spadliśmy przez PIASTA GLIWICE, który sie sprzedał LECHII GDAŃSK taka prawda !!!
-
-
Baraże o ekstraklasę
Komisja zdania zmieniać nie musi. Goście mogą na stałe zapisać się w historii polskiego futbolu :) A że mają jaja, pokazali już wcześniej.
Ja pier...ole Panowie !
Przez nikogo nie spadliśmy tylko przez słabą grę piłkarzy. Czy zawsze trzeba szukać winnych na zewnątrz na nie wewnątrz. Przestańcie robić z Cracovii bezwolną masę, którą to ciągle coś lub ktoś gnębi. Szukajmy nieudaczników we własnym gronie.
Ja nie będziemy widzieć problemów u siebie (jak to nasz Prezes ma w zwyczaju) obudzimy się za 5 lat w środku 1 ligowej tabeli.
qtec- kolejny, któremu słońce przygrzało? Spadliśmy, bo nie wygraliśmy z Ruchem [ trzeba było strzelić ze dwie bramki, to ta jedna nieuznana by nie robiła tragedii ], Górnikiem Z. u siebie, przegraliśmy z grającą w 10 Polonią Bytom... mam wymieniać dalej?
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przestańcie robić
> z Cracovii bezwolną masę, którą to ciągle
> coś lub ktoś gnębi. Szukajmy nieudaczników we
> własnym gronie.
>
Te dwa zdania należałoby wytłuścić i dać każdemu jako zadanie domowe do nauczenia na pamięć!
Ja Tylko Dodam pzpn pzpn JEBAĆ JEBAĆ pzpn !!!!!
powiem tak nie jest mi żal piłkarzyków że będzie 1 liga, ja też już się z tym pogodziłem spadliśmy piłkarsko trudno. Była szansa kosztem ŁKS'u się utrzymać, była ale my do tego nie powinniśmy się wtrącać teoretycznie ŁKS nie miał prawa już otrzymać licencji ale zaczęli się wpi.erdalać jakieś drzewieckie i inne piechniczki i to mnie ku.rwa jego mać boli !!! Już nawet mi nie chodzi o to żebyśmy grali w ektraklasie ale do hu7a co to za kraj? Minister namawia do łamania przepisów? To co to ku.rwa za minister. Już dawno ktoś "wyżej" nawet szanowny premieros powinien zareagować ... mówiąc krótko z polską piłką obchodzą się jak z prostytutką
pzpr opóznia rozgrywki ,,,,, jaj ciąg dalszy....
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/pzpn-opoznia-rozgrywki,1339702
Trzeba było wygrać z Górnikiem i mielibyśmy to wszystko teraz w dupie . A tak to mamy teraz to na co sportowo zasłużyliśmy . Łudzę sie jedynię nadzieją że ktoś w klubie wreszcie przejrzy na oczy i wyciągnie konsekwencje ze spadku . Ale że tak sie stanie daje 10% szans . Przcież pewnie trio Filipiak , Tabisz , Płatek pewnie sobie nie ma nic do zarzucenia .
Scot, od Płatka to sie odpierdol. Chlop zrobil ile mogl.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/pzpn-opoznia-rozgrywki,1339702
el_biloo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Scot, od Płatka to sie @#$%&. Chlop zrobil ile
> mogl.
>
> W imię Ojca i Syna... ARKA GDYNIA!
No to niewiele może w takim razie. Podobała Ci się taktyka na mecz z Zabrzem?
fakt, z Zabrzem to fantazji nie bylo, ale czy w pół roku da sie druzyne z totalnego dolka wyciagnac?
Opóźniono I lige...Jak juz chcą dać licencję ŁKSowi to po co szopka?
Elbilo
Płatek to słabiutki trener, nie ma go co bronić...
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
1ligę opóżnili chyba przez Jastrzębie . oni się wycofali z rozgrywek a na ich miejsce ma być Motor
jak wyzej
zubereg widac włodarzy Cracovii nie stac na zatrudnienie dobrego trenera. Ja do Płatka nic nie mam. Starał się, ale mu nie wyszło. Trudno.
Nie ma co sie denerwować nasi zasłużyli na 1 ligę a mi już lotto gdzie będziemy grali tylko wkurza pzpn że są cyrki i nadal nic nie wiadomo.
A teraz ponownie rozpatrzenie wniosku ŁKS równa się dla nas tym ze ŁKS zostaje. A sparingi mówią same za siebie grają nadal nic.
Temat dotyczy baraży o Ekstraklase
Tych co ich ma nie być
Wiec albo zmiana tematu albo zamykamy :)
Fragment za dzisiejszym PS:
- Dla mnie ocena tej sprawy nie zmienia się w najmniejszym stopniu. Ale skoro prezesi PZPN postanowili, że należy jeszcze raz zająć się wnioskiem ŁKS-u to... będę musiał takie postanowienie przekazać moim kolegom z Komisji - powiedział nam wczoraj wieczorem szef KO Zbigniew Lewicki i była to wypowiedź człowieka bezsilnego. Bo w tej chwili jedyną jego suwerenną decyzją byłoby ogłoszenie dymisji. (...)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)