra (lub występuje;-) ) w jej szeregach.
Uratował nam kilka punktów w tym sezonie więc dajcie mu spokój. W drużynie potrzebny jest spokój i koncentracja.
Jeśli chodzi o sportowy aspekt baraży, to niezależnie od tego z kim zagramy, łatwo nie będzie. Pamiętam Puchar Polski ze Skalnikiem Gracze, pamiętam inne mecze Cracovii z niżej notowanymi rywalami - wtedy drugoligowa Arka, Łęczna, - było naprawdę ciężko. Mam nadzieję, że wygramy - a można to osiągnąć wiarą we własne umiejętności, walką i ambicją.
Hej Pasy gol...
p.s. A tak przy okazji - żal mi kibiców ŁKS - ale może oni powinni urządzić sobie na Piotrkowskiej coś na kształt naszej "Basztowej" - bo klub z takimi tradycjami powinien grać w Ekstraklasie (oczywiście po spełnieniu wymogów licencyjnych)
Pamiętaj Zubereg, że to cytat z gw.
Całkiem możliwe, że Nowak tak się wypowiedział, ale łatwo też zmanipulować taką wypowiedź.
Dokładnie. Wyrawli z kontekstu i tyle. Nie wierze że facet co tyle płuc na naszym boisku zostawił mógłby mieć takie podejście.
A co do baraży: cos mi się widzi, że z Koroną zagramy.
Podbeskidzie ze Zniczem pewnie się podzielą punktami.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> " Nie wiem, czy baraże to pozytywny wariant, bo
> myśleliśmy już o urlopach. Ale skoro pojawiła
> się jakaś nadzieja, to powalczymy. Mój
> menedżer działa, ale dopóki nie jestem pewny
> bliskiej przyszłości, to co będę mówił o tej
> dalekiej - uśmiecha się Nowak."
> gw
>
aha,to takie buty....ehhhh przydałoby sie nam kilku "Cracusów" z krwi i kości,co to by na derbach z patryczkiem nie patyczkowali się...a tak,najemnicy grają za kasę i tylko za kasę
PS. chociaż z drugiej strony na newsy z wybiórczej tez trzeba uwazać..
Rock, w Bielski nic nie grającemu Zniczowi łatwo nie będzie.
Podbeskidzie ma kiepską defensywę ale niezły atak.
Pytanie po co W TAKIM MOMENCIE mącić? Skąd wiemy, czy Nowak rzeczywiście coś takiego powiedział?
Mało to razy wypowiedzi były "podrasowywane" przez "życzliwych" pismaków? (w tym przypadku to wywiad z Gównoprawdy, więc tym bardziej)
Dajcie sobie na luz, rozegrajmy te baraże, wspierając WSZYSTKICH zawodników i trenera, bo dobra atmosfera w tym momencie LEŻY W INTERESIE CRACOVII, zakończmy ten przeklęty sezon, a wtedy będziecie sobie mogli jechać po kim chcecie, przyjdzie czas na oceny.
W każdym razie zaczynamy [b] 13 CZERWCA [/b]
Gdyby jeszcze mecz zaczynał się o 17.00 (no może być piąta po południu....)
Niech te urodziny będą wyjątkowe.....
To tak tylko częściowo sportowo, ale taki dzisiaj mamy dzień ;)
ZUBEREG a co napiszesz jak PAWEŁ zdobędzie zwycięskiego GOLA i zostaniemy w lidze dzięki niemu,
zamiast narazie się cieszyć to ty już narzekasz, zaczekaj jeszcze chwilę z krytyką, nie pamiętasz jak PAWCIO strzelał bramki, trochę optymizmu !!! na MOSKITA też niektórzy narzekali a z LECHEM strzelił brame
co do słów Nowaka, to jeśli się nie mylę, autorem tekstu w GW jest niejaki Opryszek, buc wyjątkowy i menda niespotykana jak na młody jego wiek. do tego psina zdeklarowana. zasłynął już sensacyjnym info o tym, jakoby Cracovia sprzedała mecz w Sanoku, naturalnie bez żadnych dowodów. potem też mącił. także ostrożnie.
z drugiej strony, taki tekst z ust Nowaka niestety by mnie nie zdziwił :(
Pytanie mogło być takie: "Jak będzie się grało baraże, kiedy myślami byliście już na urlopie" :]
Bardzo ważny będzie mecz 1-szy,na wyjeżdzie,trzeba zagrać odważnie,zaatakować,bo w najgorszym wypadku ugramy remis bramkowy a to w kontekscie rewanżu u nas może nam dać upragniony spokój.Ale najważniejsze według mnie jest podejście psychologiczne i tu rola Płatka się kłania,bo drużyne z niższej ligi nie trzeba mobilizować.
Więc proponuje,aby podpowiedzieć trenerowi jak ma zmobilizować grajków!
ja 1-szy proponuje...CHŁOPAKI MACIE WYGRAĆ BO KIBICE SĄ Z WAMI!
CNS
O to chodzi, najważneijszy pierwszy mecz. wiadomo jak gramy na wyjazdach, dlatego mam nadzieje że tym razem wszyscy będą zapie.alać na boisku. To juz naprawdę ostatnia szansa.
To jest efekt cudu przy zielonym stoliku na który nie wszyscy liczyli i nie można mówić ,żę to dar niebios to szansa poczekam na obiecane i konieczne procesy Filipiaka z PZPN! . Tak,że pod presją nie jedno głupie zdanie się powie.Ten zespól na spokojnie to wygra,ale nie o taką Cracovię nam przecież chodziło od początku i niech nikt już nie próbuje ściemniać,że będzie źle!
wie ktos moze jaka tv bedzie pokazywac mecze barazowe? kto ma do tego prawo?
Gdzies wyczytalem, ze canal +
canal plus od zawsze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)