Artu-rozumiem, nie mam pretensji wielkich do prawie nikogo z Was, bo w takiej chwili tak jak piszesz, rozne rzeczy slina na jezyk niesie...jednak pare osob przegielo totalnie pale.
Zenon-na bank nie jest od Was.
Nesta-pewnie ma 16 lat, ale za takie bredzenie live dostaje sie dosc wymierne fizycznie kary, w necie jeszcze nie...niestety
Kazdy kto nazywa Lecha Amica jest po prostu frajerem...ze wskazaniem, ze watpie by byl rzeczywiscie kibicem Craxy
-
-
Lech Poznań - Cracovia Sobota 30.05.09 17:00
LechPoznan80 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>...jak to jest mozliwe, ze takie pajace jak
> Zenon, czy Nesta nie maja jeszcze bana, badz w
> zasadzie co sie bardziej nalezy totalnej
> pojechanki...
>
Owszem ma pojechankę od wielu.
Zenon102 to najprawdopodobniej jakiś burek który się zerwał ze smyczy.
Nie mniej o bana wnosiłem już godzinę temu i nic wciąż ujada
Normalny kibic Pasów nie używa wobec Lecha nazwy "Amica"
tak samo jak nie lubimy jak sie o nas mówi "craxa" ;)
NO TO W KONCU W KRAKOWIE BĘDZIE SPOKUJ
LechPoznan80 Napisał(a):
> Kazdy kto nazywa Lecha Amica jest po prostu
> frajerem...ze wskazaniem, ze watpie by byl
> rzeczywiscie kibicem Craxy
>
>
>
> Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2009-05-30 20:45 przez
> LechPoznan80.
Craxa to może być samochodowa:)
http://www.wikipasy.pl/Craxa <---- polecam
Konserwa-widzialem Twoj wniosek, doceniam :).
Wisniowy-tak z ciekawosci, nieraz slyszalem, kibicow Lecha i Arki uzywajacych sformulowania Craxa...nie lubicie tego??
LechPoznan80 Napisał(a):
> Konserwa-widzialem Twoj wniosek, doceniam .
>
> Wisniowy-tak z ciekawosci, nieraz slyszalem,
> kibicow Lecha i Arki uzywajacych sformulowania
> Craxa...nie lubicie tego??
nienawidzimy!!!!!!
Zapamietane...
Jedyna szansa w tym, że ŁKS Łódź faktycznie zostanie karnie zdegradowany do pierwszej ligi ? wtedy Pasy zagrają w barażach.
ale pewnie to będzie się ciągnęło do lipca.. Łks już napisał 3 odwołania a czas leci..
niech Cracovia pisze Odwołania w sprawie 2 bramek dla Lecha Poznań!!
PZPN może jak zobaczy powtórki to stwierdzą iż wygraliśmy 2;0.
Cracovia "staneła" na wysokości zadania ponieważ zremisowała i WALCZYŁA natomiast zawaliły inne mecze(ale każdy był tego świadomy że to może się zdarzyć)
Nie jest to mój najlepszy dzień i chodzę Wk******y
eee tam za rok awans i tyle.
J e b ać sędziego , Lech winien ten mecz przegrać bo byli słabi jak dupa węża.
2 bramki ze spalonego.
Ale my sami sobie jestesmy winni że spadamy.
Frajerstowo w takich meczach jak Bytom i ŁKS.
Ale jaja z Górnika :D przeczytajcie sobie:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32296,title,Gornicy-rozebrani-przez-kibcow,wid,11177161,wiadomosc.html?ticaid=181ed
Przestańcie się mazać
Graliśmy miernie cały sezon i niestety zasłużenie lecimy
Trzeba mieć honor i przyjąć to dumnie bez ubliżania komukolwiek
Wrócimy i tyle
Ps: Jak już mamy grać w Sosnowcu to może i lepiej że z Turem i Flotą ;)
Ino KSC
Na nasz spadek mocno pracowaliśmy sobie sami i sędziowie.
ŁKS powinien byc remis. Ruch zwyciestwo. Lech..no pan sędzia powinien za to odpowiedziec dyscyplinarnie bo to jaja były.
Popatrzcie na tabele jakbysmy zremisowali z Odra(oni 30 punktow dzis, my 31..) jak sie jest C I P Ą!!!!!! to się spada z ligi.
Mimo wszystko dziekuję chlopakom za walke dzisiaj. Nie wierzylem nawet w remis.
BARDZO nie chciałbym, żeby ŁKS nie dostał licencji. Cracovia walczy honorowo. dostalismy po dupie (niekoniecznie uczciwie) trudno. Wrócimy tu za rok, mam nadzieje silniejsi.
