ja takze bede chodzil tak jak chodzilem jeszcze za malolata okolo 10 lat na 3 lige tak i teraz na 1:D
-
-
Lista obecności
Ja pierdzielę, co za temat. Czy wam się już klepki poprzestawiały, że coś takiego na forum się pojawia? Dobrze zostało napisane- kto będzie, to się zobaczy na pierwszym meczu sezonu. Nieistotne w jakiej klasie rozgrywkowej.
Oby frekwencja była taka, jak na ostatnim w sezonie 2008-2009.
Jeszcze nie wiadomo czy spadlismy a tu taki wątek!
Ale nieważne czy w Ekstraklasie czy 1 lidze Cracovia ponad życie!
obecność moja obowiązkowa,a wraz ze mną 6 osób.
"MUSIMY BYĆ MOCNI"
na zawsze Pasy! nawet w najniższych ligach!
Ale durny temat ...
Chuj z wynikami, chuj ze stadionem, chuj z ekstraklasa. Każdy prawdziwy PAS będzie uczęszczał na cotygodniowe nabożeństwa, czy to u Nas na parafii, czy na dalekie pielgrzymki!!!
ps. wreszcie jakaś zmiana!!!
Cracovia Pany! Oczywiście że będę!
wiadomo
Będę chodziła ; D . Trzeba walczyć o miejsce w ekstraklasie :)
a ja będę chodził + też jeszcze z synem czyli będzie plus 100% więcej kibiców z mojej strony :)
W dawnej II lidze była większa frekwencja niż w I po cudach Tabisza! Sam o to zadbam i przyjdę podwojony bo być może dopiero przed nami to na co próżno czekaliśmy od czasu awansu!
Witam ponownie
awans za rok,, nie liczę na awans przy zielonym stoliku bo na różnych forach będą nas opluwać tak jak lecha , polonię i i innych którzy w ten czy inny sposób ratowali licencję lub dostali się do ligi
ja tez jestem!
ja będę !
NAWET W CHWILI ZŁEJ NIGDY NIE OPUSZCZĘ JEJ !
jestem obecny ale zgłaszam nieprzygotowanie ... jaka to lekcja bym mógł książki zabrać odpowiednie :D
Nie zdążyłem się wpisać wcześniej i już zapełniliście cały stadion...
77 osób będzie na pewno...
niestety nie wiemy czy Filipiak będzie chodził na mecze, bo się nie wpisał :(
25 dni później
co to za obraźliwe pytanie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)