Dobra może przesadzam z tym Cabajem... ale jakby się nie ruszył przy tym dośrodkowaniu i stał bliżej słupka, to by to zlapał.
-
-
ODRA WODZISŁAW - CRACOVIA 9 maja godz 19.15
.... można było wygrać i przegrać.....
...masakra....znowu CHAOS z meczów z ŁKS-EM i resztą.....
szkoda słów....
Płatek...jak najbardziej do końca rundy spaść i ODPOKUTOWAĆ...
to jest ŻENADA!
A wy dalej wywieszajcie transparenty i cieszcie sie tym ze mamy zajebista druzyne, a tym co chca pocisnac tym frajerom wyzywajcie szydercami po tym meczu drodzy Pasiacy, wylaczam sie z tego forum, zaczynam zycie nei zwiazane z pilka nozna i z Cracovia wykladam chuj na ta druzyne mam wyjebane. Zostalem opluty w twarz jako kibic, totalne zero nie licze juz na zaden punkt i sram na to czy sie utrzymamy czy nie.
Nie zaslugujemy na bycie w ekstraklasie i taka jest prawda, Filpiak zrobil jeden najwiekszy blad zatrudniajaca Majewskiego ktory zdewastowal caly kolektyw ktory jeszcze jako tako dzialal, nie mamy rozgrywajacego nasz srodek pomocy i obrona nie istnieje w ogole KLus Baran Karwan Moskala Wasiluk Nowak to 3 liga nawet nie pierwsza i druga. Nie mamy druzyny nie mam dzialaczy jestemy w 1 lidze!!!!
Czar prysl i nie ma juz nic, kropka.
Tylko odpokutować już nie u nas.
iwi
Ja tez tak jak Ty już nie raz miałem... ale zawsze przechodziło :) To nieuleczalne.
Czy wygrywasz, czy nie... !
czas sie pogodzic ! niestety
Odpokutować ..... może jako trener juniorów młodszych.
Sędziowie - dobrze; pech - dobrze; no przecież walczyli - no dobrze; ale ile razy w sezonie można wykazać się takim frajerstwem jak Cracovia?
Własnie tego sie boje najbardziej. :]
oczywiście na Bełchatów idziemy, żeby nie było.
Bo masa ludzi musi pokazać błaznom że
CRACOVIA TO MY!!!
dlatego ja idę , a tak z przekory ku r wa !!!
iwi, co do drugiego akapitu, to jeszcze rozumiem, ale za pierwszy - krzyżyk na drogę
Jeśli chodzi o potencjalne scenariusze najbardziej zenujących meczów to po Lks legii bytomiu i odrze wykorzystalismy wszytkie
Normalna druzyna i normalny trener nie robią takiej żenady
niestety spadek jest zasłużony
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sędziowie - dobrze; pech - dobrze; no przecież
> walczyli - no dobrze; ale ile razy w sezonie
> można wykazać się takim frajerstwem jak
> Cracovia?
Tylko nasz zespół piłkarski tak potrafi, nikt inny ...
nalezy sie nam spadek....
panie płatek ales pan jest prostak!!!pierwsza polowa dramat,druga duzo lepiej,niestety boje sie co nasze kołki z obrony tupalskie,polczaki,karwany wykombinuja za kazdym razem;).aha a co sasin robil od poczatku w obronie???to byla pozycja w ktorej na boisku widzialem go najczesciej,wiec odpadl nam dobry pomocnik...hmmm myslalem ze cabaj zawalił ale sie mylilem po ogladnieciu powtorek widac ze samoboj kogos z pola.szansa na baraze jest dalej,ale z ta gra trafic na widzew,zaglebie lub korone to kiepsko to widze;(.no i panie trenerku dzialka od wasiluka sie nalezy bo kase za wejscie na boisko dostanie,czyz nie...CRACOVIA!!!
Nasze gwiazdeczki to pośmiewisko! Zamiast grać i walczyć to co chwile mają pretensje do sędziego! Dziś Cabaj był najlepszy.To chyba Mierzejewski zamiast wyp******** piłkę na róg zagrywa w pole karne, a później rykoszet Szeligi. Brak słów!!
iwi - ja 26 lat temu zaliczyłem spadek z I ligi w 1983 roku, a wiesz co najlepsze że decydował o tym mecz z Górnikiem Zabrze.
Był remis i spadliśmy.
Zatem ku r wa CAŁY CZAS GRAMY i ludzie do samego końca wiarę muszą mieć.
A jak spadniemy to NASZA MIŁOŚĆ DO CRACOVII stanie się jeszcze bardziej FANATYCZNA!!!
Chłopaki tylko nie mówcie, że Cabaj zawalił przy tej bramce, poszedł rykoszet od Szeligi, złapało go na wykroku i tyle. Karwan wielkie brawa za czerwoną kartkę, przynajmniej go w najbliższym czasie w 1 składzie nie zobaczymy. Jak dla mnie to po tym meczu Cabaj i Darek na plus za bramkę, Ślusarski mógł strzelić pierwszą bramkę nie z głowy ale Stachowiak dobrze dziś bronił. Ogólnie to witaj 1 ligo i nie mówcie mi, że Bełchatów jest do ogrania...
Vojnar- 100% racji=GRAMY DO KOŃCA!
tomqs Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasze gwiazdeczki to pośmiewisko! Zamiast grać i
> walczyć to co chwile mają pretensje do
> sędziego! Dziś Cabaj był najlepszy.To chyba
> Mierzejewski zamiast wyp******** piłkę na róg
> zagrywa w pole karne, a później rykoszet
> Szeligi. Brak słów!!
człowieku zastanów się co piszesz, można wiele bzdur napisać ale na pewno nie to że nie walczyli
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)