KLUCZOWE są zmiany w zarządzaniu Klubem. ZADNEJ FUSZERKI I ODPIERDALANKI tylko efektywne sprawne działanie. (konieczne zmiany). Jak sie nie ma czasu na bycie prezesem..to można byc prezesem honorowym(tak to nazwijmy) a faktycznie działanie Klubu trzeba powierzyć specjaliscie( Tabisz wypierdalaj!!!!). Przebudowa organizacyjna i sportowa jest niezbedna.
(mi by sie podobała druzyna walczaca..ludzie z mentalnoscia Hajty,Swierczewskiego, Ujka, Grzyba etc..;) )
Tur spada do II ligi!
1.z frajerami to sobie jedź na innych forach LechPoznań80
2.Byłem na trybunach na pamiętnym meczu 4-3 i zostałem wielokrotnie obrażony przez waszych kibicow m.innymi "pird...ne lajkoniki"
3.Co to znaczy ,że spadliśmy wcześniej - rozgrywki mają 30 kolejek i liczy się ostateczy wynik.Gdyby nas Lech w ostatnim meczu nie przekręcił dwoma bramkami ze spalonego ,to byśmy się utrzymali.Mógł wygrać po sportowemu.
4.Radość kibiców Lecha po strzelonych bramkach ,była jednoznaczna.Mam nadzieję ,że im się kiedyś odpłacimy....
ian thorpe Napisał(a):
Gdyby nas Lech w ostatnim meczu nie
> przekręcił dwoma bramkami ze spalonego ,to
> byśmy się utrzymali.Mógł wygrać po
> sportowemu.
taa...zarzad Lecha sedziowal...wyjdz na dwor i wdech i wydech...wdech i wydech...
no dwór?
LechPoznan80 napisał wszystko jak wyglądało na trybunach. W pewnym momencie zdziwiłem się tym okrzykom by grać do końca ale szybko uświadomiono mnie, że podobno Wisła przegrywa co okazał się plotką ale tego co część od Nas wykrzyczała cofnąć się nie dało.
Ian Thorpe, ktoś tutaj ładnie napisał, że grając o WIELKIE KUR***WA NIC rok temu wygraliście z Nami i nikt nie miał pretensji. Oczywiście WSZYSCY u Was cieszyli się z bramek co jest chyba normalne. Czemu dziwisz się Nam? Poza tym chyba NIGDY nie byłeś w Poznaniu i nie wiesz jak cieszy się cały stadion po bramkach, tym razem aż takiej euforii nie było. Niech BartAcid napisze jaka była radość po pierwszej bramce na dole kotła gdzie stałem?
Odnośnie bramek to co mam powiedzieć? Czy to cholera jasna Nasza wina? Szkoda, że tak się stało bo chyba nikt nie lubi żeby mu wytykano, że wygrał tylko dzięki sędziemu. Z przebiegu meczu wydaje mi się że mieliśmy przewagę i lepsze sytuacje co nie zmienia faktu, że liczy się to co w sieci a bramki strzeliliśmy po błędach liniowego.
A koleś z Polonii niech przypomni ile razy sędzia pomagał w tym sezonie Lechowi? Fakt, że w dwóch ostatnich meczach się tak zdarzyło to nie znaczy, że sezon był taki wspaniały dla Nas pod względem sędziowania. Co prawda nie było chyba zbyt wielu błędów ale zawsze jakieś są.
A Wy wszyscy, którzy macie pretensje, że kibice Lecha cieszyli się po bramkach to przypomnijcie sobie Wasze wpisy na tym forum po bramkach traconych przez Arkę w Bytomiu!!
Dawno tylu bzdur nie czytałem co tutaj w ostatnim czasie.
A piłkarzom mieliśmy powiedzieć, że mają przegrać bo dostaną brązowe medale zamiast srebrnych/złotych i mniejszą premię? Śmiech.
Dla mnie największy SZACUNEK pokazuje się grając na 100% a nie robiąc z siebie nie wiadomo kogo.
koziołek Napisał(a):
> Ian Thorpe, > Poza tym chyba NIGDY nie byłeś w Poznaniu i nie wiesz
Kulą w płot. Czasem lepiej odpuścić sobie tanie chwyty retoryczne
To niech nie pisze w taki sposób bo jakoś nie zauważyłem tej wyjątkowej radości.
Jest różnica między cieszeniem się z goli będących gwoździem do trumny Cracovii, a cieszeniem się z bramek w meczu na trzy kolejki przed końcem sezonu (gdzie Lech stracił punkty w Bytomiu i z ŁKSem u siebie w dwóch ostatnich meczach)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)