Njabrdziej w tym wszystkim boli mnie fakt ze my nie mamy Prezesa ktoremu NPRAWDE ZALEZY, Prezesa ktory oddalby wszystko za widok unuszacych swoich podopiecznych medali MP czy tez zdowbywcow PP, nie mowiac tu o pokazach na arenie miedzynarodowej. Trafil sie nam przypadek imperatora bez glowy, przyklad otalnego introwertyka z przerosnietym ego.
Czlowieka ktory zyje biznesem, ktorego w zaden sposob nie da sie przelozyc na zarzadzanie sportowym klubem!
Boli mnie to niesamowicie, a wiecie czemu, a no temu ze ja nawet nei wierze w to ze ten czlowiek wyciagnie jakiekolwiek wnisoki i przyzna sie do porazki na kazdym mozliwym froncie!
Uważam ze Powinien wybrac i w koncu zastanowic sie nad wlasna osoba, albo zrobie cos dobrego, wydam te duze pieniadze i uciesze tysiace kibicow ktorzy beda mnie wspominali na wieki i dziekowali za kazdym mozliwym rzaem albo odejde, i dam sobie spokoj pozbawiajac ich jakichkolwiek zludzen i nadwyrezania ich nerwow, pozostawiajac klub pod opieka komus innemu.
Uwazam ze Cracovia znalazlaby bez problemow sponsora ktoremu by zalezalo.
Z takim podejsciem tego czlowieka my nie mamy prawa szukac niczego perspektywicznego na najblizsze lata czy sezony, co z tego ze stadion itd jak nikt nie bedzie trzymal i sprawowal nad tym dobrze swojej funkcji.
Przyszlo nam Drodzy Pasiacy zegnac sie z salonami w sposob banalny, ktorego nie sposob nawet przelknac!
Jestem zmasakrowany psychicznie tak naprawde,i nie wiem co dalej bedzie, uwazam ze w 1 lidze bedzie jeszcze ciezej niz teraz. Bozeee zeby to wszystko sie jakos ulozylo!
-
-
Spadek - czas próby
przestancie sie mazac jak dzieci, co nas nie zabije to nas wzmocni !! wszyscy spotykamy sie na I lidze i ciagniemy ten wozek Lubin potrafil Widzew tez to i my damy rade ! koniec p.........a !!
iwi
[img]http://vader.joemonster.org/upload/zqf/e9eb1bbbobywatelu.jpg[/img]
Wojti Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przestancie sie mazac jak dzieci, co nas nie
> zabije to nas wzmocni !! wszyscy spotykamy sie na
> I lidze i ciagniemy ten wozek Lubin potrafil
> Widzew tez to i my damy rade ! koniec p.........a
> !!
To samo sobie powtarzam ;)
NIestety iwi ma racje. Prezes traktuje nas jak swoją zabawkę ;/
Panowie! Proszę o odpowiedź! Co w sytuacji kiedy ŁKS nie dostanie licencji? My gramy baraże a Arka zostaje bez nich w ekstraklasie? Pytam poważnie!
tak
Panowie. Zasłużenie spadliście. Graliście przez cały sezon marną piłkę. Nie zasługujecie na ekstraklasę. Tak samo Górnik, słabo grał i spadł- zasłużenie.
Myśle, że przez ten rok wzmocnicie się i awansujecie, takie życie.
A co do sędzięgo z meczu z Lechem. W Białymstoku również sędzia nie sprzyjał. Gwiazd pod GKS.
Ande zasłużenie spadliśMY. Cracovia to my!
iwi p..isz
o sponsora jest BARDZO ciężko.
Za to masz rację- Prezesem powinien byc ktos kto posiweci kazdy swoj dzien Cracovii. To jest k..glupota. To jest WIELKI błąd. Jakby prof. F. byl włascicielem, a prezesem bylby jakis zajebisty gość, ktory sie na tym zna, byłby wiekszy pozytek, a obaj byliby wychwalani na trybunach. taka prawda.
Andee Napisał(a):
> Panowie. Zasłużenie spadliście. Graliście
> przez cały sezon marną piłkę. Nie
> zasługujecie na ekstraklasę.
A Lechia, Odra, Piast, Polonia i Ruch to niby jaką piłke grały? Wszystkie druzyny ponizej ŁKSu grały okropnie słabo. Spadek padł jednak na nas, trudno. Nie mój pierwszy i nie drugi.
Bergman Napisał(a):
(...)Spadek padł jednak
> na nas, trudno. Nie mój pierwszy i nie drugi.
>
a znając Cracovię, nie ostatni.
Ja nie rozumiem głosów typu 'przegraliśmy przez lecha' i takie tam. Trzeba było wygrywać z takimi drużynami jak Górnik Z., a nie uskuteczniać w nich antyfutbol.
Do wszystkich,którzy próbują przekonać innych, że "tak miało być" i że "zasłużyliśmy na spadek" :
Sytuacje z życia, nie związane z piłką :
W szkole lub na studiach,starasz się jak możesz,ale masz prawo mieć słabszy okres,gorszy czas etc. Mimo twoich starań,nauczyciel bądź wykładowca podczas pisania egzaminu zabiera Ci kartkę,bo PODOBNO ściągałeś lub odpisywałeś,co oczywiście nie jest prawdą. Wiedzę miałeś dużą i odpowiedziałeś na praktycznie wszystkie pytania, niestety wykładowca wstawia Ci ocenę "1". Przez co nie zaliczyłeś danego przedmiotu i poprawiasz rok.
W pracy,ktoś Ci zrobił "czarny pr", obgadując Cię z szefem,że coś tam źle robisz, że się opieprzasz zamiast ciężko pracować, a tak na prawdę zarywałeś noce po godzinach, brałeś materiały do domu,żeby wszystko załatwiać na bieżąco, starałeś się jak mogłeś. Szef przychodzi i Cie zwalnia...
Rozumiem,że w obu przypadkach również Wy wszyscy powiedzielibyście "TAK MIAŁO BYĆ,TRUDNO" ?
Nie twierdzę,że powinniśmy grać w ekstraklasie na siłę, jednak nie mogę się pogodzić z faktem,iż to nie tylko nasza słaba gra spowodowała ten spadek i że miały na ten fakt wpływ osoby z zewnątrz,które są bezkarne.
Geoś zawsze z Cracovią!
Niech żyje sojusz odrzasto - cracoviacki!
Właśnie opróżniam kor(b)flaszę zeszłorocznego winka, która tu za mną tkwi. Fajnie się pije o tak późnej/wczesnej porze doby. Mam już lekko nabuzowany mózg. Z Gliwic pozdrawia Geoś, który wczoraj skończył 50 lat.
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
> Geoś zawsze z Cracovią!
> Niech żyje sojusz odrzasto - cracoviacki!
> Właśnie opróżniam kor(b)flaszę
> zeszłorocznego winka, która tu za mną tkwi.
> Fajnie się pije o tak późnej/wczesnej porze
> doby. Mam już lekko nabuzowany mózg. Z Gliwic
> pozdrawia Geoś, który wczoraj skończył 50 lat.
>
> ODRA
> CRACOVIA
Geoś to samych radości na następne 50 lat :)
a w kwestii spadku - żałosną żałość, brak pomysłów, nieudolność itp etc nie tylko myśmy prezentowali ale jakaś połowa tzw extraklasy...
Tchanx yoo wery match.
(Właśnie jadę do Wodzia, wracam jutro wieczorem.)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)